Blogg

Du kan hitta Smarter Surfaces blogg artiklar på den här sidan Vi presenterar våra produkter, guider dig genom produktval och samlar inspirerande material för blogginlägg. Vi delar också aktuella saker om Smarter Surfaces. Kom och läs!

Skuggtexter

Skuggtexter

Skuggtexterna skapar potentiella problem för alla användare av whiteboard eller målade tuschtavelytor. Folk använder mycket energi till att hålla sina whiteboardytor rena och går igenom mycket besvär för att testa vad som fungerar med just deras whiteboardyta och vad som kan skada den. Det finns otroligt många olika whiteboardytor och de fungerar på lite olika sätt.

Genomskinlig whiteboardfärg

Genomskinlig whiteboardfärg

Smart Wall Paint Clear eller genomskinlig whiteboardfärg kan strykas över vilken färgad yta som helst. På så sätt behåller den underliggande färgen sin ursprungliga nyans, men ytan blir en tuschtavla. De obegränsade valmöjligheterna av färg eller mönster som man kan ha i botten gör produkten till en av de mest mångsidiga produkterna som vi har. Det går att omvandla en yta som är målad med genomskinlig tuschtavelfärg till en magnetisk yta, precis som med våra andra produkter. Man kan t.ex. stryka underlaget med magnetisk puts eller använda någon annan av våra magnetprodukter. Här några exempel på användningsområden för färgen.

Whiteboardfärg eller Whiteboard Tapet?

Whiteboardfärg eller Whiteboard Tapet?

Har du problem med att hitta en ritbar whiteboards yta, eller den rätta produkten för att skapa en sådan? Nuförtiden finns det många olika lösningar för att skapa en whiteboard. I denna blogg jämför vi våra två olika whiteboard produkter med varandra, whiteboard färg och whiteboard tapet. Vi tar i beaktan storlek, installering, utseende samt underhållning och pris.

Magnetisk spackel eller magnetisk grundfärg?

Magnetisk spackel eller magnetisk grundfärg?

I dagens blogg har vi jämfört Smart magnetisk spackel samt Smart magnetisk grundfärg. Vi tar i beaktande storlek, installation, utseende samt pris för att underlätta ditt val mellan dessa produkter, angående dina behov.

Top Tips: Tidsplanering

Top Tips: Tidsplanering

Vill du förbättra din kompetens i tidsplanering? I denna blogg kan du läsa om enkla men effektiva tips, om hur man får sin tidtabell under kontroll och arbetsbelastningen jämnt delat.

Whiteboardfärg eller whiteboardtavla?

Whiteboardfärg eller whiteboardtavla?

Whiteboardfärg eller whiteboardtavla – vilken dera skall man välja? Här hittar du några skillnader mellan vanlig whiteboardtavla och magnetisk- samt målade whitebaordar.