Blogg

Du kan hitta Smarter Surfaces blogg artiklar på den här sidan Vi presenterar våra produkter, guider dig genom produktval och samlar inspirerande material för blogginlägg. Vi delar också aktuella saker om Smarter Surfaces. Kom och läs!

Magnetisk tavelfärg

Magnetisk tavelfärg

Svarta tavlor kan låta som en limesmak som tiden har gått. Men låt oss presentera den magnetiska tavlan färg.

Magnetisk tapet

Magnetisk tapet

Letar du efter en magnetyta där du kan fästa papper och föremål med en magnet? Här finns mer information om just en sådan lösning, dvs. magnetisk tapet.

Konvertera dörren till en whiteboard

Konvertera dörren till en whiteboard

Letar du efter en stor whiteboardtavla för ditt kontor? Med whiteboardfärg eller whiteboardfilm kan du konvertera vilken dörr som helst till en whiteboardtavla.

Den starkaste magnetfärgen?

Den starkaste magnetfärgen?

När du letar efter en magnetfärg, jag har den här artikkeleln har vi täckt ämnet och det kommer förhoppningsvis att hjälpa dig i ditt val.

Magnetiserad världskarta

Magnetiserad världskarta

Vi gillade bilden, där familjens far hade illustrerad sina resmål på ett så kolossalt imponerande sätt, att vi ville dela bilden med er.

Topptips: Håll dig fokuserad  

Topptips: Håll dig fokuserad  

De moderna arbetsplatserna är fulla med distraktioner. Pratsamma kolleger, sociala medier eller den inkommande e-posten kan sakta ner oss, hur vi än försöker att koncentrera oss. Här kommer några tips om hur du kan förbättra koncentration.

Whiteboardfärg eller whiteboardtapet över den gamla krittavlan.

Whiteboardfärg eller whiteboardtapet över den gamla krittavlan.

Många skolor moderniserar nuförtiden sina gamla svarta tavlor genom att täcka dem med whiteboardfärg eller whiteboardtapet. Varför? I den här artikeln har vi samlat fakta om varför man ska dra en whiteboardfärg eller whiteboardtapet över den gamla krittavlan.

Skuggtexter

Skuggtexter

Skuggtexterna skapar potentiella problem för alla användare av whiteboard eller målade tuschtavelytor. Folk använder mycket energi till att hålla sina whiteboardytor rena och går igenom mycket besvär för att testa vad som fungerar med just deras whiteboardyta och vad som kan skada den. Det finns otroligt många olika whiteboardytor och de fungerar på lite olika sätt.

Smart Wall Paint Clear

Smart Wall Paint Clear eller genomskinlig whiteboardfärg kan strykas över vilken färgad yta som helst. På så sätt behåller den underliggande färgen sin ursprungliga nyans, men ytan blir en tuschtavla. De obegränsade valmöjligheterna av färg eller mönster som man kan ha i botten gör produkten till en av de mest mångsidiga produkterna som vi har. Det går att omvandla en yta som är målad med genomskinlig tuschtavelfärg till en magnetisk yta, precis som med våra andra produkter. Man kan t.ex. stryka underlaget med magnetisk puts eller använda någon annan av våra magnetprodukter. Här några exempel på användningsområden för färgen.

Whiteboardfärg eller Whiteboardtapet?

Har du problem med att hitta en ritbar whiteboards yta, eller den rätta produkten för att skapa en sådan? Nuförtiden finns det många olika lösningar för att skapa en whiteboard. I denna blogg jämför vi våra två olika whiteboard produkter med varandra, whiteboard färg och whiteboard tapet.

Magnetisk spackel eller magnetisk grundfärg?

Magnetisk spackel eller magnetisk grundfärg?

I dagens blogg har vi jämfört Smart magnetisk spackel samt Smart magnetisk grundfärg. Vi tar i beaktande storlek, installation, utseende samt pris för att underlätta ditt val mellan dessa produkter, angående dina behov.

Top Tips: Tidsplanering

Vill du förbättra din kompetens i tidsplanering? I denna blogg kan du läsa om enkla men effektiva tips, om hur man får sin tidtabell under kontroll och arbetsbelastningen jämnt delat.

Whiteboardfärg eller whiteboardtavla?

Whiteboardfärg eller whiteboardtavla?

Whiteboardfärg eller whiteboardtavla – vilken dera skall man välja? Här hittar du några skillnader mellan vanlig whiteboardtavla och magnetisk- samt målade whitebaordar.

Så här fungerar Smarter Surfaces magnet-tapet

Så här fungerar Smarter Surfaces magnet-tapet

Med hjälp av funktionella produkter, kan man skapa oändligt många variationer för att göra praktiska och snygga arbetsutrymmen. En av dessa inspirerande produkterna är magnet-tapet, Smart Magnetic Wallpaper. Med denna produkt kan man skapa magnetiska ytor på samma sätt som man installerar vanlig tapet, varefter tapeten kan påmålas vilken färg som helst.

DIY: Filmduk genom att måla

I denna publikation berättar vi hur man skapar en stor, i detta fall 138”, filmduk genom att måla. Dessutom berättar vi hur vi skapade en filmduk av en träskiva till vårt kontor.

Introduktion av magnetisk grundfärg

Introduktion av magnetisk grundfärg

Den magnetsika grundfärgen är en vattenbasrerad målarfärg, som är gjord för att skapa magnetiska ytor. Målarfärgen målas på en jämn, putsad och slipad vägg, likadant som andra målarfärger också – genom att måla.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden