En av de vanligaste frågorna om whiteboardytor är att torka och undvika pennmarkeringar från whiteboardtavlor. Så låt oss fokusera på de spökmärken som whiteboards lämnar i detta blogginlägg: vilka whiteboardtavlor du ska välja för en whiteboard-belagd yta, vare sig det är whiteboardfärg, whiteboardtapet eller vanlig whiteboardtavla.

Whiteboard penna av högkvalitativa märken

Vi rekommenderar att du använder whiteboardmarkörer av hög kvalitet Tunnetut korkealaatuiset tuotemerkit, kuten Pilot, Edding, Artline ja Stedler, ovat luotettavia.

Även om du kan spara pengar genom att köpa billigare märken (med mindre kända eller billiga pennor), kommer du inte att spara pengar i längden. Pengarna du kan spara på billigare tuschpennor kommer säkert att slösas bort på whiteboardtvättslösningar som whiteboard rengöringsspray eller handdukar. Bra markörer lämnar från nästan vilken yta som helst, dålig inte riktigt var som helst.

Whiteboard -tillbehör stor kombination

Whiteboard -tillbehörskombination

 

Undvik spökbilder på alla sätt

Vårt tillvägagångssätt skulle vara att undvika spökmärken som whiteboardtavlor lämnar, snarare än att behöva hantera dem alls.

Håller whiteboardytan vit

När du börjar använda whiteboardtavlan, rengör den i slutet av varje dag under den första månaden. (Detta gäller särskilt för de prisbelönta Smart whiteboardfärg. Varför? Denna speciella beläggning smulas / stelnar efter applicering den första månaden).

För daglig rengöring, använd ett rengöringsmedel för daglig rengöring, t.ex. Smart Whiteboard Spray eller annat pålitligt märke. Använd tyngre användning eller månadsvis djuprengöring med ett mer effektivt rengöringsmedel som t.ex. Smart Whiteboard Spray Pro. Det är viktigt att notera att din ska inte användas Pro spray som ett dagligt rengöringsmedel eftersom det kan skada ytan under långvarig daglig användning.

Använd mjuka rengöringsdukar som t.ex. mikrofiber. Använd inte material som kan repa ytan för torkning.

Glansnivåer på whiteboardytan

Ett sista tips. I teorin, ju mer blank ytan på whiteboardtavlan är, desto lättare är det att torka och hålla den ren. Graden av glans mellan glans och torkbarhet är alltid en kompromiss.

Vissa älskar den moderna, blanka finishen. Andra vill ha en matt finish.

Inga fler spökmärken på whiteboardtavlan!

Ett säkert sätt att undvika spökmärken på en whiteboardyta är att använda högkvalitativa whiteboardskärmar, rengöringsmedel och ibland utföra en grundlig rengöring av väggen med ett mer effektivt tvättmedel.

Om du följer dessa enkla tips kan du undvika spökbilder. Det handlar om att förhindra ett potentiellt problem snarare än att behandla det efteråt.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden