Våra kunder

Smarter Surfaces-produkter används på kontor, skolor och hotell runt om i världen. Här är några av våra kunder.

Vi vill skapa skolutrymmen,
där undervisningen är enkel och rolig.

Smarter Surfaces-produkter används i skolor och undervisning runt om i världen.

Smarter Surfaces produkter tillgodoser skolvärldens behov. Vi vill skaka upp det traditionella skolklassrummet och göra lokalerna mer mångsidiga för undervisning. Vi tillhandahåller verktyg som kan göra lärande till en verklig upplevelse. Lokalerna behöver inte packas med den senaste tekniken. Små kreativa lösningar kan skapa utrymmen för fantasi, lärande, kreativitet och samarbete.

Med våra whiteboardprodukter är det möjligt att skapa stora whiteboards för lärare och för studenter. Med projektorfärg förvandlas väggen till en skärm, magnetiska tapeter och färger skapar tavlor i alla storlekar och former. Eller så kan du kombinera alla dessa funktioner. Gamla whiteboards behöver inte förstöras om de är belagda på nytt!

Här är några av våra kunder

Australia education
seaton burn college logo
jyvaskyla-yliopisto-logo
bristol logo
georgetown logo
abo-akademi-logo
city university london logo
itasuomi-ylopisto-logo
utalogo
TTY-logo
helsinki yliopisto logo
paris art logo
sydeny logo
Northgate-high-school
lamk logo

Vi tror att miljön har stor inverkan
till hur produktiva och kreativa människor är.

Genom att lägga till en funktionell yta, såsom whiteboardfärg, över befintliga väggytor till befintliga utrymmen, kan varje yta utnyttjas som ett verktyg.

Vanliga dammiga whiteboards och vita och glaspaneler av begränsad storlek kan ersättas med whiteboardfärg.

Whiteboardbelagda väggar, bord, dörrar och pelare fungerar som glas och whiteboards som kan skrivas och ritas med en standardtavla, precis som en vanlig whiteboard.

Med whiteboardfärg har whiteboardytan den form och storlek du vill ha, till och med konvex eller konkav. Whiteboardfärg hamnar inte i deponiet som farligt avfall, utan kastas genom ommålning eller tapetsering.

Vi tror att miljön har en stor inverkan på hur produktiva och kreativa vi är. Att skapa bra utrymmen kräver dock inte den senaste dyra tekniken, men små systematiska förbättringar har resulterat i användarvänliga, bekväma och funktionella utrymmen.

We have chosen to paint the walls in both our meetings rooms and home base areas. We have full size wall areas using Smart Wall Paint. We love the fact you can work through ideas, create timelines or just brainstorm about a forthcoming presentation you need to put together. You get the space and the impact you need when sharing with others.
Russell Anderson

Brand & Marketing Director, Solibri

Dessa företag har har tagit
sin kreativitet till en ny nivå.

isokyro distillery logo
bob the robot logo
Technopolis
accenture
georgetown logo
Elisa-Logo
fressi logo
Trivago-logo
villivisiologo
nokia logo
Google-logo
uber-logo
Solibri logo
Dna-Logo
Microsoft-logo
paris art logo

Smart Wall Paint används i konferensrummet. Väggen används för att göra mötesanteckningar, skissa idéer och rita bilder och diagram.

Jag kan rekommendera det eftersom vi är nöjda själva och kunderna som har använt utrymmet har varit nöjda. Väggen är lätt att underhålla, en fin specialitet (vem skulle inte tycka om det när du kan rita på väggen med tillstånd :-))

Pris och kvalitet är rätt, vilket är av yttersta vikt för oss!

Saara Eskola

Campus Manager, Mediapolis

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden