Beställningsinstruktioner & leveranstider

Leveransinstruktioner och beställningstider

 

Leveranstider

Alla våra transporter kommer med posten, och du kan välja antingen transport till närmaste postkontor eller till dörren. Om du gör en beställning en vardag före klockan 12 och väljer bankens betalningsknappar eller kortbetalning som betalningsmetod kommer paketet att utfärdas inom samma dag. När vi betalar med faktura behandlar vi beställningen manuellt, i vilket fall det kan uppstå en försening i leveransen på order-by-order-basis. Beställningar placerade på helger och helgdagar behandlas nästa arbetsdag.

Som vanligtvis är fallet med e-handel använder vi tredje part för transport, vanligtvis post, som är ansvarig för leveransen. Vi tillhandahåller alltid en tidsuppskattning för leverans och en orderspårningskod, men den slutliga leveranstiden beror alltid på rederiet.

Vi kommer att kontakta rederiet i en osannolik händelse av en försening för att se till att du vet vad som händer med din leverans och för att se till att du får det. Kundtjänst är mycket viktigt för oss, så vi gör vårt bästa för att säkerställa din tillfredsställelse.

Följande tabell visar genomsnittliga uppskattningar av leveranstider. Obs: antalet dagar avser endast arbetsdagar.

Område Leverans till närmaste postkontor Leverans till dörren
Till storstadsområdet 1-4 Arbetsdagar 1-4 Arbetsdagar
Annars i Sverige 2-5 Arbetsdagar 2-5 Arbetsdagar

Du kan se i webbutiken för produkten om produkten kan beställas och eventuellt den aktuella lagersaldot för produkten. Om produkten är tillgänglig för beställning ser du texten ”Beställbar” eller ”Endast _ kvar i lager (kan sändas om)” när du väljer produkten.

Om produkten är tillfälligt slut, men fortfarande kan beställas, kommer webbutiken att ge meddelandet ”Endast för leverans”. Efterleverans innebär att produkten är tillgänglig, men leveranstiden är något längre då vi beställer varorna från tillverkaren till vårt lager. Beräknad leveranstid är ca + 5-7 arbetsdagar för produkter som endast ger en anmälan efter leverans.

Beställningsinstruktioner

 1. Välj lämpliga produkter och kvantiteter i kundvagnen
 2. Kontrollera innehållet i kundvagnen och se till att du har rätt kvantiteter och produkter i kundvagnen
 3. I kassan anger du din adress till vilken ordern ska levereras och betalar med bankens betalningsknappar, betalkort eller begär en faktura via e-post

 

Frågor angående produkter, beställningar eller liknande hittar du vår kontaktinformation på kontaktsidan.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden