Vi fick frågan för några veckor sedan om skrivbord om de kunde göras med Smarter Surfaces-beläggningar. Vi fick frågan för några veckor sedan om skrivbord om de kunde göras med Smarter Surfaces-beläggningar. Här är två olika sätt att skapa ett whiteboard-skrivbord.

Skrivbord målat med svart tavlafärg

dragbart skrivbord

Vi gjorde sådana bord till vårt eget kontor 2014. Martelas skrivbord som bas, transparent whiteboardfärg ovanpå.

Whiteboardfärg kan användas för att göra ett dragbart skrivbord på samma sätt som du skulle måla vilket skrivbord som helst. Om ytan är porös, till exempel obehandlat trä, kommer det att krävas en grundfärg innan tavlan målas. Borden är dock oftast täckta med någon form av lack eller annat så att de inte är porösa, så det behövs knappast en primer. Ett lager vit eller transparent whiteboardfärg räcker. Gör alla vita bordsskivor vita och alla andra färger genomskinliga.

Du kan välja ett rit- eller skrivområde med maskeringstejp för att välja en specifik del av bordet, eller göra en whiteboard med hela bordets bredd. Vi rekommenderar att du håller bordsskivan vertikalt även mot väggen när den torkar. Det minskar eventuella luftbubblor som kan uppstå när färgen torkar. Applicera färgen jämnt enligt anvisningarna och låt torka.

Bläck målat på ytan kan skrivas och ritas med hjälp av vanliga whiteboard markör. Att torka av är enkelt med till exempel en mikrofiberduk.

 

Dragbart bord

Dragbart skrivbord

Dragbart skrivbord

 

Whiteboard täckt bord

whiteboardbord

Whiteboard gjord av whiteboard

En whiteboardfilm är en film gjord speciellt på möbelsläta ytor, på vilken den kan ritas och torkas som på en whiteboardtavla med hjälp av whiteboardinsatser för whiteboardtavlor. För ett belagt bord blir alltså ett bord där man kan skriva och torka otaliga gånger, precis som på en whiteboard.

Whiteboard-film finns tillgänglig i vitt och transparent.

ritbart bord

Träbord, transparent whiteboardfilm

 

Fördelar med ett skrivbord:

 • Spara papper på din whiteboard.
 • Skriv dina anteckningar direkt på skrivbordet
 • Du kan göra anteckningar om viktiga möten, anteckningar och datum
 • Du är rörig och mycket mer organiserad under din arbetsdag
 • Whiteboarden ser inte bara bra ut, den är också miljövänlig

 

Transparent yta för bordet

Transparent yta för bordet

 

Produkter som nämns i portot:

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden