Magnetisk plaster

Vårt magnetiska fyllmedel är Sveriges starkaste magnetiserande fyllmedel, med vilket ytan som ska utjämnas också blir starkt magnetisk. Det magnetiska fyllmedlet är förblandat, högkvalitativt och starkt magnetiskt. En magnetbeläggning skapar enkelt en magnetvägg av vilken storlek eller form som helst. Kan målas eller tapetseras över. Vi rekommenderar att du använder starka magneter tillverkade av neodym.

Innehåller mer än 75% magnetit, magnetfyllmedel är den mest kraftfulla produkten i vårt magnetiska produktsortiment. Det gör att upp till 8 pappersark kan finnas kvar på väggen med en enda magnet. Magnetgolvet är utformat för kontor, skola och hemma. Spridda som alla avlagringar.

2 450.49 kr inkl moms

Slut i lager

Artikelnr: SSK-MAGPL6 Kategorier: , Etikett:

Det magnetiska fyllmedlet är särskilt bra för ett stort antal ytor, som fönster med fönster och möbler och pelare. Detta mycket starka magnetiska fyllmedel skapar en högkvalitativ mörkgrå (RAL 7024) arbetsyta som är övermålad eller tapeterad med den färg eller det mönster du vill ha. Med whiteboardfärg eller tapeterkan du lägga till ritnings- och / eller projektorreflektionsegenskaper på din funktionella yta. Det magnetiska fyllmedlet har skapats speciellt för ett utrymme där många rörliga element används. Exempel är förskolor, skolor, mötesrum och kontor. Magnetfyllmedlet har den starkaste graden av magnetism i vårt sortiment.

Om ditt mål är så pappersfritt som möjligt rekommenderar vi att du experimenterar med magnetiska dekaler med magnetisk yta. Den andra sidan av klisterlappen är utformad för tavlor och är därför användbar under lång tid.

Tillämpningar

Den kraftfulla magnetbeläggningen är speciellt utformad för kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Avdragaren kan användas för att skapa en sömlös och stor yta att arbeta med. Till och med hela väggar eller besvärliga hörnytor kan omvandlas med en golvbeläggning till användbara magnetiska ytor och fungera som en utmärkt bas för tavelfärg eller tapeter. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Funktioner

 • Område: 5m²
 • Färg: Mörkgrå
 • Golv: 2-3 våningar (beräknat på 5m²)
 • Svårighet: Utmanande / Professionell
 • Installationstid: 1 dag inklusive torkningstid
 • Inga VOC / flyktiga organiska föreningar
 • Luktfri
 • Förblandat avdragare
 • Kan tapeteras eller övermålas i valfri färg
 • Magnetismintensitet: stark 75% magnetit
 • Garanti: 10 år

Certifieringar

Smart Magnetic Plaster är lösningsmedelfri och nästan luktfri. Det är vattenlösligt och innehåller inte VOC.

Smart Magnetic Plaster uppfyller utsläppsgränserna för M1 i Finland. Vi har dock inte förnyat det officiella godkännandet från Building Information Foundation för M1-klassificeringen, så även om våra produkter uppfyller klassificeringskraven hittar du inte våra produkter i deras officiella databaser.

Installationinstruktioner och mera information

 

1. Mätt ditt område

Mät området som du vill bestryka, se till att du har totalt 2 kg magnetputs per 1 m2.

2. Förberedelse

Inspektera ytan och se till att den är ren, torr och klarar att stödja magnetputsen. Täck alla kanter, strömbrytare eller kopplingar med maskeringstejp. Applicera ett lager med Smart White Primer för att försegla ytan. Se till att grundfärgen är torr innan du applicerar Smart Magnetputs.

3. Blanda

Blanda putsen väl när du har öppnat behållaren. Späd inte eftersom den är klar att användas.

4. Applicering – lager 1

applicera 1 kg per 1 m2 eller 1,2 mm per lager med hjälp av en stålmurslev. Se till att avdraget är jämnt fördelat över hela området.

5. Utjämning – lager 1

När putsen är delvis torr använder du en stålmurslev för att göra ytan slät innan den torkat helt. Låt sedan detta lager torka i minst sex timmar innan du applicerar det andra lagret.

6. Applicering – lager 2

Applicera det andra putslagret genom att upprepa steg 4.

7. Jämna ut – lager 2

Vänta i ungefär en till två timmar, eller tills putsen har blivit delvis torr. Använd sedan en stålmurslev för att göra ytan slät innan den torkat helt. Vid behov kan du använd lite vatten för att fukta ytan vid utjämning.

8. Kontrollera ytan

Kontrollera om ytan är ojämn eller defekt efter att det andra lagret torkat. Om så är fallet, applicerar du ett tunt putslager och gör ytan jämn med en rak spatel för att säkerställa ett jämnt och slätt slutresultat.

9. Låt torka och jämna ut vid behov

Låt ytan torka i minst 24 timmar. När putsen är torr slipar du ytan lätt och gör den jämnare för att avlägsna mindre brister.

Om du vill kan du också ladda ner dessa installationsanvisningar som en PDF-fil från följande länk:Installationsanvisningar för magnetbeläggning (PDF)

Använd starka magneter, till exempel neodymmagneter, med ytan.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden