Magnetisk plaster

858.50 kr inkl moms

Magnetisk plaster är en förblandad plaster som också gör avytingsytan mycket magnetisk. Med magnetiskt fyllmedel kan du enkelt skapa en magnetvägg av alla storlekar eller form utan metallplattor. Kan målas eller tapetseras över. Vi rekommenderar att du använder starka magneter tillverkade av neodym.

Manteln är utformad för kontors-, skol- och hemmabruk. Spridda som alla avlagringar. Förutom installationsinstruktionerna kan du hitta en bra installationsvideo på vår webbplats.

I lager (kan restnoteras)

Rea!

Det magnetiska fyllmedlet är särskilt bra för ett stort antal ytor, som fönster med fönster och möbler och pelare. Detta mycket starka magnetiska fyllmedel skapar en högkvalitativ mörkgrå (RAL 7024) arbetsyta som är övermålad eller tapeterad med den färg eller det mönster du vill ha. Med whiteboardfärg eller tapeter kan du lägga till ritnings- och / eller projektorreflektionsegenskaper på din funktionella yta. Det magnetiska fyllmedlet har skapats speciellt för ett utrymme där många rörliga element används. Exempel är förskolor, skolor, mötesrum och kontor. Magnetfyllmedlet har den starkaste graden av magnetism i vårt sortiment.

Om ditt mål är så pappersfritt som möjligt rekommenderar vi att du experimenterar med magnetiska dekaler med magnetisk yta. Den andra sidan av klisterlappen är utformad för tavlor och är därför användbar under lång tid.

Tillämpningar

Den kraftfulla magnetbeläggningen är speciellt utformad för kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Avdragaren kan användas för att skapa en sömlös och stor yta att arbeta med. Till och med hela väggar eller besvärliga hörnytor kan omvandlas med en golvbeläggning till användbara magnetiska ytor och fungera som en utmärkt bas för tavelfärg eller tapeter. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Installationinstruktioner och mera information

Avdragaren appliceras i två lager för att ge en stark magnetisk yta. Ytan kan övermålas efter att den sista färgen har torkat (minst 2 timmar). Innan installationen, se till att underdelen är jämn och att golvet måste slipas och rengöras om ett annat material ska installeras. För att underlätta användningen rekommenderar vi att du installerar produktens mitt i ungefär ögonhöjd. Den optimala användningen av produkten är lätt att mäta med din egen hand: vad du når utan att nå och sitta på huk är den punkt som oftast används. Om så önskas kan några tiotals cent läggas till både topp och botten. Använd starka magneter, till exempel neodymmagneter, med ytan.

1. Mätt ditt område

Mät området som du vill bestryka, se till att du har totalt 2 kg magnetputs per 1 m2.

2. Förberedelse

Inspektera ytan och se till att den är ren, torr och klarar att stödja magnetputsen. Täck alla kanter, strömbrytare eller kopplingar med maskeringstejp. Applicera ett lager med Smart White Primer för att försegla ytan. Se till att grundfärgen är torr innan du applicerar Smart Magnetputs.

3. Blanda

Blanda putsen väl när du har öppnat behållaren. Späd inte eftersom den är klar att användas.

4. Applicering – lager 1

applicera 1 kg per 1 m2 eller 1,2 mm per lager med hjälp av en stålmurslev. Se till att avdraget är jämnt fördelat över hela området.

5. Utjämning – lager 1

När putsen är delvis torr använder du en stålmurslev för att göra ytan slät innan den torkat helt. Låt sedan detta lager torka i minst sex timmar innan du applicerar det andra lagret.

6. Applicering – lager 2

Applicera det andra putslagret genom att upprepa steg 4.

7. Jämna ut – lager 2

Vänta i ungefär en till två timmar, eller tills putsen har blivit delvis torr. Använd sedan en stålmurslev för att göra ytan slät innan den torkat helt. Vid behov kan du använd lite vatten för att fukta ytan vid utjämning.

8. Kontrollera ytan

Kontrollera om ytan är ojämn eller defekt efter att det andra lagret torkat. Om så är fallet, applicerar du ett tunt putslager och gör ytan jämn med en rak spatel för att säkerställa ett jämnt och slätt slutresultat.

9. Låt torka och jämna ut vid behov

Låt ytan torka i minst 24 timmar. När putsen är torr slipar du ytan lätt och gör den jämnare för att avlägsna mindre brister.

    Beräkna fraktkostnaden