Smart Wall Paint Clear

Smart Wall Paint Clear eller genomskinlig tuschtavelfärg kan strykas över vilken färgad yta som helst. På så sätt behåller den underliggande färgen sin ursprungliga nyans, men ytan blir en tuschtavla. De obegränsade valmöjligheterna av färg eller mönster som man kan ha i botten gör produkten till en av de mest mångsidiga produkterna som vi har.  Det går att omvandla en yta som är målad med genomskinlig tuschtavelfärg till en magnetisk yta, precis som med våra andra produkter. Man kan t.ex. stryka underlaget med magnetisk puts eller använda någon annan av våra magnetprodukter. Här några exempel på användningsområden för färgen.

 Tuschfärgbord

transparent tuschtavelfärgVårt mål är att använda så lite papper som möjligt. Genom att måla våra arbetsstationer med genomskinlig tuschtavelfärg har vi i praktiken kunnat sluta använda papper för anteckningar i vårt kontor. Anteckningarna kan göras direkt på bordsytan och strykas bort när man vill. Förutom papperslöshet jobbar vi med miljömålen genom att använda tuschpennor med utbytbara färgreservoarer som till 91 % består av återvunnet material. Även andra bord förutom våra skrivbord är skrivbara. Så om man får ett lysande ide, kan man skriva ned den direkt, även om man inte är vid sitt skrivbord. Målningen av bordet i möteslokalen har upplivad våra möten – och skapat ett överraskningsmoment, om man inte vet att bordet går att skriva på.

Tuschfärgbord

Skrivväggar

Vi skriver jämnt på väggarna. Vi använder dem för att visualisera olika mål. Som exempel kan nämnas att våra försäljningsmål och försäljningsprocesser, todo-listor, kalendrar och brainstorming ofta hamnar på väggen, där vem som helst kan bearbeta dem efter behov.   När väggen torkas rent, ser den ut som en vanlig vägg. Praktiskt!

En blå vägg målad med genomskinlig Smart Wall Paint.

Funktionell inredning

I den irländska Smarter Surfaces kontoret använder man genomskinlig Smart Wall Paint som har målats över en stor världskarta, där man planerar global försäljning och marknadsföring. Man kan ta ett foto på planerna, dela bilden och kartan kan rengöras och är redo för nya planer. Att måla på en färgyta eller på en bildtapet så att den blir funktionell hjälper också till att ändra stämningen i den ofta så sterila kontorsmiljön. Det är också behändigt att märka personalens skåp eller organisera i lagret med hjälp av färgen. Man kan alltid byta ut ett namn vid behov.

whiteboard väldskarta

Du hittar mera info och köper den genomskinliga färgen i vår nätbutik.

genomskinlig tuschtavelfärg

Smarter Surfaces Logo

Välkommen till vår inspirerande blogg! Här samlar vi och delar med oss av produktinformation och användningstips om våra produkter och följer trender i kontors- och skolvärlden. På bloggen behandlar vi bland annat whiteboardtavlor, whiteboardfärg, tavelfärg, magnetfärg, magnetputs, filmdukar, whiteboardtapeter och kontorsmateriel.

Artikeln slutar. Gå till föregående eller nästa inlägg genom att klicka nedan!