Whiteboardfärg

Vårt mål är att använda så lite papper som möjligt. Genom att måla våra arbetsstationer med genomskinlig whiteboardfärg har vi i praktiken kunnat sluta använda papper för anteckningar i vårt kontor. Anteckningarna kan göras direkt på bordsytan och strykas bort när man vill. Förutom papperslöshet jobbar vi med miljömålen genom att använda tuschpennor med utbytbara färgreservoarer som till 91 % består av återvunnet material. Även andra bord förutom våra skrivbord är skrivbara. Så om man får ett lysande ide, kan man skriva ned den direkt, även om man inte är vid sitt skrivbord. Målningen av bordet i möteslokalen har upplivad våra möten – och skapat ett överraskningsmoment, om man inte vet att bordet går att skriva på.

Skrivväggar

Vi skriver jämnt på väggarna. Vi använder dem för att visualisera olika mål. Som exempel kan nämnas att våra försäljningsmål och försäljningsprocesser, todo-listor, kalendrar och brainstorming ofta hamnar på väggen, där vem som helst kan bearbeta dem efter behov. När väggen torkas rent, ser den ut som en vanlig vägg. Praktiskt!

Funktionell inredning

I den irländska Smarter Surfaces kontoret använder man genomskinlig Smart Wall Paint som har målats över en stor världskarta, där man planerar global försäljning och marknadsföring. Man kan ta ett foto på planerna, dela bilden och kartan kan rengöras och är redo för nya planer. Att måla på en färgyta eller på en bildtapet så att den blir funktionell hjälper också till att ändra stämningen i den ofta så sterila kontorsmiljön. Det är också behändigt att märka personalens skåp eller organisera i lagret med hjälp av färgen. Man kan alltid byta ut ett namn vid behov.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden