Svarta tavlans färg kan låta som en limesmak och ett material från vilket tiden har gått. Men låt oss presentera den magnetiska tavlan färg.

Med tavelfärg hör inte tavlans ytor hemma bara bakom ryggen på en grundskolelärare, även om det ibland kallas skoltavelfärg. Tavlans ytor tillverkade med svarta tavlor är också en del av moderna kontor, kaféer, restauranger och många fler. Den har en mängd olika användningsområden, så länge du låter fantasin springa iväg.

Eller inte övertygad än?

Hur skulle en magnetisk tavla yta låta?

Vem skulle inte vilja ta bort röran av papper och dokument runt dem genom att fästa dem och ordna dem så att de syns på väggen. Nedan följer några fler bra punkter om tavlor innan vi går vidare till den magnetiska tavlan.

Svarta tavlor i interiören

Krita finns i många ljusa färger, så den kan användas för att göra färgglada konstverk och skrivande.

Magnetisk tavelfärg hemma och på jobbet

Använd som anslagstavla, brainstorming, projektmöten, menyer, scheman …

Den magnetiska tavlan är ett fantastiskt tillskott till kontor. Det kan till exempel användas för att upprätthålla fakturor, adresser, projektplaner eller andra dokument på väggen på ett tydligt sätt. Det ser inte bara bra ut, det har också en funktion. Naturligtvis kan den också användas för att göra väggar endast i namnet på inredning, på vilken du kan fästa till exempel färgglada bilder.

Vi håller våra arbetsstationer städa genom att flytta papper och dokument från skrivbordet så att de syns på väggen. Ett snyggt skrivbord är en bra utgångspunkt för en effektiv arbetsdag. Papperslöshet är också en av vår tids trender som vi vill stödja genom att möjliggöra återanvändbara ytor som du kan skriva till många, många gånger och sedan torka av spår när du inte längre behöver dem. Mindre pappersavfall, mer utrymme att skriva.

tavlan-färg

Svarta tavlans storlek och form

Den magnetiska tavlan kan ha valfri storlek eller form. Tavlans ytor i olika storlekar och former erhålls genom att avgränsa området med till exempel maskeringstejp. Färgerna är också vattenbaserade och mycket flexibla när det gäller vad du övermålar, så att du kan måla en magnetisk tavla på nästan vilken slät yta som helst. Fastän! Endast för inomhusbruk.

Inget behov av borrning

Färgen och magnetismen gör att du inte behöver borra hål i väggen för att göra saker synliga på väggen under eller efter att du har gjort tavlan. Rengörings- och skrivinstrument kan också användas med magneter omedelbart för användning i användningsområdet.

Så här gör du en magnetisk tavla med färg

 1. Måla 3 lager magnetfärg. Klicka på öppna instruktioner för magnetfärg.
 2. Måla 2 lager svart tavelfärg. Klicka på öppna instruktioner för svarta tavlor.

Använda sig av neodymmagneter eller liknande starka ”rare earth” -magneter för bästa magnetiska grepp. Vanliga krita och svarta tavlor som innehåller flytande krita används för att skriva och rita.

För att radera krita teckningar och teckningar kan du använda traditionella svarta tavlor eller till exempel en tvättmaskin som kan tvättas mikrofiberduk. Spår av krita lämnar smart med en fuktig torkning.

Du hittar produkterna i vår webbutik:

 

Tavlan färg

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden