Uppdaterar eller lägger du till funktionalitet till ditt kontor eller klassrum?.

Många kontor överger nu gamla föråldrade whiteboardtavlor och krita och väljer istället att lägga till funktionella ytor till sina utrymmen.

Den vita väggen är dock inte nödvändigtvis för alla. Du kanske är intresserad av att behålla känslan av en svart tavla i ditt utrymme utan storleksbegränsning för en bordsskiva, eller ha en skrivyta i just den färg du vill ha.

Vi har alternativ för dig. Nedan följer några av dem.

Alternativ till traditionell svarta tavla: Tavla färg

Som en svart tavla, men smartare? Ge det ett försök Blackboard Paint.

Svarta tavlans färg gör att du kan skapa en tavla med svart matt finish. Svarta tavlor kan appliceras på nästan vilken yta som helst. Det är ett enkelt sätt att skapa en plats på din vägg där du får framtagna kalendrar, anslagstavlor och menyer.

Svarta tavlor behöver inte vara som tidigare, eftersom tavlans yta kan vara lika stor som en hel vägg. Svarta tavlan kan också göras magnetisk.

Magnetiska tavlor är lätta att dekorera med färgglada bilder, foton eller meddelanden och påminnelser skrivna i olika färger. Och naturligtvis utan storleksbegränsningar.

tavlan-färg

Svarta tavlan

Alternativ för svart tavelfärg: Genomskinlig whiteboardfärg

Vill du ha ett modernt alternativ till svarta tavlor och samtidigt behålla ditt företags varumärkesfärger i dina lokaler? Vill du ha ett modernt alternativ till svarta tavlor och samtidigt behålla ditt företags varumärkesfärger i dina lokaler? Det skapar en svart vägg, som en svarta tavlan, men utan kalkstoft. Använd whiteboardmarkörer eller markörer som innehåller flytande krita. Ytan behöver dock inte vara svart, det kan vara någon annan färg.

Det är det bästa med att välja en transparent whiteboardfärg. Du kan göra den precis så stor som du vill och i valfri färg.

Här är några färgglada väggar gjorda med transparent whiteboardfärg:

Blå whiteboardvägg

Blå whiteboardvägg

Whiteboardfärg transparent

Whiteboardfärg transparent

Oavsett ditt val, liksom med tavla färg den där med whiteboardfärg du skapar en långvarig skrivvägg på vilken du kan skriva och radera skrifter många gånger.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden