Introduktion av magnet-tapet

Med hjälp av funktionella produkter, kan man skapa oändligt många variationer för att göra praktiska och snygga arbetsutrymmen. En av dessa inspirerande produkterna är magnet-tapet, Smart Magnetic Wallpaper. Med denna produkt kan man skapa magnetiska ytor på samma sätt som man installerar vanlig tapet, varefter tapeten kan påmålas vilken färg som helst. Som sist kan man även påmåla med genomskinlig Smart Wall Paint, som vi gjorde i vårt nyt kontor. Därmed fungerar ytan både med magneter och whiteboarpennor samt har den en snygg färg och just den storlek man vill ha.

Smart magnet-tapet installeras på en ren, jämn och torr yta, likadant som en vanlig tapet. Ta bort gammal tapet, spackel och annat skräp underifrån och jämna ut alla ojämnheter. Porösa ytor som gips, bör täckas med vattenbaserad grundfärg, som kan hittas t.ex i vår nätbutik. Vi rekommenderar att använda handskar när man hanterar tapeten. Tapetlim sprids ut jämnt med en roller. Det gäller att använda starkt tapelim för att magnet-tapeten väger mera än vanlig tapet. Följ med instalerarens anvisningar nedan:

Tapeten skall inte installera upp och ner. På baksidan av tapeten hittar man anmärkningar inför installationen, samt med hjälp av installations anvisningarna som hänger med paketet, kan man uppfatta hur installationen går till. På grund av att tapeten är tjock, var den lätt att hantera även ensam, bara man kommer ihåg att vara noggrann med den första vådan att den blir rak samt vara omsorgsfull med sömmarna. Tapeten kan påmålas beroende på tapetlimmet, ungefär 24 timmar efter installationen.

Magnet-tapeten har en vit färg och på baksidan är den grå. På tapeten kan man lätt skapa en ritbar yta som har just den färgen man vill ha. Det lyckas genom att påmåla den fastklistrade tapeten med den grundfärgen man villa att den ritbara ytan skall ha. Efter det målar man ett lager med genomskinlig Smart Wall Paint på den färggranna ytan. Ifall man vill ha en vit ritbar yta, kan man också skapa en sådan med vit grundfärg och vit Smart Wall Paint. Vi valde en pigg orange färg för magnet-ritbara ytan till vårt kontor.

magnetic whiteboardtapet
magnetic whiteboardtapet
magnetic whiteboardtapet

Med magnetiska produkter gäller det att använda starka magneter, som till exempel magneter av neodym, som försäkrar att hållbarheten är bra.

Magnet-tapeten hittar du i vår nätbutik.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden