Smart magnetfärg

Smart magnetfärg är en magnetfärg som kan appliceras med en rulle eller pensel. Kan installeras på alla ytor som kan målas med vattenburen färg, såsom betong, avlagring, gipsskivor, spånskivor eller förmålade väggar. Skapar en verkligt solid bas för kraftfulla magneter. Designad för användning med neodymmagneter. Kan övermålas med den färg du väljer för att uppnå önskad färg och nyans. Whiteboardfärg är också kompatibel med denna produkt.

Applikationer för magnetfärg

Smart magnetfärg är utformad för att skapa magnetiska väggar som du kan belägga med den färg eller tapet du väljer. Färgen kan användas för att skapa en sömlös och stor yta att arbeta med. Även hela väggar eller besvärliga hörnytor samt möbler kan omvandlas till användbara magnetiska ytor. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt i grunden kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Magnetfärg möjliggör mycket stora anslagstavlor för effektiv kommunikation.

från 2 368.40 kr

Smart magnetfärg skapar en magnetisk arbetsyta som du kan fästa magneter på. Det kan övermålas med vilken färg eller mönster du vill. Andra smartare ytor-produkter, som whiteboardfärg eller svarta tavelfärg, lägger till en ritningsfunktion på ytan. Magnetfärgen är speciellt skapad för ett utrymme där många rörliga element används. Exempel är förskolor, skolor, mötesrum och kontor.

Montering

Magnetfärg är särskilt bra för en mängd olika ytor, som fönster med väggar och möbler och pelare. Färgen är enkel att installera och målas med 3-4 lager för att ge en stark magnetisk yta. Ytan kan övermålas efter att den sista färgen har torkat (minst 2 timmar). Innan installationen, se till att den underliggande basen är plan och att den magnetiska färgen också ska planas ut efter varje lager om ett annat material ska installeras ovanpå. För att underlätta användningen rekommenderar vi att du installerar produktens mitt i ungefär ögonhöjd. Den optimala användningen av produkten är lätt att mäta med din egen hand: vad du når utan att nå och sitta på huk är den punkt som oftast används. Om så önskas kan några tiotals cent läggas till både topp och botten. Använd mycket starka magneter, till exempel neodymmagneter, med ytan.

Installationinstruktioner och mera information

1. Mätt ditt område

Mät området noggrant och se till att du har tillräckligt med magnetfärg.

2. Förbered ytan du målar

Kontrollera att väggen är tillräckligt plan och fyll vid behov håligheterna och sprickorna med ett standard väggfyllmedel. När färgen är torr, slipa ytan lätt tills ytan är slät och ta bort damm. Korrigera inte här, eftersom slutresultatets jämnhet och kvalitet beror helt och hållet på kvaliteten på grundarbetet.

3. Måla med magnetfärg

• Vi rekommenderar att du målar minst 3-4 lager magnetfärg. Om det behövs kan du måla flera lager för att öka magnetismens intensitet (dock inte överstiga 7 lager)

• Rör om färgen noggrant före användning. Om du märker klumpar i färgen, rör om mer. Du kan också lägga 5% vatten.

• Applicera ett jämnt lager magnetfärg och försök att göra märket så jämnt som möjligt. Ta omedelbart bort eventuella klumpar eller skräp och måla området igen.

• När det första skiktet är torrt (ca 2 timmar), slipa ytan lätt med fint sandpapper.

• Ta bort damm med t.ex. en torr borste eller trasa

• Måla ytterligare ett jämnt lager med magnetfärg. Låt torka och slipa lätt.

• Upprepa tills du har målat önskat antal lager.

Tips: När du applicerar den sista färgen kan du omedelbart gå igenom ytan med en stålspackel eller liknande efter att du rullat för att göra ytan ännu mjukare.

4. Magneter

Använd starka magneter, som de som är gjorda av neodym. Obs! Vanliga magneter är kanske inte tillräckligt starka för att fungera.

Följ instruktionerna om du vill ha en vägg i en annan färg.

5. Färgad magnetisk yta

Om du vill ha vit på väggen målar du en vit vattenbaserad grundfärg tills färgen är jämnt vit (1-4 lager) jämnt See also jämn

Låt färgen torka tills färgen är beröringsfri (2-4 timmar).

Om du vill ha en annan färgfinish målar du väggen med den färg du vill ha med högkvalitativ färg. Vi rekommenderar högblank färg.

Kom ihåg att slipa och rengör väggen lätt med en ren borste eller trasa mellan lagren och även i slutet.

Vid denna punkt har ytan önskad färg och du kan använda den med magneter. Om du vill ha en tavla på ytan, se instruktionerna för installation av tavelfärgen.

Funktioner

Tekniska data för 3m^2 och 9m^2 magnetisk färg:

 • Yta: 3m² eller 9m²
 • Glans: Matt
 • Färg: Medium grå
 • Lager: 3 – 6 lager (3 lager med 1 burk eller 6 lager med 2 burkar)
 • Svårighet: Lätt / DIY
 • Installationstid: 1 dag inklusive torkningstid
 • VOC: Låg VOC
 • Lukt: Mild, luktfri
 • Magnetstyrka: 55% magnetit

Våra färger innehåller väldigt lite organiska flyktiga ingredienser (VOC). De släpps ut i luften, till exempel när färgen torkar, och vissa kan ha hälsoeffekter på kort eller lång sikt. Inomhus kan VOC vara upp till tio gånger så mycket som utomhus och släpps från tusentals produkter.

Vi tror på kvalitetsprodukter, så VOC-nivåer har hållits till ett minimum. Det är så miljön är tacksam.

Smart magnetfärg:
produkter har en maximal VOC på 45 g/l
EU-gränsvärdet är 145 g/l VOC

Magnetfärg Beställningsinstruktioner

Beställ en magnetfärg från webbutiken. Beräkna önskad mängd, till exempel med en rullmätare. Du kan använda en rullmätare och en räknare för att beräkna. När du väl känner till ytan som ska målas kan du beställa rätt mängd magnetfärg genom att välja rätt mängd färg från vagnen ovan. Lägg i kundvagn, ange leveransadressen som vi skickar färgen till i kassan och betala med betalknappar, kreditkort, PayPal eller faktura.

Leverans av magnetfärg till din dörr på upp till 24 timmar.

Produkter som beställts före klockan 12 packas och levereras samma arbetsdag, då de når sitt bästa nästa arbetsdag. Till skillnad från svarta tavlor är leveransen av en magnetfärgburk snabb, billig och enkel.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden