Så du funderar på att byta in din projektorskärm för projektorfärg? Det är en bra idé. Projektorfärger är inte bara lägre än de flesta projektorskärmar, de är lika bra, om inte bättre, för att skapa projektionsytor av hög kvalitet. Du kanske har märkt hur alla projektorfärger inte har samma färg. Projektorfärger kommer vanligtvis i en vit eller grå finish. Så, vilken är den bästa färgen att välja? Det korta svaret är, det beror på.

Oavsett om du vill ha ett projektionsområde med högre upplösning i omgivande belysning eller bättre kontrast för din hemmabio kommer du att vilja använda en annan färgad färg. Fortsätt läsa nedan för att upptäcka vilken färg du ska välja för att måla en projektorvägg som bäst passar dina behov.

Skapa en projektorvägg med vit projektorfärg

Den största skillnaden mellan vita och gråa projektorfärger är mängden ljus de absorberar och reflekterar. Vita projektorfärger absorberar mindre och reflekterar mer ljus än sina grå motsvarigheter. Mängden ljus som en projektionsyta reflekterar i jämförelse med en vanlig whiteboard är känd som dess förstärkningsvärde, med en standard whiteboard som har ett förstärkningsvärde på 1,0. De flesta vita projektorfärger har ett förstärkningsvärde som är högre än 1,0, vilket innebär att de reflekterar mer ljus och därmed ger ljusare bilder än en vanlig whiteboardtavla. Så om du vill ha en projektorvägg som du kan använda i möten, för presentationer eller bara för att projicera ljusare bilder på, bör du välja en vit projektorfärg.

Leta efter en glansigare vit skärmfärg – Smart Projector Paint Pro. Denna vita projektorprodukt har ett förstärkningsvärde på 1,1, vilket ger dig de ultimata högupplösta projektionerna för de b rättaste och tydligaste bilderna.

Matt vit filmduksfärg är ett utmärkt val för en traditionell hemmabio och en traditionell tak- eller videoprojektor som speglar bilden från betraktarens riktning. Den vita färgen håller den vita tonen vit och färgerna ljusa.

Färg nyanser av projektorfärger

Vit filmduksfärg för tydliga och ljusa bilder

 

Skapa en projektorvägg med grå projektorfärg

Detta alternativ absorberar mer och reflekterar mindre ljus än en vit projektorfärg. Det kommer också att ha ett förstärkningsvärde lägre än 1,0. Även om vita projektorfärger ger dig ljusare bilder, kan de göra att mörkare färger i din projektion blir lite mattare. Grå projektorfärger kommer däremot att hålla dina mörka färger mörka, vilket ger dig en högre kontrast. Det lägre förstärkningsvärdet för en grå projektorprodukt ger dig därför en starkare definition av mörkare bilder, vilket ger dig en högre kontrastprojektion. Om du vill använda din projektorvägg mest för spel och titta på filmer eller för att projicera mörkare bilder, bör du välja en grå projektorfärg.

Se grå färg med hög kontrast – Smart Projector Paint Contrast. Denna mörkgrå projektorprodukt har ett förstärkningsvärde på 0,1 och kommer med en topp- och baslack. Båda komponenterna är viktiga för att skapa den ultimata kontrastytan.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden