Whiteboardfärg eller whiteboardtavla – vilken ska du välja?

Här är några skillnader mellan en vanlig whiteboardtavla och en vägg målad med magnet och whiteboardfärg.

Konferensrum med whiteboardvägg

Pris på whiteboardfärg och whiteboard

Vi jämförde priserna på flera whiteboardleverantörer och den billigaste traditionella emaljerade 6m² whiteboardtavlan vi hittade var prissatt till 7560,00 sek. Som jämförelse är att skapa en magnetisk whiteboardtavla med en kombination av magnet- och whiteboardfärg, vilket är upp till 31% billigare.

Whiteboardfärg

Begränsad storlek

När vi undersöker egenskaperna hos vanliga whiteboardtavlor och whiteboardfärger på marknaden med avseende på deras storlek, kommer whiteboards över deras begränsade storlek. De största brädorna vi hittade är cirka 6m^2, dvs 1200 mm höga och 5000 mm breda. Om du vill göra detta till större dragbara områden är det enda alternativet att skaffa två eller flera brädor. Med den lösningen ser väggen inte bara bedövande tråkig ut, utan också dyr. Alternativt kan färgen användas för områden i alla storlekar och former. Färgförpackningar finns tillgängliga från tvåkvadratiska förpackningar upp till 18 kvadratiska förpackningar, och när du är klar med färg kan du naturligtvis alltid öppna nästa burk och fortsätta där den föregående burken räckte.

Vit whiteboardfärg

Spår som inte lämnar

För det tredje noterar vi ”spökeutskrifter”, D.v.s. spår som finns kvar på whiteboardtavlorna på whiteboardtavlorna men inte lämnar helt. Spökmärken är ett typiskt problem med hårda och kontinuerliga whiteboardtavlor och whiteboardmålade ytor. De får vita ytor att se fula ut. Ibland tas spår inte bort alls och en ny tavla erhålls. Också tillgänglig rengöringsvätskor och whiteboardrengöringsmedel för att hålla whiteboardytan i toppskick. Också rengöringsborttagare kan hittas. Vi rekommenderar alltid att använda whiteboardmarkörer av hög kvalitet och verktyg, för bra markörer kommer från i stort sett alla ytor, dåliga går inte riktigt någonstans.

Transparent whiteboardfärg och gul vägg

Installation

När du installerar en vanlig whiteboardtavla är det ofta nödvändigt att ringa in en professionell för att ta hand om installationen så att brädan är rak och fäst tillräckligt hårt. I värsta fall kan en whiteboard vara en säkerhetsrisk, särskilt i dagis- och klassrum om det droppar av en vägg. whiteboardfärgen däremot är utformad så att vem som helst kan göra en whiteboardvägg för sig själv. Denna webbplats har massor av installationsanvisningar och tips samt videor. Du kan också kontakta vår support +358509117993.

världskarta vägg

Genomskinlig whiteboard målad på världskarta väggen

Miljövänlig

Vanligtvis är vanliga whiteboardtavlor inte biologiskt nedbrytbara, vilket betyder att de inte landar naturligt över tid. När de når slutet av sin livslängd hamnar de på en deponi. När det gäller hela deras livscykel är de skadliga för miljön. På samma sätt har whiteboardfärg få skadliga flyktiga föreningar (VOC), vilket betyder att det är lösningsmedelsfritt och miljövänligt. När du vill inaktivera en yta målad med whiteboardfärg kan du bara måla eller tapetsera på den.

på dörren en whiteboard

Utseende

Utseende är en av de största skillnadsfaktorerna mellan en tavla och en tavla. Whiteboardfärgen kan förångas sömlöst i valfri vägg, bord, dörr, stolpe eller annat liknande utrymme. Det är inte heller begränsat av metall- eller plastkanter. Whiteboardfärg gör det också möjligt att anpassa whiteboardytor med önskad form och storlek. Tavlor är vanligtvis av en viss storlek och består av en paneldel och en omgivande kant.

whiteboardfärg är ett alternativ till whiteboard

Färg

Sist men inte minst jämför vi skillnaderna i färg från standardtavlan och whiteboardytan. Vissa traditionella whiteboardtavlor finns också i färg, även om de vanligtvis är små i storlek, vanligtvis upp till högst 2m². Med två olika alternativ för whiteboardfärg – vit och transparent – är det möjligt att skapa en whiteboardyta i valfri färg. Ytan kan målas i en eller flera färger, under den kan det till exempel finnas ett mönsterklistermärke eller till och med tapet. Möjligheterna är alltså nästan obegränsade vad gäller både storlek och färg.

Blå whiteboardvägg

Blå whiteboardvägg

För bästa resultat, välj de mest lämpliga produkterna för ditt utrymme och din användning. Du kan alltid Kontakt och be oss om råd!

 

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden