Letar du efter en stor whiteboardtavla för ditt kontor? Du kanske också gillar att konvertera dörrar till whiteboards. Med whiteboardfärg eller på en whiteboardfilm du kan konvertera vilken dörr som helst till en whiteboard. Förutom dörrar kan de också öppnas för skåp, bord och andra möbler-släta ytor.

Även om vi i denna artikel kommer att fokusera på hur man gör en dörr till en whiteboardtavla.

Skapa mötesprogram med stora whiteboards

Letar du efter ett nytt och intressant sätt att hålla reda på din mötesagenda? Prova stora whiteboardtavlor, till exempel en whiteboarddörr.

Genom att skriva hela agendan på dörren till ditt mötesrum kan du gå igenom mötesämnena smidigt och alla kan se hela agendan med en blick. När mötet är över och agendan är klar kan allt raderas.

Du kan till och med använda en skrivbar dörr under hela mötet. Skriv uppgifter under varje agenda och tilldela ditt team till enskilda medlemmar. Allt utan papper.

Att använda skrivbara dörrar istället för traditionella stora whiteboardtavlor betyder att du inte behöver oroa dig för att få slut på utrymme och att du kan arbeta i samma område.

valkotauluovi

Glöm dörrens anslagstavlor, gör din dörr till en anslagsdörr

Varför använda en gammal anslagstavla när du kan förvandla din dörr till en stor whiteboardtavla.

Kontorsdörrar förbises ofta eller hela deras ponton används inte. Varför inte göra dina egna dörrar till en meddelandedörr och maximera det användbara området i ditt utrymme. Det ser inte bara bra ut, det betyder också att du utnyttjar hela ditt kontorsutrymme. Sätt upp mål, håll kalendrar uppdaterade eller lämna meddelanden. Det är din meddelandedörr, så du kan göra det som du vill.

Skrivbara dörrar kan användas på dussintals sätt. Så mycket att vi aldrig kunde inkludera dem alla i ett meddelande, istället har vi listat våra vanligaste sätt som vi har sett nedan.

 • Täck över dina dörrar på olika språk för att locka internationella kunder
 • Skriv meddelanden på dörren till ditt mötesrum, till exempel ”Conference Call – Don’t Come” och ”Welcome Customer Name”
 • En lista över möten som äger rum den dagen så att alla vet när mötesrummet är bokat
 • Brainstorming eller viktiga åtgärder du har beslutat under mötet.

Att lägga till whiteboard -funktioner till dörrar är lättare än du tror. välja whiteboardfärg transparent eller självhäftande whiteboardfilm (finns transparent, i vitt och med låg glans) och du kan till och med behålla färgen på den ursprungliga dörren.

whiteboard dörr

whiteboardfärg målad dörr

whiteboardfärg målad dörr

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden