Letar du efter en magnetyta där du kan fästa papper och föremål med en magnet? Här finns mer information om just en sådan lösning, dvs. magnetiska tapeter.

Magnetisk tapet är, som namnet antyder, en tapet på vilken en tapetserad vägg samtidigt blir en yta som magneten fäster vid. Det gör att hela väggar och rum kan konverteras för att hålla magneter på sina ytor. En populär användning är att ta bort högar med papper och dokument från skrivbord till väggar där de kan flyttas och organiseras.

Storleken på den magnetiska tapeten

Smart magnetisk tapet är 8,25 meter lång och 1,22 meter bred. Den finns i en praktisk rulle som tapeter i allmänhet, som kan göras till en bit av valfri storlek eller form. Ytan från en rulle blir 10 kvadratmeter. Produktens vikt är 14,5 kg.

Hur tapeterar man en magnetisk tapet?

Magnetisk tapet är relativt snabb att installera på plats. Det rekommenderade sättet är att installera slangarna horisontellt så att slangens mitt är ungefär på höjden av användarens axel. När du arbetar med tapeter är rörelserna som ska göras ner och upp från mitten ungefär samma avstånd, så det är också bra att ha botten och överkanterna på formen i samma längder. När allt kommer omkring är tapetsering av en magnetisk tapet likadan som alla andra tapeter. Mer omfattande instruktioner finns på vår webbplats härifrån.

Den magnetiska tapeten är vit och förfärdig för nästa färgfärg

Till skillnad från magnetiska produkter ofta, till exempel magnetfärger eller magnetiska fyllmedel, finns det en magnetisk tapet färgad vit. Den ska dock övermålas med lite färg, så att du kan göra den till den färg du vill ha med lite färgad färg.

När du gör en vit magnetisk whiteboardvägg målar du ett lager vit vattenbaserad primer och sedan ett lager vit whiteboardfärg. När du gör en magnetisk tavla i en annan färg målar du tillräckligt med lager av den färgade vattenbaserade färgen som du väljer så att ytan blir jämnt färgad och sedan ett lager transparent whiteboardfärg.

Magnetisk tapet

Magnetisk tapet

Hur man använder magnetiska tapeter

Magnetiska tapeter är ett bra komplement till alla kontor eller skolklasser. De är lämpliga för att stödja samarbete, kommunikation och planering. Det finns andra bra sätt t.ex. brainstorming, projektplanering, trådramritningar, scheman, anslagstavlor och anslagstavlor. Vi rekommenderar att använda med magnetiska tapeter neodym tillverkade eller liknande starka magneter.

Magnetisk vägg av hög kvalitet

Magnetisk tapet kan användas för att göra vilken form, storlek, konkav eller konvex yta som helst. Om du vill kan den också täckas till exempel med whiteboardfärg, i så fall är väggen både en magnetisk och en whiteboardyta.

Orange magnetisk whiteboardvägg

Orange magnetisk whiteboardvägg

Du hittar den magnetiska tapeten i vår webbutik.

Magnetisk tapet finns också magnetisk whiteboardtapet, där whiteboard -funktionen redan finns på samma rulle. 3in1 version, dvs. tapeter med lägre glans ger också en skärm för projektorn.

Jag hoppas att du hittade svaret här och om du inte gör det kan du också alltid maila oss.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden