Installationsanvisningar och vanliga frågor

Klicka på produktbilden nedan och läs instruktionerna. Instruktioner finns också på fliken ”Instruktioner” för produkten som visas i onlinebutiken. Om du inte hittar instruktioner eller svar på de vanligaste frågorna kan du också få svar snabbt genom att fråga vår kundtjänst via e-post info@smartersurfaces.se

Instruktioner för installation av Smarter Surfaces -produkter

Våra färger, tapeter, fyllmedel och andra produkter som skapar en funktionell yta är utformade så att vem som helst kan skapa dem så länge du följer instruktionerna.

Instruktionerna kommer vanligtvis med produkten, även om de produktspecifika instruktionerna på vår sida vanligtvis är lite mer omfattande och videomaterial finns också. Vår webbplats fungerar också på smartphones och surfplattor, från vilka du kan följa instruktionerna när du gör.

Medan vi har försökt sätta ihop dessa riktlinjer för att täcka allt, tveka inte att kontakta oss. Vår tekniska support för installationsstöd serveras genom att mejla till info@smartersurfaces.se

Du kan också placera dina kontakter i kontaktformuläret på flikmeddelandet eller e-postmeddelandet. Vi kan vanligtvis svara inom några timmar eller samma dag. Vårt motto är att om vi inte kan svara på något direkt, så kommer vi att räkna ut det!

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden