Video galleri

Video

Vi samlade videor åt dig här som inspirationskälla eller instruktionsvideor.

Användningsidéer

Letar du efter inspiration och idéer om hur du kan använda en whiteboard, skärm eller magnetiserad yta? Titta på videorna nedan för hur de använder Smarter Surfaces-produkter.

Magnetiskt fyllmedel och whiteboardtapet

Magnetiska whiteboardytor i konferensrum

I videon kan du se hur kunden har implementerat sina multifunktionella whiteboardytor. Ytan är inte bara en whiteboard-yta utan har också lagt till magnetism. Slutresultatet uppnås genom att utjämna väggen med magnetfyllmedel och tapetera den med whiteboardtapet. Du kan se från videon hur deras nya vägg har skapat nya typer av möjligheter för deras kontor.

Magnetisk whiteboard tapet

Användning av magnetiska whiteboardytor på hotell

Titta på videon om hur våra gäster använder magnetisk whiteboardtapet på sitt hotell. De har tillgång till en magnetisk whiteboardtapet i försäljningsområdena och en transparent whiteboardfärg ovanpå magnetmassan i matsalen. Från videon kan du se ytorna i aktion.

Magnetiskt fyllmedel och whiteboardfärg

Försäljningsspårning med magnetisk whiteboardvägg

Gör det enkelt att spåra försäljningen med en magnetisk whiteboardvägg. Från videon ovan kan du se hur IT-företaget implementerade det. Innan hela muren hade de tre ganska begränsade tavlor. Tänk dig en obegränsad whiteboard istället för en storleksbegränsad whiteboard.

Magnetfärg och whiteboardfärg

Användning av magnetiska whiteboardytor på kontoret

Se hur ett IT-företag använder sina magnetiska whiteboardväggar för att ändra sättet de arbetar på. De behövde en whiteboard-yta för brainstorming, projektplanering och lagarbete. Som en lösning hittade de en magnetisk whiteboardvägg som används av all personal så att de kan arbeta tillsammans och bättre.

Projektor whiteboardtapet

Whiteboard och skärm på samma yta

Två egenskaper på samma yta när du tapeterar en vägg med en lägre blank whiteboardtapet. Du kan se mer i videon ovan. Företaget i videon ville att väggarna i alla mötesrum skulle skrivas om på whiteboards och som en skärm för en videokanon. De ville också att lösningen skulle vara modern istället för vanliga whiteboards eller blädderblock. Som ett resultat har de tillgång till kompletta idéväggar där de också kan projicera en bild på projektorn samtidigt.

Whiteboardfärg vit

Kreativitet med whiteboard-beläggningar

När du letar efter kreativitet i dina lokaler kan du prova att agera som en videomediebyrå från London. De blev kär i tanken på hela väggar som skulle fungera som en whiteboard. Med hjälp av whiteboardfärg uppfann de deras sätt att arbeta igen genom att lägga till svampar för att skriva i sina lokaler. Titta på videon om hur de gjorde det möjligt.

Whiteboardfärg vit

Obligatoriskt köp för moderna kontorslokaler

Se hur videospelföretaget utnyttjar sina funktionella väggar till fullo. De har flera Smarter Surfaces-produkter installerade runt deras kontor. Moderna arbetsytor hjälper dem att vara kreativa och skapa t.ex. roliga karaktärer och trådmodeller från spel och projekt.

Whiteboardfärg transparent

Så här använder du den transparenta whiteboardytan

Whiteboardfärg är inte bara för väggar. Titta på videon för att se hur en slät yta kan fungera som en whiteboard. Applicera bara ett lager transparent whiteboardfärg på ytan, till exempel ovanpå digitaltryck, tapeter, färg eller möbler.

Whiteboardfärg transparent

Färgglada whiteboardväggar

. Titta på videon för exempel på hur du kan använda färgglada whiteboardväggar på ditt kontor. Till exempel gjorde ett företag som gör musikapplikationer för video den blå väggen på sitt kontor till en stor blå whiteboard.

Statiskt fästa whiteboardtransparenter

Whiteboardtransparenter på en rulle

Letar du efter ett lätt och mobilt alternativ till en whiteboard? Prova whiteboardtransparenter. De är flerfunktionsåtervinningsbara ark som är praktiska på en rulle. De fäster med statisk elektricitet så att du inte behöver tejp eller naglar.

 

Magnetisk färg

Hur stark är den magnetiska färgen vi gör?

Och hur mycket tål en yta av magnetfärg? Ju fler lager läggs till, desto mer vikt kan hängas på. I videon ovan gör vi just det. Vi jämför ytor med 3 lager och 6 lager så att du inte behöver oroa dig för att välja antal lager när du gör en yta.

Permanent markörborttagare för whiteboard

Ta bort permanenta märken och djupfrysta märken från whiteboardtavlan

Smart Pro Cleaner, en stark rengöringsvätska på whiteboard, tar bort permanenta märken på alla whiteboardytor. Spraya på ytan, låt stå i några sekunder och torka av. Med detta kan du spara en whiteboard som redan har sett dåligt ut.

Hjälpvideor

Nedan hittar du våra instruktionsvideor för att måla, tapetera eller jämna ut våra produkter, som följer en steg-för-steg-metod.

Magnetiska whiteboard tapeter

Whiteboardfilm

Whiteboard tapeter

Whiteboardfärg vit

Whiteboardfärg transparent

Magnetfärg + whiteboardfärg

Magnetisk färg

Magnetisk plaster

Super magnetärg

Filmduksfärg

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden