Whiteboard för hemmakontor

Att arbeta hemifrån kan vara lättare för vissa av oss, men det kommer alltid med sina egna utmaningar. Mentalt kan det vara svårt att flytta till jobbet hemma. Ansträngningen och tiden framför en bra arbetsyta som en telearbetare är en värdefull investering för att få ditt jobb gjort. Oavsett om du vill uppgradera dina väggar eller möbler och uppgradera dina kontorsmöbler, hittar du flera produkter att välja nedan. Du kan förvandla ditt hemmakontor med magnet- och projektionsfunktioner eller till och med skapa din egen tavla för ditt hemmakontor. Med våra produkter får du exakt den yta du behöver. Och när den inte används smälter den in i resten av interiören och lämnar hemliknande material.

Letar du efter produkter till ditt hemmakontors väggar? Eller letar du efter produkter till dina bord och dörrar?

Hemmakontorsytor

Väggar för hemmakontor

Letar du efter idéer till dina hemmakontorsväggar? Vi har förmonterade produktkombinationer för att göra arbetet hemifrån mer produktivt och effektivt än vanligt, till exempel whiteboardpaket för hemmakontor och kombinationer av magnetkort. Med dessa förvandlar du väggar till magnetiska och skrivbara ytor av kreativitet och organisation. Med produktkombinationer kan du njuta av en multifunktionell yta i en modern miljö. Tavlor och produkter för hemmakontor hjälper dig att hålla ordning och hålla dig uppdaterad om dina uppgifter samtidigt som du minskar pappersavfallet.

Bord och dörrar

Förvandla kontorsmöbler till en skrivbar yta med självhäftande whiteboardfilm. Håll ditt skrivbord snyggt och rent. Med whiteboardfilmen kan du skriva anteckningar, göra dagliga prioriteringar och idéer på skrivbordet utan att slösa papper. Testa din arbetsyta med nya eller befintliga smidiga kontorsmöbler. Bord, väggväggar, paneler, skåp – även glas – kan alla förvandlas till skrivbara områden. Självhäftande vita filmer är inte konstruerade för användning på grova eller ojämna ytor såsom väggar eftersom filmerna har en tjocklek på 0,15 mm. För whiteboards, magnetiska eller projektionsväggar rekommenderar vi att du tittar på whiteboardfärger eller whiteboardtapet. Kolla in våra whiteboard-produkter på hemmakontoret som hjälper dig att få jobbet gjort och maximera din dagliga arbetsinsats.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden