Whiteboardfilm Vit

Vit Whiteboardfilmen är Sveriges mest populära självhäftande whiteboardfilm, vilket gör en plan yta till en whiteboard. Whiteboardilm är särskilt väl lämpad för beläggning av möbler som platta paneler, bord, hyllor, dörrar och skåp. Kan också användas för att belägga gamla vita tavlor eller svarta tavlor.

Vit Whiteboardfilm är särskilt väl lämpad för beläggning av möbler som platta paneler, bord, hyllor, dörrar och skåp.

Rullen levereras med material 10m ^ 2 framför. Kokkärlets storlek är 8,25 meter x 1,22 meter, varifrån bitar av lämplig storlek kan skäras för mindre ytor.

Den självhäftande tavelfilmen fästs på möblerna med den självhäftande ytan färdig i filmen. Så det finns inget behov av borrning, målning eller limning med whiteboardfilmen!

4 796.32 kr inkl moms

Självhäftande whiteboardfilm skapar gamla svarta tavlor och whiteboards enkelt och billigt!

Whiteboardfilm skapar en yta som du kan använda som en vanlig whiteboard. Den självhäftande filmen är främst avsedd för släta ytor som möbler, gamla whiteboardytor, skåp, glas och dörrar. Den vita whiteboardfilmen påminner om en traditionell whiteboard-nyans.

Vi rekommenderar inte whiteboardfilmer för målade eller tapeterade väggar, eftersom den underliggande färgen eller tapeten kan orsaka luftbubblor under filmen på grund av deras ojämnheter. För målade eller tapeterade väggar rekommenderar vi whiteboardfärg eller whiteboard tapeter.

Applikationer för självhäftande whiteboard

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Filmen låter dig skapa en sömlös och stor yta som gör att du kan arbeta med och utnyttja alla ytor som dörrar, skåp, pelare, lister och andra plana ytor! Sådana multifunktionella ytor möjliggör deltagande av brainstorming, möten, coachning, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration, samt full användning av annars outnyttjade ytor.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,15 mm
 • Vikt 6 kg
 • Självhäftande
 • Färg: blank vit
 • Enkel och snabb att installera
 • Innehåller inte flyktiga organiska föreningar (VOC) eller lösningsmedel

Installations instruktioner

Den självhäftande vita whiteboardfilmen är enkel att installera och klar att använda direkt. Huden kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt, även på konvexa eller konkava ytor. Den vita whiteboardfilmen är halv ogenomskinlig, så om ytan som ska installeras är väldigt annorlunda kan den först målas helt vit.

1. Förbered ytan

Se till att ytan passar på whiteboardfilmen. Ytan måste vara möbelfri och fri från damm / skräp.

2. Mät och skär

Mät ytan till vilken filmen är fäst och skär filmen till lämplig storlek.

3. Montering

Whiteboardtransparenter är självhäftande med avtagbart papper. Ta bort baksidan först när du är redo att montera filmen enligt följande steg:

 • Placera filmen på ytan utan att ta bort baksidan.
 • Starta från ena sidan, ta bort baksidan jämnt längs filmens bredd, 8–10 cm i taget.
 • Använd en mikrofibertrasa för att trycka filmen jämnt mot ytan och se till att det inte uppstår några luftbubblor.
 • Applicera filmen varsamt och jämnt längs ytan och dra bort baksidan allt eftersom.
 • Om du hittar en luftbubbla drar du tillbaka materialet varsamt, avlägsnar luftbubblan och fortsätter.

4. Om det behövs: runt kanterna

Om kanten på filmen förblir vass kan du klippa kanterna med en mattkniv eller liknande skarp kniv i 45 graders vinkel mot ytan, till exempel.

5. Vid behov: Flödesanslutning till en annan

 • För att skarva materialet på en panel eller plan yta monterar du först den första delen av filmen som vanligt.
 • Överlappa den andra delen av filmen med 3 cm.
 • Ta inte bort filmens baksida.
 • Använd en rakkniv eller en mycket vass kniv för att skära genom båda lagren av filmen i mitten av överlappningen.
 • Ta bort det trimmade materialet från baksidan.
 • Ta bort baksidan från den andra delen.
 • Använd en mikrofibertrasa för att skjuta materialet tillbaka och att pressa ihop tätt.

6. Underhåll

Ytan ska underhållas som en normal whiteboardyta. Använd bra markeringspennor och rengöringsvätskor av hög kvalitet från Smarter Surfaces. Vi rekommenderar dessa högkvalitativa markörer och rengöringsmedel

Klicka här för att öppna MSDS-material

Installationsinstruktionsvideo

Beställningsinstruktioner för whiteboardtransparens

Beräkna området för vilket du behöver material, till exempel med en rullmätare. Välj lämpligt antal rullar i kundvagnen, ange leveransadressen i kassan och betala med bankknappar, kreditkort, PayPal eller faktura.

Whiteboardtransparenter online med leverans upp till 24 timmar

Beställningar beställt före kl 12.00 lämnar samma arbetsdag och anländer vanligtvis inom nästa arbetsdag.

Whiteboard-ordlista

Vi kallar dessa självhäftande whiteboardtransparenter eftersom de har sin egen självhäftande yta och du kan rita på dem med whiteboardtavlor och torka bort dem med whiteboardverktyg. Blanda inte dessa whiteboardtransparenter med sin egen limyta med whiteboardfilmer som fäster vid statisk elektricitet. Statiskt bundna lim är avsedda att användas 5 till 20 gånger, varefter de ersätts med en ny film. Dessa whiteboardtransparenter är inte avsedda att flyttas eller bytas ut på samma sätt som mer engångsstatiska elektriskt fästa whiteboardtransparenter.

Andra termer som vi har använt själva och har hört från våra kunder inkluderar whiteboardfilm, whiteboardplast, möbelplast, möbelfilm, whiteboard dcfix, limbelagd whiteboardfilm, whiteboardkontaktplast, och självhäftande whiteboard. På engelska kallas produkten self adhesive whiteboard film.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden