Rea!

Transparent whiteboardfilm

Transparent whiteboardfilm är Sveriges populäraste självhäftande transparenta whiteboardfilm, som gör en plan yta till en whiteboardtavla. Whiteboardilm är särskilt väl lämpad för beläggning av möbler som platta paneler, bord, hyllor, dörrar och skåp. Kan också användas för att belägga gamla vita tavlor eller svarta tavlor.

Det finns oändliga färgalternativ, eftersom den genomskinliga tavelfilmen gör att möbelns egen färg eller mönster kan visas genom ritytan.

Rullen levereras med material 10m ^ 2 framför. Kokkärlets storlek är 8,25 meter x 1,22 meter, varifrån bitar av lämplig storlek kan skäras för mindre ytor.

Den transparenta tavelfilmen fästs på skåpet med hjälp av en självhäftande yta färdig i filmen. Så med en självhäftande whiteboardfilm behöver du inte borra, måla eller limma!

Det ursprungliga priset var: 3 658.00 kr.Det nuvarande priset är: 1 227.60 kr. inkl moms

Endast 2 kvar i lager

Den självhäftande transparenta tavelfilmen reparerar gamla tavlor och tavlor enkelt och billigt!

Den transparenta tavelfilmen skapar en yta som du kan använda som en vanlig tavla. Den självhäftande filmen är främst avsedd för släta ytor som möbler, gamla whiteboardytor, skåp, glas och dörrar. Den vita tavelfilmen påminner om en traditionell tavelskugga. Den transparenta tavelfilmen bevarar den ursprungliga färgen eller mönstret på ytan som ska installeras. Den lägre blanka vita är lämplig för ytor som också ska projiceras med en videokanon eller projektor.

Vi rekommenderar inte whiteboardfilmer för målade eller tapeterade väggar, eftersom den underliggande färgen eller tapeten kan orsaka luftbubblor under filmen på grund av deras ojämnheter. För målade eller tapeterade väggar rekommenderar vi whiteboardfärg eller whiteboard tapeter.

Applikationer för transparent whiteboardmembran

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Filmen låter dig skapa en sömlös och stor yta som gör att du kan arbeta med och utnyttja alla ytor som dörrar, skåp, pelare, lister och andra plana ytor! Sådana multifunktionella ytor möjliggör deltagande av brainstorming, möten, coachning, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration, samt full användning av annars outnyttjade ytor.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,15 mm
 • Vikt 6 kg
 • Självhäftande
 • Färg: transparent
 • Enkel och snabb att installera
 • Innehåller inte flyktiga organiska föreningar (VOC) eller lösningsmedel

Installations instruktioner

Den självhäftande whiteboardfilmen är enkel att installera och redo att användas direkt. Huden kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt, även på konvexa eller konkava ytor. Den transparenta filmen är, som namnet antyder, transparent, dvs den underliggande färgningen och mönstret förblir synlig genom filmen.

1. Förbered ytan

Se till att ytan passar på whiteboardfilmen. Ytan måste vara möbelfri och fri från damm / skräp.

2. Mät och skär

Mät ytan till vilken filmen är fäst och skär filmen till lämplig storlek.

3. Montering

Whiteboardfilms är självhäftande med avtagbart underlagspapper. Ta bort baksidan först när du är redo att montera filmen enligt följande steg:

 • Placera filmen på ytan utan att ta bort baksidan.
 • Starta från ena sidan, ta bort baksidan jämnt längs filmens bredd, 8–10 cm i taget.
 • Använd en mikrofibertrasa för att trycka filmen jämnt mot ytan och se till att det inte uppstår några luftbubblor.
 • Applicera filmen varsamt och jämnt längs ytan och dra bort baksidan allt eftersom.
 • Om du hittar en luftbubbla drar du tillbaka materialet varsamt, avlägsnar luftbubblan och fortsätter.

4. Om det behövs: runt kanterna

Om kanten på filmen förblir vass kan du klippa kanterna med en mattkniv eller liknande skarp kniv i 45 graders vinkel mot ytan, till exempel.

5. Vid behov: Flödesanslutning till en annan

 • För att skarva materialet på en panel eller plan yta monterar du först den första delen av filmen som vanligt.
 • Överlappa den andra delen av filmen med 3 cm.
 • Ta inte bort filmens baksida.
 • Använd en rakkniv eller en mycket vass kniv för att skära genom båda lagren av filmen i mitten av överlappningen.
 • Ta bort det trimmade materialet från baksidan.
 • Ta bort baksidan från den andra delen.
 • Använd en mikrofibertrasa för att skjuta materialet tillbaka och att pressa ihop tätt.

6. Underhåll

Ytan ska underhållas som en normal whiteboardyta. Använd bra markeringspennor och rengöringsvätskor av hög kvalitet från Smarter Surfaces. Vi rekommenderar dessa högkvalitativa markörer och rengöringsmedel

Klicka här för att öppna MSDS-material

Installationsinstruktionsvideo

Beställningsinstruktioner för whiteboardtransparens

Beräkna området för vilket du behöver material, till exempel med en rullmätare. Välj lämpligt antal rullar i kundvagnen, ange leveransadressen i kassan och betala med bankknappar, kreditkort, PayPal eller faktura.

Whiteboardtransparenter online med leverans upp till 24 timmar

Beställningar beställt före kl 12.00 lämnar samma arbetsdag och anländer vanligtvis inom nästa arbetsdag.

Whiteboard-ordlista

Vi kallar dessa transparenta självhäftande whiteboardfilmer eftersom de har sin egen limyta och du kan rita på dem med whiteboardtavlor och torka av dem med whiteboardverktyg. Blanda inte dessa whiteboardtransparenter med sin egen limyta med whiteboardfilmer som fäster vid statisk elektricitet. Statiskt bundna lim är avsedda att användas 5 till 20 gånger, varefter de ersätts med en ny film. Dessa whiteboardtransparenter är inte avsedda att flyttas eller bytas ut på samma sätt som mer engångsstatiska elektriskt fästa whiteboardtransparenter.

Andra termer som vi har använt själva och har hört från våra kunder inkluderar whiteboardfilm, whiteboardplast, möbelplast, möbelfilm, whiteboard dcfix, limbelagd whiteboardfilm, whiteboardkontaktplast, och självhäftande whiteboard. På engelska kallas produkten self adhesive whiteboard film.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden