Projektor whiteboardfilm

Sveriges mest populära långvariga, självhäftande, lågglansiga whiteboardfilm i professionell kvalitet som gör en plan yta för skrivning och en projektorvänlig skärm tack vare lägre glans. Filmen passar särskilt bra för beläggning av möbler som gamla tavlor, svarta tavlor, glasbrädor, bord, hyllor, dörrar och skåp.

Whiteboardfilm fästs på möblerna med själva den självhäftande ytan genom att ta bort skyddspapperet bakom filmen. Så inget behov av borrning, målning eller limning.

Produktpaketets innehåll:

 • Projektor-whiteboardfilm 10m^2, bredd 1,22m, längd 8,25m
 • Mikrofiberduk
 • Skyddshandskar
 • Bakgrundsutrymme
 • Smarter Surfaces klistermärke
 • Installations instruktioner

4 078.36 kr inkl moms

Självhäftande projektor whiteboardfilm reparerar gamla tavlor och whiteboards enkelt och billigt!

2in1 Projektor-whiteboardfilm skapar en reflekterande yta som kan dras på en whiteboard och projiceras på en projektor samtidigt. Whiteboardfilm med låg glans är speciellt utformad för ett utrymme där både en projektor och en whiteboard behövs samtidigt. Den självhäftande filmen är främst avsedd för plana ytor som möbler, gamla panelytor och dörrar.

Montering

Denna multifunktionella och professionella självhäftande whiteboardfilm är enkel att installera och är redo att användas direkt. Filmen kan monteras antingen vertikalt eller horisontellt och även på konvexa ytor. Vi rekommenderar en skärsöm för att säkerställa en snygg finish. Innan installationen, se till att den underliggande basen är plan och ren. Vid behov måste ytan som ska installeras planas och grundas. För att underlätta användningen rekommenderar vi att du installerar produktens mitt i ungefär ögonhöjd. Den optimala användningen av produkten är lätt att mäta med din egen hand: vad du når utan att nå och sitta på huk är den punkt som oftast används. Om så önskas kan några tiotals cent läggas till både topp och botten. Officiella installationsanvisningar finns här. Lång livslängd uppnås genom att använda whiteboardtillbehör av hög kvalitet. Vi rekommenderar definitivt vattenlösliga markörer och alkoholfria rengöringsmedel för rengöring. Projektorns optimala projektionsvinkel har testats till 45 grader.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Filmen låter dig skapa en sömlös och stor yta som gör att du kan arbeta med och utnyttja alla ytor som dörrar, skåp, pelare, lister och andra plana ytor! Sådana multifunktionella ytor möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd projekthantering, presentation och illustration, samt utnyttjar fullt ut det annars outnyttjade utrymmet.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt i grunden kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Samtidig projektion och ritning på projektorn optimerar effektiviteten i lektioner, möten och lagarbete. Att använda projektorn blir enklare när ett steg kan utelämnas. Men även traditionella skärmar och whiteboards hittar ofta sin plats, till exempel som ett tillägg till tapet, om anteckningarna i bakgrunden tillfälligt är dolda. Genom att kombinera olika verktyg, metoder och material uppnås bästa möjliga resultat. För att stödja planeringen av implementeringar kan du begära hjälp från våra partners.

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces är ett prisbelönt, internationellt varumärke som erbjuder funktionella ytlösningar för professionellt bruk. Torr-radera whiteboard tapeter är ett alternativ till traditionella emalj whiteboards samt engångs blädderblock papper. Tapet är ett ekologiskt alternativ till emaljtavlan som förfogar över farligt avfall. Våra whiteboardfilmer är miljövänliga och luktfria VOC-märkta produkter.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,15 mm
 • Vikt 6 kg
 • Självhäftande
 • Färg: vit
 • Enkel och snabb att installera
 • Innehåller inte flyktiga organiska föreningar (VOC) eller lösningsmedel
 • 5 års garanti

Installationinstruktioner och mera information

Du hittar installationsinstruktionerna för denna produkt och mer information på följande länk:
Installationsinstruktioner och mera information för whiteboardfilmer

Du kan också ladda ner installationsinstruktionerna för denna produkt som PDF från följande länk:
Installationsinstruktioner för whiteboardfilmer (PDF)

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden