Skärm för hemmabio

Gör en skärm av alla storlekar med våra skärmfärger. En vägg målad med projektorfärg är alltid klar när du behöver ge presentationer eller visa saker för andra med en projektor, overheadprojektor eller liknande. När den inte används smälter den in i resten av interiören och tar inte din uppmärksamhet. Rekommenderas för föreställningar, hemmabio, spel och möten.

Smart Projector Paint och Smart Projector Paint Pro, skapade för standardrumsbelysning, är vita skärmfärger. Smart Projector Paint Contrast är grå för att tillåta mörkare toner för videokanonbilden.

Vit skärm målar

Med Smart Projector Paint och Smart Projector Paint Pro kan du skapa en projicerad, obegränsad yta som fungerar precis som en vanlig skärm. En av de många fördelarna med projektorfärg är att du inte behöver stora enstaka ark eller tyger. Du kan skapa din egen skärm som både är dekorativt tilltalande när den smälter in i väggarna, men ändå vara redo att använda så snart du behöver den. Modifiera och modernisera hemväggar med en snabb och enkel beläggning. Skärmfärg är ett högkvalitativt alternativ till traditionella tygskärmar. Denna professionella projektorfärg reflekterar en stor mängd ljus, 7,8 mW och fungerar bra i normal belysning.

Grå skärmfärg

Skapa en skärm med optimal kontrast med Smart Projector Paint Contrast. Denna produkt är speciellt utformad för spel och hemmabioanvändning. Det gör att du kan uppnå en starkare nyans för mörka områden. Den grå skärmfärgen är mörkgrå och består av två färger, en basfärg och en topplack. Båda delarna är nödvändiga för att skapa den slutliga kontrastprojektionsytan. Förstärkningsvärdet för hemmabioskärmen är 0,1 och betraktningsvinkeln är 120 grader. Denna projiceringsprodukt absorberar ljus genom att endast reflektera 1 mW. På grund av färgens mörkare färgton rekommenderar vi den för mörka utrymmen som hemmabio eller spelrum.

 

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden