Vit matt projektorfärg

Matt vit projektorfärg är en färg speciellt utformad för skärmen. Ekologiskt och sammetslen jämnt resultat. Billigt i storlek och enkelt att skapa, bara storlek och form på skärmen du behöver.

En traditionell matt filmduksfärg som har skapats som en reflektionsyta för en videokanonbild och passar nästan alla objekt. Det finns ingen risk för en hotspot-effekt på en matt yta. Gain: 1.0 när bildkällan projiceras från en vinkel på 140 grader.

Vi rekommenderar för hemmabio, kontor och klassrum. Projektorfärg fungerar med vanliga videoprojektorer, interaktiva, smarta projektorer, 3D-projektorer och 4k-projektorer. Den vit skärmfärgytan är kompatibel med en ljuseffektiv videokanon. Med grå projektorfärg får du mörkare nyanser av svart. Storleken är helt konfigurerbar. Hela väggen kan också fungera som en stor skärm. Kapacitet 4,5 m².

2 920.20 kr inkl moms

Kan restnoteras

Artikelnr: SSK-PROSHORT Kategori: Etiketter: , , , ,

Vit filmduksfärg skapar projektorytor för skola, kontor och hem. Tack vare färgen kräver ingen hemmabio, klassrum eller konferensrum en separat skärm. Projektorfärg är lämplig för inomhusbruk, t.ex. för följande ytor: murbruk / gips, inre panel, trä, metall och betong. Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material.

Installation

Vit filmduksfärg är en vattenlöslig färg och lätt att måla. Kan målas på nästan vilken yta som helst. Innan du målar, se till att den underliggande basen är så jämn och jämn i färg som möjligt. Filmduksfärg är inte helt ogenomskinlig. Färgen kommer att forma ytan under, så vid behov ska ytan som ska installeras jämnas och grundas. Vi rekommenderar en skumrulle för installation. Färgen kan även spraymålas.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är hemteatrar, studenter, klassrum och mötes- och representationsrum. Färgen kan användas för att skapa en helt sömlös och vid behov mycket stor skärm. Till och med hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan konverteras till "färdiga" projektorpaneler som inte tar utrymme från att fungera när ingen skärm behövs. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Funktioner

 • Yta: 4,5 m²
 • Vattenbaserad
 • Endast för inomhusbruk.
 • Fungerar med alla projektorer
 • Optimal projektorvinkel 45 grader
 • Låg lukt och VOC-innehåll
 • Kan måla om ytan inte längre behövs
 • Anm. du kan inte rita på denna yta som på en whiteboard

Certifieringar

Våra färger innehåller väldigt lite organiska flyktiga ingredienser (VOC). De släpps ut i luften, till exempel när färgen torkar, och vissa kan ha hälsoeffekter på kort eller lång sikt. Inomhus kan VOC vara upp till tio gånger så mycket som utomhus och släpps från tusentals produkter.

Vi tror på kvalitetsprodukter, så VOC-nivåer har hållits till ett minimum. Det är så miljön är tacksam.

Filmduksfärg

EU: s gränsvärde för flyktiga organiska föreningar (VOC) är under 30 g / l.
Innehåller flyktiga organiska föreningar (VOC) upp till 8 g / l.

Våra färg- och avfallsprodukter är laboratorietestade och uppfyller utsläppskraven för M1. Vi har dock inte förnyat det officiella godkännandet från Building Information Foundation för M1-klassificeringen, så även om våra produkter uppfyller klassificeringskraven hittar du inte våra produkter i deras officiella databaser.

Installations instruktioner

Preparat

Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material. Primer kala, obehandlade ytor med primer.

Installation

Applicera två lager filmduksfärg på en grundad eller tidigare målad vit yta.
Applicera med en varg, rulle (kort stapelrulle rekommenderas), trimmer eller spray.

Dryghet

En burk färg räcker för en yta på cirka 4,5 kvadratmeter. Färgen är vattenbaserad, så du kan förlänga färgen med vatten vid behov.

Torktid

Rör torrt på 12 timmar. Kan måla om cirka fyra timmar. Filmen kan sätta på snurra även direkt.

Rening

Rengör utrustningen med varmt tvålvatten.

Säkerhet

Skölj huden med varmt tvålvatten vid kontakt.
Skölj ögonen noggrant med rent vatten vid kontakt med ögonen och kontakta en läkare. Förvaras utom räckhåll för barn.
Se till att rummet är tillräckligt ventilerat under installation och torkning.

FAQ

F: Hur installerar jag filmduksfärg?

S: Måla en filmduksfärg som vilken vattenlöslig färg som helst med en varg, rulle eller spray.

F: Vilka projektorer eller overheadprojektorer är kompatibla med filmduksfärg?

S: Vår projektorfärg är kompatibel med alla projektorer. Vissa specialprojektorer kan dock kräva en speciell skärm som är speciellt gjord för att den speciella projektorn ska fungera.

F: Kan jag rita på ytan?

S: Observera att denna produkt inte är en whiteboardyta, så du kan inte rita på ytan med whiteboard pennor.

F: Är produkten lämplig för plywood / MDF / Kapa?

S: Plywood-, MDF- eller kappa-bräda kan göras till en brädliknande skärm med filmdukfärg, så länge du fyller brädet med vattenbaserad färg så att brädet inte längre är poröst och har jämn färg och ton.

Beställningsinstruktioner

Vit filmduksfärg helst online

Beräkna skärmens storlek och välj lämplig mängd projektorfärg i korgen. Ange leveransadressen i kassan och betala med bankknappar, kreditkort, PayPal eller faktura.

Använd till exempel denna räknare för att uppskatta hur många kvadrater din skärmstorlek kommer att vara: http://screen-size.info/

Du kan beräkna antalet kvadrater genom att multiplicera ytans höjd och bredd i meter, till exempel: ett område 3,2 meter brett och 1,8 meter högt är 5,76 m^2. Med dessa siffror är bilden 16:9 passande för bilden, 144,5″ i storlek.

Snabb leverans, projektorfärg online upp till 24 timmar

Filmduksfärgen finns i ett praktiskt paket och är helt överlägsen platt eller rullskärmar när det gäller enkelhet och transporthastighet. I kassan väljer du leverans till närmaste postkontor. Leveranser av filmduksfärg som beställts före 11:00 anländer vanligtvis nästa arbetsdag.

Ordlista med filmduksfärg

Denna produkt har många namn. Vi kan också hänvisa till skärmfärg som projektorfärg, reflekterande färg, reflekterande yta eller projektionsfärg. Namn hänvisar dock alltid till samma produkt och funktion. Färger finns i vitt och grått. Grå filmskärmsfärg kan också kallas projektorfärg. Projektor, overheadprojektor, även projektor kan variera. Projektor kan också vara 4k, interaktiv eller någon annan speciell enhet. Hittills har vi inte hört att vår filmduksfärg inte fungerar med någon projektor så länge ytan som ska projiceras har gjorts tillräckligt slät.

Varför vit projektorfärg?

Kontorsmaterial onlinebutikVi tror att projektorfärg förbättrar ditt arbete och kreativitet också. Projektorfärg är ett budgetvänligt alternativ för skärmstorlek som säkerställer hög prestanda samtidigt som hotspot-effekten förhindras.

Med projektorfärg kan du skapa en projicerad yta utan storleksbegränsningar som fungerar bättre än projektortyger som är begränsade till storlek. Skapa en skärm som alltid är redo att användas och smälter in i bakgrunden när den inte behövs.

Konvertera och modernisera snabbt och enkelt befintliga väggar, kontor och klassrum till skärmar utan behov av separata skärmar. Projektorfärger är perfekta när du behöver en projektorskärms funktioner, men vill ha en minimal och elegant arbetsyta eller inlärningsmiljö.

Vit filmduksfärg är en prisvärd och högkvalitativ projektionslösning som ger dig obegränsat utrymme för projektplanering. Den är idealisk för användning på kontor för presentationer eller i klassrum med interaktiva projektorer.

Observera att det inte går att skapa en whiteboard-yta med filmduksfärg. Om du letar efter en whiteboard-yta och projektorfunktioner kan du till exempel kolla in mer glansiga whiteboardtapet.

Smarter Surfaces filmduksfärg är ett miljövänligt alternativ eftersom det har låga VOC-nivåer. Det betyder också att det är säkert att måla i ett rum med andra människor samtidigt.

. . .

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden