Vit blank Filmduksfärg

Sveriges högsta kvalitet projektorfärg, en mer blank vit filmduksfärg, är det möjligt att hitta en skärm på väggen eller plattan. Ekologiskt och sammetslen jämnt resultat. Billigt i storlek och enkelt att skapa, bara storlek och form på skärmen du behöver.

Pro-version av filmdugsfärgen. Kompositionen är lite mer blank, vilket ger dig en ljusare reflektion och mer ljusflöde. Vi rekommenderar för möbelglatta ytor. Gain: 1.1 när bildkällan projiceras från en vinkel på 140 grader.

Vi rekommenderar för hemmabio, kontor och klassrum. Projektorfärg fungerar med vanliga videoprojektorer, interaktiva, smarta projektorer, 3D-projektorer och 4k-projektorer. Den vit skärmfärgytan är kompatibel med en ljuseffektiv videokanon. Med grå projektorfärg får du mörkare nyanser av svart. Storleken är helt konfigurerbar. Hela väggen kan också fungera som en stor skärm. Täckning 6m^2.

3 334.36 kr inkl moms

Artikelnr: SSK-PROPRO Kategori: Etiketter: , , , ,

Vit filmduksfärg skapar projektorytor för skola, kontor och hem. Tack vare färgen kräver ingen hemmabio, klassrum eller konferensrum en separat skärm. Projektorfärg är lämplig för inomhusbruk, t.ex. för följande ytor: murbruk / gips, inre panel, trä, metall och betong. Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material.

Montering

Vit filmduksfärg är en vattenlöslig färg och lätt att måla. Kan målas på nästan vilken yta som helst. Innan du målar, se till att den underliggande basen är så jämn och jämn i färg som möjligt. Filmduksfärg är inte helt ogenomskinlig. Färgen kommer att forma ytan under, så vid behov ska ytan som ska installeras jämnas och grundas. Vi rekommenderar en skumrulle för installation. Färgen kan också spraymålas.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är hemteatrar, studenter, klassrum och mötes- och representationsrum. Färgen kan användas för att skapa en helt sömlös och vid behov mycket stor skärm. Till och med hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan konverteras till "färdiga" projektorpaneler som inte tar utrymme från att fungera när ingen skärm behövs. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Funktioner

 • Yta: 6m^2
 • Vattenbaserad
 • Endast för inomhusbruk
 • Fungerar med alla projektorer
 • Optimal projektorvinkel 45 grader
 • Låg lukt och VOC-innehåll
 • Kan måla om ytan inte längre behövs
 • Anm. du kan inte rita på denna yta som på en whiteboard

Certifieringar

Våra färger innehåller väldigt lite organiska flyktiga ingredienser (VOC). De släpps ut i luften, till exempel när färgen torkar, och vissa kan ha hälsoeffekter på kort eller lång sikt. Inomhus kan VOC vara upp till tio gånger så mycket som utomhus och släpps från tusentals produkter.

Filmduksfärg

EU: s gränsvärde för flyktiga organiska föreningar (VOC) är under 30 g / l.
Innehåller flyktiga organiska föreningar (VOC) upp till 8 g / l.

Våra färg- och avfallsprodukter är laboratorietestade och uppfyller utsläppskraven för M1. Vi har dock inte förnyat det officiella godkännandet från Building Information Foundation för M1-klassificeringen, så även om våra produkter uppfyller klassificeringskraven hittar du inte våra produkter i deras officiella databaser.

Installations instruktioner

Preparat

Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material. Prima nakna, obehandlade ytor med grunning.

Montering

Applicera två lager filmduksfärg på en grundad eller tidigare målad vit yta.
Applicera med en varg, rulle (kort stapelrulle rekommenderas), trimmer eller spray.

Dryghet

750 ml är tillräckligt för ett skikt över en yta på cirka 12 kvadratmeter och för två skikt över en yta av cirka 6 kvadratmeter, beroende på ytans porositet. Färgen är vattenbaserad, så du kan förlänga färgen med vatten vid behov.

Torktid

Rör torrt på 12 timmar. Kan måla om cirka fyra timmar. Filmen kan sätta på snurra även direkt.

Rening

Rengör utrustningen med varmt tvålvatten.

Säkerhet

Skölj huden med varmt tvålvatten vid kontakt.
Skölj ögonen noggrant med rent vatten vid kontakt med ögonen och kontakta en läkare. Förvaras utom räckhåll för barn.
Se till att rummet är tillräckligt ventilerat under installation och torkning.

FAQ

F: Hur installerar jag filmduksfärg?

S: Måla en filmduksfärg som vilken vattenlöslig färg som helst med en varg, rulle eller spray.

F: Vilka projektorer eller overheadprojektorer är kompatibla med filmduksfärg?

S: Vår projektorfärg är kompatibel med alla projektorer. Vissa specialprojektorer kan dock kräva en speciell skärm som är speciellt gjord för att den speciella projektorn ska fungera.

F: Kan jag rita på ytan?

A: Observera att den här produkten inte är en whiteboard-yta, så du kan inte rita och torka av ytan med en whiteboardmarkör.

F: Är produkten lämplig för plywood / MDF / Kapa?

S: Plywood-, MDF- eller kappa-bräda kan göras till en brädliknande skärm med filmdukfärg, så länge du fyller brädet med vattenbaserad färg så att brädet inte längre är poröst och har jämn färg och ton.

Ordlista med filmduksfärg

Denna produkt har många namn. Vi kan också hänvisa till skärmfärg som projektorfärg, reflekterande färg, reflekterande yta eller projektionsfärg. Namn hänvisar dock alltid till samma produkt och funktion. Färger finns i vitt och grått. Grå filmskärmsfärg kan också kallas projektorfärg. Projektor, overheadprojektor, även projektor kan variera. Projektor kan också vara 4k, interaktiv eller någon annan speciell enhet. Hittills har vi inte hört att vår filmduksfärg inte fungerar med någon projektor så länge ytan som ska projiceras har gjorts tillräckligt slät.

Hjälpvideo

Ordlista med filmduksfärg

Denna produkt har många namn. Vi kan också hänvisa till skärmfärg som projektorfärg, reflekterande färg, reflekterande yta eller projektionsfärg. Namn hänvisar dock alltid till samma produkt och funktion. Färger finns i vitt och grått. Grå filmskärmsfärg kan också kallas projektorfärg. Projektor, overheadprojektor, även projektor kan variera. Projektor kan också vara 4k, interaktiv eller någon annan speciell enhet. Hittills har vi inte hört att vår skärmfärg inte fungerar med någon projektor så länge ytan som ska projiceras har gjorts tillräckligt slät.

Varför vit projektorfärg?

Kontorsmaterial onlinebutikVi tror att projektorfärg förbättrar ditt arbete och kreativitet också. Projektorfärg är ett budgetvänligt alternativ för skärmstorlek som säkerställer hög prestanda samtidigt som hotspot-effekten förhindras.

Med projektorfärg kan du skapa en projicerad yta utan storleksbegränsningar som fungerar bättre än projektortyger som är begränsade till storlek. Skapa en skärm som alltid är redo att användas och smälter in i bakgrunden när den inte behövs.

Konvertera och modernisera snabbt och enkelt befintliga väggar, kontor och klassrum till skärmar utan behov av separata skärmar. Projektorfärger är perfekta när du behöver en projektorskärms funktioner, men vill ha en minimal och elegant arbetsyta eller inlärningsmiljö.

Vit skärmfärg är en prisvärd och högkvalitativ projektionslösning som ger dig obegränsat utrymme för projektplanering. Den är idealisk för användning på kontor för presentationer eller i klassrum med interaktiva projektorer.

Observera att det inte går att skapa en whiteboard-yta med skärmfärg. Om du letar efter en whiteboard-yta och projektorfunktioner kan du till exempel kolla in mer glansiga whiteboardtapet.

Smartare ytor skärmfärg är ett miljövänligt alternativ eftersom det har låga VOC-nivåer. Det betyder också att det är säkert att måla i ett rum med andra människor samtidigt.

. . .

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden