Grå Filmduksfärg

Sveriges mest gillade projektorfärg för hemmabio eller kontor. Ekologiskt och sammetslen jämnt resultat. Billigt i storlek och enkelt att skapa, bara storlek och form på skärmen du behöver.

Målet med att använda grå projektorfärg är att göra svarttonen mörkare. I det här fallet krävs bra ljusflöde från projektorn Fantastisk lösning om du inte kan mörka visningsområdet helt och vill att den svarta tonen ska vara mörkare.

Vi rekommenderar för hemmabio, kontor och klassrum. Projektorfärg fungerar med vanliga videoprojektorer, interaktiva, smarta projektorer, 3D-projektorer och 4k-projektorer. Den vit skärmfärgytan är kompatibel med en ljuseffektiv videokanon. Med grå projektorfärg får du mörkare nyanser av svart. Storleken är helt konfigurerbar. Hela väggen kan också fungera som en stor skärm.

3 470.76 kr inkl moms

Artikelnr: SSK-PROHIGHCONTRAST Kategori: Etiketter: , , , ,

Grå canvasfärg - Canvasfärg skapar obegränsade projektorytor för skolan, kontoret och hemmet. Tack vare färgen kräver ingen hemmabio, klassrum eller konferensrum en separat skärm. Projektorfärg är lämplig för inomhusbruk, t.ex. för följande ytor: murbruk / gips, inre panel, trä, metall och betong. Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material.

Montering

Vit filmduksfärg är en vattenlöslig färg och lätt att måla. Kan målas på nästan vilken yta som helst. Innan du målar, se till att den underliggande basen är så jämn och jämn i färg som möjligt. Filmduksfärg är inte helt ogenomskinlig. Färgen kommer att forma ytan under, så vid behov ska ytan som ska installeras jämnas och grundas. Vi rekommenderar en skumrulle för installation. Färgen kan också spraymålas.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är hemteatrar, studenter, klassrum och mötes- och representationsrum. Färgen kan användas för att skapa en helt sömlös och vid behov mycket stor skärm. Till och med hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan konverteras till "färdiga" projektorpaneler som inte tar utrymme från att fungera när ingen skärm behövs. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Funktioner

 • Täckningsområde: 4.5m^2
 • Vattenbaserad
 • Endast för inomhusbruk
 • Fungerar med alla projektorer
 • Optimal projektorvinkel 45 grader
 • Låg lukt och VOC-innehåll
 • Kan måla om ytan inte längre behövs
 • Anm. du kan inte rita på denna yta som på en whiteboard

Certifieringar

Våra färger innehåller väldigt lite organiska flyktiga ingredienser (VOC). De släpps ut i luften, till exempel när färgen torkar, och vissa kan ha hälsoeffekter på kort eller lång sikt. Inomhus kan VOC vara upp till tio gånger så mycket som utomhus och släpps från tusentals produkter.

Vi tror på kvalitetsprodukter, så VOC-nivåer har hållits till ett minimum. Det är så miljön är tacksam.

Filmduksfärg

EU: s gränsvärde för flyktiga organiska föreningar (VOC) är under 30 g / l.
Innehåller flyktiga organiska föreningar (VOC) upp till 8 g / l.

Våra färg- och avfallsprodukter är laboratorietestade och uppfyller utsläppskraven för M1. Vi har dock inte förnyat det officiella godkännandet från Building Information Foundation för M1-klassificeringen, så även om våra produkter uppfyller klassificeringskraven hittar du inte våra produkter i deras officiella databaser.

Installations instruktioner

Preparat

Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material. Prima nakna, obehandlade ytor med grunning.

Montering

Applicera två lager filmduksfärg på en grundad eller tidigare målad vit yta.
Applicera med en varg, rulle (kort stapelrulle rekommenderas), trimmer eller spray.

Torktid

Rör torrt på 12 timmar. Kan måla om cirka fyra timmar. Filmen kan sätta på snurra även direkt.

Rening

Rengör utrustningen med varmt tvålvatten.

Säkerhet

Skölj huden med varmt tvålvatten vid kontakt.
Skölj ögonen noggrant med rent vatten vid kontakt med ögonen och kontakta en läkare. Förvaras utom räckhåll för barn.
Se till att rummet är tillräckligt ventilerat under installation och torkning.

FAQ

F: Hur installerar jag filmduksfärg?

S: Måla en filmduksfärg som vilken vattenlöslig färg som helst med en varg, rulle eller spray.

F: Vilka projektorer eller overheadprojektorer är kompatibla med filmduksfärg?

S: Vår projektorfärg är kompatibel med alla projektorer. Vissa specialprojektorer kan dock kräva en speciell skärm som är speciellt gjord för att den speciella projektorn ska fungera.

F: Kan jag rita på ytan?

A: Observera att den här produkten inte är en whiteboard-yta, så du kan inte rita och torka av ytan med en whiteboardmarkör.

F: Är produkten lämplig för plywood / MDF / Kapa?

S: Plywood-, MDF- eller kappa-bräda kan göras till en brädliknande skärm med filmdukfärg, så länge du fyller brädet med vattenbaserad färg så att brädet inte längre är poröst och har jämn färg och ton.

Beställningsinstruktioner

Vit filmduksfärg helst online

Beräkna skärmens storlek och välj lämplig mängd projektorfärg i korgen. Ange leveransadressen i kassan och betala med bankknappar, kreditkort, PayPal eller faktura.

Använd till exempel denna räknare för att uppskatta hur många kvadrater din skärmstorlek kommer att vara: http://screen-size.info/

Du kan beräkna antalet kvadrater genom att multiplicera ytans höjd och bredd i meter, till exempel: ett område 3,2 meter brett och 1,8 meter högt är 5,76 m^2. Siffran i dessa figurer är en bildpassel på 16:9, 144,5″ i storlek och kan göras med ett paket för en yta på 6m^2.

Snabb leverans, projektorfärg online upp till 24 timmar

Filmduksfärgen finns i ett praktiskt paket och är helt överlägsen platt eller rullskärmar när det gäller enkelhet och transporthastighet. I kassan väljer du leverans till närmaste postkontor. Leveranser av filmduksfärg som beställts före 11:00 anländer vanligtvis nästa arbetsdag.

Varför vit projektorfärg?

Kontorsmaterial onlinebutik

Vi tror att projektorfärg förbättrar ditt arbete och kreativitet också. Projektorfärg är ett budgetvänligt alternativ för skärmstorlek som säkerställer hög prestanda samtidigt som hotspot-effekten förhindras.

Med projektorfärg kan du skapa en projicerad yta utan storleksbegränsningar som fungerar bättre än projektortyger som är begränsade till storlek. Skapa en skärm som alltid är redo att användas och smälter in i bakgrunden när den inte behövs.

Konvertera och modernisera snabbt och enkelt befintliga väggar, kontor och klassrum till skärmar utan behov av separata skärmar. Projektorfärger är perfekta när du behöver en projektorskärms funktioner, men vill ha en minimal och elegant arbetsyta eller inlärningsmiljö.

Vit filmduksfärg är en prisvärd och högkvalitativ projektionslösning som ger dig obegränsat utrymme för projektplanering. Den är idealisk för användning på kontor för presentationer eller i klassrum med interaktiva projektorer.

Observera att det inte går att skapa en whiteboard-yta med filmduksfärg. Om du letar efter en whiteboardyta och projektorfunktioner, kolla till exempel en whiteboardtapet med lägre glans.

Smarter Surfaces filmduksfärg är ett miljövänligt alternativ eftersom det har låga VOC-nivåer. Det betyder också att det är säkert att måla i ett rum med andra människor samtidigt.

. . .

Varför grå filmduksfärg?

Kontorsmaterial onlinebutik

Vi tror att skärmfärg förbättrar ditt arbete och kreativitet också. Filmduksfärg är ett budgetvänligt alternativ för skärmstorlek som säkerställer hög prestanda samtidigt som hotspot-effekten förhindras.

Med projektorfärg kan du skapa en projicerad yta utan storleksbegränsningar som fungerar bättre än projektortyger som är begränsade till storlek. Skapa en skärm som alltid är redo att användas och smälter in i bakgrunden när den inte behövs.

Konvertera och modernisera snabbt och enkelt befintliga väggar, kontor och klassrum till skärmar utan behov av separata skärmar. Projektorfärger är perfekta när du behöver en projektorskärms funktioner, men vill ha en minimal och elegant arbetsyta eller inlärningsmiljö.

Grå Filmduksfärg är en prisvärd och högkvalitativ projektionslösning som ger dig obegränsat utrymme för projektplanering. Den är idealisk för användning på kontor för presentationer eller i klassrum med interaktiva projektorer.

Observera att det inte går att skapa en whiteboard-yta med skärmfärg. Om du letar efter en whiteboard-yta och projektorfunktioner kan du till exempel kolla in mer glansiga whiteboardtapet.

Smarter Surfaces Projektorpaint är ett miljövänligt alternativ eftersom det har låga VOC-nivåer. Det betyder också att det är säkert att måla i ett rum med andra människor samtidigt.

. . .

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden