Hemmakontor

Smarter Surfaces har en rad ytmaterial som hjälper dig att organisera ditt hem. Gör arbetet hemifrån enklare och mer produktivt och att studera hemma roligt och underhållande för barn.

Våra innovativa ytmaterial är perfekta för att organisera och schemalägga familjeanteckningar, hålla reda på dagliga arbetsevenemang och till och med skapa dina hemmabiosystem. Till exempel kan en köksdörr bli en whiteboard, en hemmakontorsvägg en magnetisk och skrivbar vägg för inlärning, organisering och underhållning, en vardagsrumsvägg en vit skärm.

 

Se vårt urval av bostäder:

Hemmakontor

Organisera ett hemmakontor

För hemmakontoret handlar vårt urval om produktivitet, organisering och maximering av utrymme. Använd våra hemmakontorslösningar, till exempel whiteboards och magnetfärger för väggar eller självhäftande whiteboardtransparenter på ditt skrivbord eller kontorsdörr, för att öka produktiviteten på dina befintliga ytor och lägga till kreativitet i din arbetsyta. Gör ditt hemmakontorsutrymme kreativt med väggar som kan användas till exempel till idéer och anteckningar. Mindre onödiga möbler eftersom du inte behöver blädderblock, brädor eller pappersbuntar. Mer utrymme för kreativitet och organisation.

Filmskärm gjord med färg

Hemmabio och spel

För spel och filmer rekommenderar vi skärmfärger för att skapa en hemmabio för hela familjen och ljusa projektorfärger för professionell prestanda.

Distansundervisning

Distansundervisning och barnaktiviteter

För familjens gemensamma utrymmen och hemundervisning kan du skapa ett roligt utrymme för att organisera familjeaktiviteter och uttrycka kreativitet hemma. Skapa ett mångsidigt skriv- eller brainstormningsområde för vägg, dörr eller till och med köksskåp. När nya idéer dyker upp är skrivområdet lätt tillgängligt och synligt. Använd vår tavla eller whiteboard-beläggning så att barn kan rita och skriva på vilken yta som helst.

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden