Rea!

Whiteboard tapet

Denna whiteboardtapet är den högsta kvalitetens whiteboardtapet i Sverige, med vilken den tapeterade ytan förvandlas till en whiteboard. Lätt att installera och en topplösning för utrymmen där en whiteboard-yta av hög kvalitet önskas på nästan vilken slät yta som helst. Installera som tapeter, använd som vilken whiteboard som helst. Du kan skriva och rita på ytan med en standard whiteboard och torka av med whiteboard wipers och tillbehör.

Whiteboard tapeter finns antingen magnetiska eller icke-magnetiska och glänsande eller matt. Med magnetiska alternativ kan du använda magneter för att fästa papper och föremål på en yta. Den lägre glansnivån tillåter ytan att fungera som en videokanonskärm.

Panelen kan tapetseras vertikalt eller horisontellt och är också lämplig för konvexa eller konkava ytor.

Whiteboard tapetpaketet innehåller:

 • Whiteboard tapet 10m², längd 8,25 meter, höjd 1,22 meter
 • Mikrofiberduk
 • Smarter Surfaces-klistermärke
 • Installations instruktioner
 • Skyddshandskar
 • Spatel

från 1,264.80 kr

Whiteboard-tapetet är tillverkat av högkvalitativa material, så förutom att det ser bra ut fungerar det på bästa möjliga sätt. Den flexibla och klippta designen möjliggör ett obegränsat antal olika whiteboardkonstruktioner utöver standardrektangeln. Kan också monteras på konvexa eller böjda ytor. Tavlan tapet kan installeras vertikalt eller horisontellt.

Det finns fyra olika whiteboard tapeter tillgängliga. Du kan välja antingen glansigt eller halvglansigt, beroende på om ritningsytan också ska projiceras med en videokanon mellan både magnetiska och icke-magnetiska alternativ.

Glansig whiteboard tapet är ett idealiskt alternativ till en vanlig whiteboard eller till exempel att täcka en gammal svart tavla.

Den halvblanka whiteboardtapeten skapas för ett utrymme som kräver både en projektor och en whiteboard. Denna whiteboard tapet har utvecklats för att vara lägre glans för att minska den så kallade "hotspot" som en videoprojektor kan skapa på glansiga ytor.

Magnetglansig whiteboard tapet, som namnet antyder, täcker två funktioner - egenskaperna hos magnetism och whiteboard från samma rulle!

Den magnetiska halvglansa whiteboard tapeten innehåller tre olika funktioner i samma tapet - rita som på en whiteboard, fästa saker med magneter och projicera på whiteboard med en videokanon.

Rita och skriva på whiteboard tapet

Du kan skriva och rita med vilken normal whiteboard som helst. Vi rekommenderar whiteboards och våtservetter av hög kvalitet som gör det lättare att rengöra ytan, vilket minskar det arbete som krävs för rengöring.

Torka

Alla typer av markeringar på whiteboardtapet torkas bäst med en vanlig mikrofiberduk. För mer envisa märken kan du dämpa en mikrofiberduk något eller använda en whiteboardrensare.

Tillämpningar

De vanligaste platserna att använda whiteboardtapet är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Whiteboardtapet kan användas för att skapa en sömlös och stor yta att arbeta med. Även hela väggar eller besvärliga hörnytor kan omvandlas till "färdiga" tavlor.

Multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coachning, lektioner och stöd för projektledning, presentation och illustration.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt hjälper dig att vara mer kreativ och systematisk. Samtidig ritning och användning av fysiska komponenter optimerar effektiviteten i lektioner, möten och lagarbete. Ofta, genom att kombinera olika verktyg, metoder och material, uppnås bästa möjliga resultat.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,30 mm
 • Vikt: 5,7 kg
 • Färg: glansigt vitt
 • Klar för användning 24 timmar från installationen
 • Produkten har certifierade brandklassificeringar Euroclass B och ASTM E84

Installationsinstruktioner

1. Förarbete

Se till att ytan är ren och torr. Ta bort den gamla tapeten nedan. Slipa ojämnheter, fylla hål och sprickor med avskrapning. De porösa ytorna bör beläggas med en primer, till exempel den vita primer som finns i vår webbutik.

2. Applicera tapetlim

Applicera tapetlim på väggen med en rulle. Följ tapettillverkarens anvisningar.

3. Installera Whiteboard-tapeten

Whiteboard tapeter kan installeras både horisontellt och vertikalt, även om vi rekommenderar att du installerar whiteboard tapet horisontellt för att minimera effekten av möjliga sömmar på skrivområdet.

– Häng den första whiteboard tapeten ungefär 0,5 m från golvet så att sömmen inte förblir i mitten av väggen (dvs. så att sömmen inte förblir i mitten av det använda skrivområdet
– Fäst whiteboardtapeten på det rullade tapetlimet på väggen
– Slät från mitten mot kanterna med t.ex. en tapetborste. Se till att det inte finns luftbubblor under tapeten
– Ta bort överskott av tapetlim
– För sömmar, dra en tapet över den andra och klipp med en vass kniv
– Byt ut bladet eller håll bladet vass med andra klämmor för att säkerställa ett skarpt snitt
– Sträck inte tapeten vid sömmarna
– När tapetinstallationen är klar, torka av hela ytan med en fuktig trasa eller liknande för att ta bort överskott av tapetlim.

4. Låt torka

Det är tillrådligt att låta whiteboardhängaren torka i 24 timmar före användning.

Certifieringar

Brandmotstånd:

Alla våra bakgrundsbilder är certifierade av brandreaktionsbetyg. I händelse av en byggnadsbrand beror den tillgängliga tiden för evakuering av byggmaterialen och deras brandmotstånd.
Byggnadsmaterialens brandsäkerhet definieras av EuroClass-systemet, som är under kontroll av Europeiska kommissionen. Produkterna testas enligt harmoniserade metoder.
Smarter Surfaces tapet har visat sig vara EuroClass B-s1-d0

Säkerhetsdatablad:

Whiteboardtapeter Säkerhetsdatablad

FAQ

F: Kan jag installera en whiteboardhängare på någon yta?
S: Whiteboard tapet är utformat för att installeras på släta ytor. Det kan också monteras på konvexa eller konkava ytor. Se till att allt material som lätt kommer från väggen, som smuts och gammal tapet, tas bort innan du installerar whiteboard tapet. Porösa ytor bör behandlas med en grunning.

F: Hur fäster jag en whiteboardtapet?
S: Whiteboardtapet kan fästas med färdigt tapetlim. Applicera limet på en yta som är jämnt fixerad med en rulle.

F: Vilket tapetlim / lim ska jag använda?
S: Förblandade tapetlim / pastor krävs för att installera whiteboard-tapeten. Vi rekommenderar färdiga blandningar för att säkerställa ett jämnt lim.

F: Hur installerar jag tapet på whiteboard?
S: Whiteboard kan installeras både horisontellt och vertikalt.

F: Hur minimerar jag fogar / sömmar?
S: Installera tapeten så att det område du använder oftast inte har några sömmar. Vid sömmen, överdriva en tapet över den andra och klipp med en vass kniv.

F: Vilken typ av whiteboards går för whiteboardtapet?
S: Alla högkvalitativa whiteboard tapeter kommer att gå med whiteboard tapeter. Vi rekommenderar whiteboard markörerna på vår webbplats eftersom de har testats med whiteboard tapeter och liknande whiteboardytor.

F: Vad gör jag om jag av misstag ritade en permanent tatuering på en whiteboard-tapet?
S: Använd en stark rengöringsvätska och mikrofiberduksom finns i vår onlinebutik.

F: I vilka färger kan whiteboard tapeter komma in?
S: Whiteboardtapet finns i vitt på vitt. För att skapa en färgstark ritbar whiteboardyta, kolla in den genomskinlig whiteboardfärg.

F: Finns det whiteboard tapeter i fler storlekar?
S: Whiteboard tapeter finns i rullar på 10 m².

F: Vilken storlek är rullen?
S: En rulle blir en 1,22 meter bred och 8,25 meter lång gryta.

Beställningsinstruktioner för whiteboardtapet

Beräkna önskad mängd tapet, välj lämpligt belopp från menyn på denna sida till kundvagnen, ange leverans- och betalningsinformationen i kassan. Du kan betala med bankens betalningsknappar, kreditkort, Paypal eller faktura.

Whiteboard tapetleverans med upp till 24 timmar leveranstid.

Produkter som beställts före 11:00 förpackas och sätts i omlopp samma dag som de anländer nästa arbetsdag. Du kan välja att hämta det på närmaste postkontor. Whiteboardtapetet kommer i en praktisk rulle, så det är överlägset vanliga whiteboardtypslösningar när det gäller hastighet och enkel transport.

Om webbutiken ger meddelandet ”Tillgänglig för ombeställning” kan det vara tillfälligt slut i lager. I det här fallet kommer vi att beställa mer whiteboardtapet så snart som möjligt, och den beräknade leveranstiden är ca. 5-7 arbetsdagar.

Beställ whiteboardtapet billigt från onlinebutiken och du kan dra nytta av din whiteboard av högsta kvalitet för innovation och kreativitet.

Produktordlista

Whiteboard tapet är det mest beskrivande ordet för en produkt när vi översätter det från det engelska ordet whiteboard wallpaper. Whiteboard tapet finns endast i vitt. Både glansiga och mindre glansiga, både magnetiska och icke-magnetiska skrivtavlor är vita. På engelska är produkten Smart Whiteboard Wallpaper, som i USA dock kallas Dry Erase Wall Covering. En torrtorkande whiteboard-beläggning kan också vara ett beskrivande namn på en whiteboardtapet, eftersom det vanligtvis inte kräver vatten eller whiteboard-rengöringsmedel för att torka, en torr mikrofiberduk räcker.

Andra namn på produkten som vi har hört våra kunder använder och som vi kan använda oss av är t.ex. whiteboardbeläggning, skriv tapeter, ritning tapeter, tapeter för whiteboards, eller whiteboard från rull. Eftersom whiteboardtapet vanligtvis gör en hel vägg kan vi kalla den whiteboardvägg.

Varför köpa whiteboardtapet?

Kontorsmaterial onlinebutikUppfinna hela kontor, mötesrum, klassrum och andra samarbetsutrymmen med whiteboardtapet. Förvandla alla släta ytor till ett magnetiskt, skrivbart och utskjutbart område. Våra whiteboard-ytlösningar är utformade för att öka kreativiteten och produktiviteten hos ditt team, personal eller studenter.

Whiteboard tapet är en innovativ väggbeklädnad som låter dig ha obegränsat utrymme att skapa och arbeta med. Du kan förvandla hela väggar till magnetiska whiteboards snabbt och enkelt, samtidigt som du har en projektionsskärm redo att gå när du behöver det.

Med whiteboardtapet, utmärkt användbarhet utan att kompromissa med utrymmets elegans.

Whiteboard tapet är ett högkvalitativt alternativ till traditionella whiteboards eller blädderblock. Du kan skriva på den med whiteboards som en vanlig whiteboard, bifoga papper och förnödenheter med magneter och projicera en bild på en projektor. Du kan använda alla dessa tre funktioner samtidigt och ge dig möjlighet att optimera din tid i möten.

När den inte används, kommer den vita, blanka ytan på denna trippelfunktion tapet att bibehålla en minimal och elegant arbetsmiljö. När den inte används håller den traditionella vita ytan en minimal och värdefull atmosfär i lokalerna.

Dra nytta av slösat utrymme

Din tapeter med låg glans på whiteboard minskar garanterat risken för ”hotspots” när den används med en projektor. Du kan använda den här produkten med de flesta projektorer inklusive standard-, interaktiva, 3D- och 4K-projektorer.

För bästa resultat med våra magnetprodukter rekommenderar vi att du använder våra neodymmagneter. Använd din nya magnetiska yta för brainstorming med team och kunder, planering och schemaläggning, projektledning, presentationer, skapa och samarbeta och mycket mer. Du är också säker på att komma med dina egna nya kreativa sätt att dra nytta av det.

Kreativitet, samarbete och en vision av idéer. För att organisera tankar, todo-listor, anteckningar för systematiska.

Om du behöver en magnetisk tavla för ett rum som får mycket naturligt ljus är detta en idealisk lösning. På grund av den matt finishen kommer denna produkt att ha en lägre bländning i dessa inställningar, vilket gör det lättare för dig att läsa tavlan.

Whiteboard tapet är ett miljövänligt alternativ, eftersom det är VOC, lösningsmedel och isocyanatfritt jämfört med konkurrenter.

 

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden