Magnetisk whiteboard tapet

Magnetisk whiteboardtapet är vår bästsäljande whiteboardtapet i Sverige. Den magnetiska whiteboardtapet fungerar som en whiteboard och är samtidigt magnetisk. Genom att tapetera hela väggen kan den användas för att göra en hel magnetisk whiteboardvägg. Det fungerar särskilt bra för att stödja brainstorming, till exempel när du, förutom att skriva och rita, vill använda rörliga element som stöd, till exempel foton eller klisterlappar med hjälp av magneter.

Den magnetiska ytan är konstruerad för användning med starka neodymmagneter. Du kan skriva och rita på ytan med vilken standard whiteboard som helst. Alla typer av markeringar torkas bäst med en vanlig mikrofiberduk och Whiteboard Cleaner.

Produkten har certifierade brandklassificeringar
Euroclass B och ASTM E84

Produktpaketets innehåll:

 • Magnetisk whiteboardtapet 10m^2, flödesstorlek 8,25m x 1,22m
 • Mikrofiberduk
 • Neodymmagneter
 • Smarter Surfaces-klistermärke
 • Installations instruktioner

från 6 652.35 kr

Magnetisk whiteboardtapet är ett ekologiskt och anpassningsbart alternativ till en traditionell whiteboard. Den magnetiska whiteboardtapetet har skapats speciellt för ett utrymme där, förutom ritning, många rörliga element används. Denna produkt är ett steg till en papperslös skola eller ett kontor.

Montering

Denna multifunktionella magnetiska whiteboardtapet skapar en plan yta, är enkel att installera och är redo att användas inom cirka 48 timmar efter installationen. Tapetspip kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt, och även på konvexa ytor. Se dock till att botten nedan är jämn innan installationen. Vid behov måste ytan som ska installeras planas och grundas. För att underlätta användningen rekommenderar vi att du installerar produktens mitt i ungefär ögonhöjd. Den optimala användningen av produkten är lätt att mäta med din egen hand: vad du når utan att nå och sitta på huk är den punkt som oftast används. Om så önskas kan några tiotals cent läggas till både topp och botten. Det bästa och säkraste installationsresultatet uppnås när du använder tapetpasta som är designad för våra multifunktionella tapeter. Officiella installationsanvisningar finns här. Observera att denna magnetiska whiteboardtapet är tung. Det är därför lämpligt att reservera några personer för installationen.

Applikationer för magnetisk whiteboardtapet

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Magnetisk whiteboardtapet kan användas för att skapa en sömlös och stor yta att arbeta med. Även hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan omvandlas till ”färdiga” whiteboards. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces är ett prisbelönt, internationellt varumärke som erbjuder funktionella ytlösningar för professionellt bruk. Torr-radera whiteboard tapeter är ett alternativ till traditionella emalj whiteboards samt engångs blädderblock papper. Tapet är ett ekologiskt alternativ till en vanlig whiteboard som är när du kasserar farligt avfall. Våra tapeter är miljövänliga och luktfria VOC-fria produkter.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 meter, längd 8,25 meter
 • Tjocklek 0,75 mm
 • Vikt 15 kg
 • Färg: blank vit
 • Installation med stark tapetpasta, som Smarter Surfaces eget lim

Installationinstruktioner och mera information

Med den magnetiska whiteboardtapet kan du enkelt skapa en magnetisk whiteboard i en installation. Den är monterad som vanlig tapet med en stark tapetpasta och resulterar i önskad storlek, säkert konsekvent och slät whiteboardyta.

Du hittar installationsinstruktionerna för denna produkt och mer information på följande länk:
Installationsinstruktioner och mera information för magnetiska tapeter

Du kan också ladda ner installationsinstruktionerna för denna produkt som PDF från följande länk:
Installationsinstruktioner för magnetiska tapeter (PDF)

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden