3in1-whiteboardtapet

3in1-whiteboardtapet fungerar som en whiteboard-yta på vilken magneter kan fästas och samtidigt projiceras med en projektor eller videokanon. Magnetisk whiteboardtavla tapeter fungerar särskilt bra till stöd för brainstorming, undervisning och coachning, till exempel när det förutom att skriva och rita, är det önskvärt att använda rörliga eller variabla element, såsom fotografier, diagram eller magnetiska klisterlappar.

Den magnetiska ytan är konstruerad för användning med starka neodymmagneter. Du kan skriva och rita på ytan med vilken standard whiteboard som helst. Alla typer av markeringar torkas bäst med en vanlig mikrofiberduk och Whiteboard Cleaner.

Produkten har certifierade brandklassificeringar
Euroclass B och ASTM E84

Produktpaketets innehåll:

 • 3in1 whiteboardtapet 10m2, längd 8,25m och bredd 1,22m
 • Mikrofiberduk
 • Neodymmagneter
 • Smarter Surfaces-klistermärke
 • Installations instruktioner

12 035.19 kr inkl moms

Whiteboard multifunktionell tapet som kan användas med en projektor eller videokanon och fästa magneter

3in1 whiteboardtapet skapar en yta där du samtidigt kan rita med whiteboard, fästa magneter och projicera med en projektor. Den lägre blanka whiteboardtapetet har skapats speciellt för ett utrymme där både en projektor, en whiteboard och rörliga element behövs samtidigt.

Montering

Den här dragbara multifunktionella tapeten skapar en plan yta och är enkel att installera. De tre egenskaperna kommer från samma rulle, så det finns inget behov av att flera bakgrundsbilder eller färger läggs över. Tapetspip kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt, och även på konvexa ytor. Se dock till att botten nedan är jämn innan installationen. Vid behov måste ytan som ska installeras planas och grundas.

För att underlätta användningen rekommenderar vi att du installerar produktens mitt i ungefär ögonhöjd. Den optimala användningen av produkten är lätt att mäta med din egen hand: vad du når utan att nå och sitta på huk är den punkt som oftast används. Om så önskas kan några tiotals cent läggas till både topp och botten. Det bästa och säkraste installationsresultatet uppnås när du använder tapetpasta som är designad för våra multifunktionella tapeter. Officiella installationsanvisningar finns här.

Applikationer

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Tapeten kan användas för att skapa en sömlös och stor ytarea att arbeta med. Även hela väggar eller besvärliga hörnutrymmen kan omvandlas till en whiteboard och skärm. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration. Exempel är designmöten och träningspass som använder bärbara element som klisterlappar, innovationer och ritningsdiagram och presenterar presentationer på en projektor.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt i grunden kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Samtidig projektion och ritning på projektorn optimerar effektiviteten i lektioner, möten och lagarbete. Att använda projektorn blir enklare när ett steg kan utelämnas. Men även en traditionell skärm kan ofta hitta sin plats, till exempel förutom tapet, om anteckningarna i bakgrunden tillfälligt är dolda. Genom att kombinera olika verktyg, metoder och material uppnås bästa möjliga resultat. För att stödja planeringen av implementeringar kan du begära hjälp från våra partners.

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces är ett prisbelönt, internationellt varumärke som erbjuder funktionella ytlösningar för professionellt bruk. Torr-radera whiteboard tapeter är ett alternativ till traditionella emalj whiteboards samt engångs blädderblock papper. Tapet är ett ekologiskt alternativ till den konventionella tavlan, det vill säga när du kasserar farligt avfall. Våra tapeter är miljövänliga och luktfria VOC-fria produkter.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,75 mm
 • Vikt: 15 kg
 • 10 års garanti
 • Installation med stark tapetpasta, som Smarter Surfaces eget lim
 • Fungerar med alla projektorer
 • Optimal projektorvinkel 45 grader
 • Klar för användning inom 48 timmar efter installationen

Installationinstruktioner och mera information

Magnetisk whiteboard och whiteboardtapet skapar enkelt en magnetisk whiteboard-liknande whiteboard i en enda installation. Den är monterad som vanlig tapet med en stark tapetpasta och resulterar i önskad storlek, säkert konsekvent och slät whiteboardyta.

Den magnetiska whiteboardtapetet kan installeras på alla släta och raka ytor.

Du hittar installationsinstruktionerna för denna produkt och mer information på följande länk:
Installationsinstruktioner och mera information för magnetiska tapeter

Du kan också ladda ner installationsinstruktionerna för denna produkt som PDF från följande länk:
Installationsinstruktioner för magnetiska tapeter (PDF)

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden