Whiteboard rengöringsspray 125 ml

Smarter Surfaces städnindsprays är alkoholfria och utformade för att hålla alla whiteboardytor glansiga och enkla att rengöra under långa perioder. Whiteboard Cleaning Spray är avsedd för daglig rengöring av whiteboards och whiteboardytor.

För att ta bort perm- och tårfläckarna vi rekommenderar att du använder Procleaner.

110.36 kr inkl moms

Kan restnoteras

Whiteboard-rengörare

En utmärkt rengöringsspray för alla whiteboardytor! Whiteboard rengöringsspray för daglig rengöring av whiteboard. Spraya och torka av med en mikrofiberduk. Den perfekta produkten för regelbunden rengöring av tavlan: tar bort alla bläckrester från jämna laminerade och emaljytor - återställer tavlan till ljusvit. De bästa resultaten uppnås när produkten används i kombination med mikrofiberdukar.

En praktisk rengöringsspray är ett nödvändigt tillskott till whiteboardtavlan. En rengöringsspray rengör tavlan mer effektivt än vattentvätt eftersom det finns färre märken kvar på skrivytan. Whiteboard-rengöringsmedel är effektivt för många typer av tuschpennor, bläckrester och fettmärken. Sprayen torkar snabbt så att du kan skriva på tavlan snabbt efter avtorkning. Tvättmedelslösningen är biologiskt nedbrytbar och giftfri, och den är väl lämpad för t.ex. kontor och skola. Avlägsnar enkelt whiteboardfett, smuts, fingeravtryck och envisa bläck. Levereras som en expressleverans direkt från vårt lager till ditt kontor.

Leverans av denna högkvalitativa whiteboard rengöringsspray direkt till din dörr på 1-2 dagar från vår onlinebutik. Whiteboard-rengörare tar bort smuts, fett, fingeravtryck och bläckmärken vid daglig användning.

Funktioner

 • 125 ml
 • Rengöring av alla whiteboards
 • Mild doft
  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden