All whiteboardfärg och så gör du en hel whiteboardvägg

Whiteboardfärg är en torrtorkbeläggning som kan göra vilken yta som helst till en whiteboard i vilken storlek eller form som helst. Den kan appliceras på nästan alla tänkbara ytor. Förvandla din yta till stora skrivbara områden för kontor, mötesrum och klassrum. Möjligt obegränsat utrymme att arbeta. Smart Surfaces är världens ledande tillverkare av whiteboardfärger. Förutom whiteboardfärger får du också flera andra whiteboardprodukter, som whiteboardtapet och whiteboardtfilmen.

Köp Smarter Surfaces whiteboardfärger

Av de många whiteboardfärgstillverkarna är Smarter Surfaces det smartaste valet för alla som vill skapa en skrivbar vägg. Skapa en whiteboard-yta i valfri storlek och valfri färg med whiteboard-färger. Du kan till och med välja den form som bäst passar ytan.

Klicka på produkten nedan för mer information om de två whiteboardfärgerna, transparent whiteboardfärg eller vit whiteboardfärg i vårt sortiment för torrtorkning. Ta reda på vilken färg som bäst passar den yta du försöker skapa.

 

Whiteboardfärg

Vad är whiteboardfärg och hur fungerar det?

Dry Erase Paint är ett 2-komponentsystem som måste blandas strax före applicering för att ge en whiteboard-beläggning som du kan applicera på väggar, bord, dörrar eller nästan alla plana och jämna ytor.

Tänk dig att du kan måla väggar eller andra ytor i ditt hem, kontor, klassrum, arbetsutrymme, kafé eller kommersiella utrymme, och när du har dött kan du skriva på dina väggar med tavlor och enkelt torka av dem. Så här fungerar whiteboardfärg av hög kvalitet.

Du behöver inte oroa dig för storleksbegränsningar med Smart Whiteboard Paint. Denna whiteboardfärg appliceras direkt på ytan och har inte kanter eller sömmar som i traditionella whiteboardtavlor. Du kan måla hela väggen om du vill. Vem skulle inte vilja ha en obegränsad och fullväggig whiteboardvägg på kontoret?

Endast din fantasi är gränsen. Använd ytan för att organisera idéer och brainstorming, samarbeta och tänka kartor, eller samla olika delar av ett projekt genom att visualisera med din nya whiteboardvägg.


Whiteboardfärgstyper

Vi har för närvarande två typer av whiteboardfärger i vårt urval. De är whiteboardfärg i vitt och whiteboardfärg i genomskinlig.

Transparent whiteboardfärg

Smarter Surfaces whiteboardfärg i klar är en helt transparent och klar whiteboardfärg. Det betyder att du kan ha en whiteboard i vilken färg du än kan skriva på i vilken färg du vill. Whiteboardfärgen på en vägg, bord eller annan yta under färgen lyser igenom. Vissa människor tycker om färgglada ytor istället för en whiteboard-yta som liknar en traditionell whiteboard-nyans. Om du är en av dem som gillar färg är Smarter Surfaces transparent whiteboardfärg ett utmärkt val för dig.

En innovativ men enkel produkt är en tvådelad whiteboardfärg. Häll delarna A och B ihop, blanda i 5 minuter så är du redo att måla. Om du vet hur man målar kan du göra en yta med Smart Whiteboard Paint Clear. Allt du behöver göra är att lägga till ett lager transparent whiteboardfärg på ytan.

Enligt vår erfarenhet föredrar vissa branscher, såsom nätverk, marknadsföring och IT, ett modernare utseende än deras arbetsmiljö. Om ditt kontor passar in i den här profilen – eller om du vill ha ett snabbt och prisvärt sätt att uppgradera dina lokaler – välj en transparent whiteboardfärg. Smart Whiteboard Paint Clear är mycket mångsidig. Det ser bra ut och förvandlar ytor till mycket effektiva arbetsytor.

Detta är en låg VOC-produkt och luktfri produkt, vilket innebär att den inte släpper ut skadliga kemikalier eller lukt i luften under användning.

Dry Erase Paint är också LEED-certifierat. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) är världens mest använda klassificeringssystem för gröna byggnader. LEED ger en ram som inredningsarkitekter och arkitekter kan använda för att skapa hälsosamma, mycket effektiva och kostnadseffektiva gröna byggnader.

Obs! Du kan inte använda Smart Whiteboard Paint Clear på en vit yta eftersom den viker väggens vita färg.

Vit whiteboardfärg

För dem som vill ha ett mer traditionellt utseende eller vill ha en whiteboardvägg som smälter sömlöst med resten av sitt kontor, kan en vit whiteboardfärg som Smart Whiteboard Paint vara den perfekta produkten. Till skillnad från traditionella brädor har du obegränsat utrymme att skriva och undvika onödiga gränser eller sömmar.

Whiteboard med månatliga mål på tavlan

Torrtorkade whiteboardfärger, som vit Smart Whiteboard-färg, är också enkla att installera. Vem som helst kan göra det. Måla grundfärgen på ytan, totalt två lager, vänta sedan 12 timmar och applicera 1 lager vit whiteboardfärg. Det är så enkelt. Färgen är inte begränsad till väggar utan kan användas på dörrar, bord, skåp och mer. Whiteboardfärg är anpassningsbar och kan anpassas och dimensioneras för precis rätt storlek.

Whiteboard Paint är en prisbelönt, professionell beläggning designad för användning på alla släta ytor. Denna produkt kan användas i affärslokaler eftersom den har en låg lukt och låg VOC. Det betyder att även om whiteboardväggar läggs till på kontoret kan du fortsätta arbeta normalt. Smart Whiteboard Paint är mycket miljövänlig, LEED-certifierad och uppfyller alla europeiska miljö-, hälso- och säkerhetsbestämmelser.

Vid applicering av whiteboardfärg måste ytan grundas med en vattenbaserad grundfärg som Smart White Primerinnan whiteboardfärgen appliceras. Det förhindrar att whiteboardfärgen absorberas i ytan som den appliceras på.

Att ha en whiteboardvägg på kontoret eller i klassrummet kan öka kommunikationen, spara tid och också hjälpa dig att bli papperslös.

Magnetisk whiteboardfärg

Du behöver inte bara nöja dig med bara en funktion. Varför inte skapa en whiteboard som är magnetisk samtidigt? Välj Smart Magnetic Whiteboard Paint-paketet, som ger dig allt du behöver för att skapa den optimala magnet- och whiteboardytan. I det här paketet får du Smart Whiteboard-färg (antingen vit eller ljus beroende på paketval), Smart White Primer (om du väljer det vita alternativet) och Smart Magnetic Paint eller en liknande magnetisk produkt. Whiteboardfärgen finns i två färger, vit och transparent. Det betyder att du kan skapa en magnet- och whiteboardvägg i vilken färg du än väljer.

Magnetfärg är inte magnetiskt i sig utan fungerar som en receptor för magneter. Det betyder att det inte påverkar någon med en pacemaker eller Wifi-signal. Magnetfärgen har mellangrå färg och kan täckas med valfri färg eller, i detta fall, vit eller transparent whiteboardfärg. Den innehåller 50% magnetitinnehåll, vilket gör den till en medelstark produkt. I kombination med whiteboardfärg kan du skapa en högpresterande magnetisk och torr avtorkningsyta.

Detta är ett utmärkt alternativ för mötesrum, mötesrum, mötesrum, arbetsytor, till och med kök och klassrum där du kan hänga eller visa en mängd olika papper, konstverk, projektmaterial och mer med neodymmagneter. Varför inte lägga till magnetisk whiteboardfärg på dina kontorsväggar och eventuellt designområden, jätte anslagstavlor eller skapa en kontorkalender så att alla kan se kalenderhändelser en överblick. Byt kontor eller klassrum med magnetisk whiteboardfärg idag.

Hur fungerar magnetisk whiteboardfärg?

Men hur den så kallade magnetisk whiteboardfärg fungerar? Själva tavelfärgen är inte magnetisk, men den magnetiska tavlan är skapad med tre olika produkter som kan målas ovanpå varandra. När du skapar en magnetisk whiteboardvägg behöver du tre delar. Först måste du applicera Smart Magnetic Paint. Applicera minst tre lager av denna magnetiska grundfärg, även om du kan lägga till upp till sex lager för att öka den magnetiska styrkan. Smart eller Supermagnetisk färgär den bästa magnetiska färgen som kan användas med whiteboardfärg, varför vi har skapat magnetiska whiteboardfärgpaket. Den har allt du behöver. När du har applicerat alla lager av magnetfärg du vill ha på ytan blir ytan magnetisk.

Efter detta steg, oavsett om du valde whiteboardfärgen som antingen vit eller transparent, finns det en grå beläggning med magnetfärg på framsidan. Du kan antingen måla en färgglad grundfärg efter eget val eller en Smart White Primer. Observera att du måste helt täcka den grå färgen på magnetfärgen innan du kan applicera Smart Whiteboard Paint.

Måla ett lager whiteboardfärg på det sista lagret och ytan är klar. När du har applicerat Smart Magnetic Whiteboard Paint har du en yta eller vägg som är både magnetisk och whiteboard. Genom att välja paketet Smart magnetisk whiteboardfärg får du två funktioner i ett köp.

Magnet- och whiteboardväggar kan användas i alla klassrum, kontor, mötesrum eller hemma. Hur du använder det är upp till dig. Skapa områden för brainstorming, projektplaner eller till och med en anslagstavla, valet är ditt. Prova en magnetisk tavelfärg i ditt utrymme och se hur bra den fungerar.


 

Så här skapar du en tavla i storlek på en hel vägg

När du väl har bestämt att du vill skapa en hel vägg som du kan skriva på och radera som en vanlig whiteboard, så här skapar du en. Smart Whiteboard Paint är lättare än du tror.

Du behöver några applikationsverktyg för att applicera whiteboard-väggfärgen på väggen. De flesta av dessa levereras till dig i ett tavelfärgpaket.

Smart whiteboardfärg måste appliceras med en ny rulle (medföljer i förpackningen), en varg och en färgbricka. Varje kontakt med vatten eller lösningsmedel kommer att resultera i en förstörande reaktion med Smart Whiteboard Paint.

Obs! Om rullen i förpackningen känns för liten kan du använda större matchande rullar. Vi rekommenderar en skum- eller mohairvals av hög kvalitet. Om du använder en mohairrulle, ta bort alla lösa fibrer och hår före användning.

1. Mät området

Mät området noggrant för att se till att du har tillräckligt med whiteboardfärg

Sträck inte whiteboardfärgen, eftersom den bara täcker de beräknade områdena. Om du sträcker färgen fungerar inte whiteboardytan ordentligt och du måste göra om färganvändningsprocessen.

2. Förbered ytan för målning

Täck över och skydda omgivningen på ytan som ska målas.

Kontrollera och fyll hål eller sprickor med vanligt fyllmedel eller fyllmedel. Du kommer bara att kunna skapa en fullt fungerande whiteboardvägg om whiteboardfärgen appliceras på en perfekt slät yta.

Använd sedan slipstycken i ditt paket och slipa den släta ytan.

Prima alla områden där fyllmedlet applicerades med grundfärg.

3. Fyll ytan innan du applicerar whiteboardfärgen

Applicera 2 lager (3 lager om färskt gips) Smart White Primer innan du applicerar Smart Whiteboard Paint White.

Om du har valt en genomskinlig eller färgstark whiteboard-yta, använd en transparent grundfärg innan du applicerar Smart Whiteboardfärg – Rensa vid målning:

 • nytt trä eller kompositmaterial
 • nytt poröst eller torrt material som gips eller betong
 • på porösa ytor som tapeter
 • ovanpå fyllmedlet

Ytan måste vara ren och torr innan du målar för bästa resultat.
Rör om grundfärgen grundligt före användning.
Torkningstiden tar 2-4 timmar mellan lagerna och 12 timmar efter applicering av den slutliga beläggningen.

4. Hur man applicerar whiteboardfärg på plana ytor

Häll alla nödvändiga A-delar i finish B.

Det är viktigt att blanda noggrant i minst fem minuter med den medföljande blandningsstaven

Applicera inom en timme efter blandning med rullen som ingår i förpackningen

Blandad tavelfärg måste appliceras per timme (höga temperaturer minskar den här tiden)

Det är en bra idé att måla en meter i taget

Måla kanterna på det första metriska området med en ny pensel

Använd en ny rulle för att applicera Smart Whiteboard-färg på denna 1 meters sektion

Styr rullen över hela ytan mer än tio gånger för att säkerställa ett rikt, jämnt och jämnt lager av färg

Efter att ha slutfört varje metrisk sektion, kontrollera den målade ytan från tre vinklar för eventuella defekter, saknade prickar eller ojämna områden. Applicera mer Smart Whiteboard-färg efter behov

Du måste se till att varje mätarblock har tillräckligt med smart whiteboardfärg för att skapa en whiteboard-yta innan du går vidare till nästa del av mätaren

När den första sektionen på en meter är klar och inspekterad, gå till den andra delen och upprepa.

5. Torktid för whiteboardfärg

Notera datumet ”Ready to Use” (fyra dagar efter målningen) när användare kan börja skriva på whiteboards och torka av den nya whiteboardytan.

Fäst skylten ”våtfärg” bredvid ytan målad med tavelfärg

Smart whiteboardfärg är beröringsfri efter fem timmar

Efter applicering av Smart Whiteboard Paint är ytan redo att användas efter fyra dagar

Prestanda (torkbarhet) för Smart Whiteboard Paint fortsätter att förbättras under de första 30 dagarna. De första 14 dagarna rekommenderar vi att vi rengör whiteboardfärgytan dagligen

Det här är stegen du måste följa för att skapa en whiteboardvägg eller whiteboard-yta. Whiteboardfärg är lätt att applicera, och alla som är bekanta med standardmålningsprocessen kan göra det.


Vilken typ av whiteboardvägg behöver du?

Magnetisk whiteboardvägg

magnetfärg och whiteboardfärgvägg

Hur kan du använda en magnetvägg? Magnetväggar är mycket mångsidiga och passar i nästan alla miljöer. Genom att lägga till magnetfärg på kontors- eller klassrummet kan du skapa nya sätt att arbeta och lära dig.

Använd en whiteboardmålad yta för att skriva anteckningar eller idéer. Storleken på tavlan begränsar inte längre dig eller ditt team, eftersom hela team nu kan arbeta på den magnetiska tavelväggen samtidigt.

Använd den visuella funktionen för att lägga till ett visuellt element till dina möten. Du kan placera produktritningar bredvid anteckningar eller webbplatsens skärmdumpar för att bättre förklara din åsikt.

Båda funktionerna hjälper alla att se helheten och det är bara ett sätt att använda dina magnetiska whiteboardväggar. Varför lägga inte magnetisk whiteboardfärg till en vägg i ett gemensamt utrymme på ditt kontor och ägna den åt att informera ditt företag. Vem som helst kan lägga till nyheter, bulletiner eller personalhändelser på väggen. Det ser inte bara bra ut, det uppmuntrar också till kommunikation på arbetsplatsen. Du behöver inte längre oroa dig för oändliga e-postkedjor där information överväldigas. Med hjälp av en magnetisk whiteboardvägg kan du se allt med en blick.

Traditionell whiteboardvägg

Vägg för whiteboardtapet med låg glans i konferensrum

Vill du veta hur man använder en whiteboardvägg på ett kontor eller klassrum? Kolla in våra idéer nedan.

Först kan du göra alla ytor i ditt mötesrum skrivbara. Till skillnad från vanliga kemtvättbrädor är storleken på tavlorna som är målade på tavlorna inte begränsad. Arbetsytan kan vara full av dem.

Istället för att sitta runt ett stort bord med en person som skriver på tavlan kan alla stå på fötterna. Alla kan skriva sina egna idéer i sitt eget designutrymme samtidigt. Hela ditt mötesutrymme är skrivbart och kan användas för brainstorming. Alla har möjlighet att inte bara skriva sina egna tankar för alla att se, förutom att ingen behöver radera någon av dem förrän du är redo.

Whiteboard-väggar hjälper dig att få ut det mesta av ditt team och se till att alla ser helheten. En av de viktigaste sakerna på alla kontor är kommunikation. Det kan också vara en av de svåraste aspekterna av att arbeta för ett företag av alla storlekar. Varför inte använda en whiteboardvägg för att se till att alla håller sig uppdaterade om dina kontorsutgifter? Du kan försöka skicka e-post till alla, men det kan vara tidskrävande och du kan inte garantera att data inte går förlorade i de anställdas inkorg. Skapa istället ett anslagstavla med en whiteboard i full storlek.

Använd en av väggarna på ditt kontor som en öppen anslagstavla för alla att komma åt. På det här sättet finns alla ditt företags nyhetsbrev på ett ställe. Vem som helst på ditt kontor kan lägga till något på väggen – vare sig det är en ny produktnyhet, ett företagsevenemang eller något annat. Det är också ett utmärkt sätt att hålla avdelningar som vanligtvis inte interagerar uppdaterade.

En annan användning av arbetsytans vägg är att skriva månadsmål. Ett av lagen kan sedan uppdatera målprocenten i slutet av varje vecka.

Det betyder att hela säljteamet kan se hur mycket av sitt mål de har uppnått hittills och hur mycket de fortfarande har kvar. Detta håller dem motiverade hela veckan.

Färgrik whiteboardvägg

Inte alla vill ha vita väggar på sina kontor. Ibland är färgade bildväggar mycket mer intressanta. De är också lika lätta att använda som traditionella vita whiteboardväggar.

Orange whiteboardfärg

Det fantastiska med transparent tavelfärg är att den kan göra vilken yta som helst till en färg. Det kan vara helt unikt och anpassas till resten av ditt kontors färgschema eller varumärkets färger.

Du kan även bestryka digitala utskrifter med Smart Whiteboard Paint Clear och det är ett utmärkt sätt att förbättra dina personliga ytor med funktionalitet. Genom att lägga till ljus tavelfärg på färgade väggar kan du till och med belägga din företagslogotyp.


 

Förberedelser innan målning med tavlan

Först måste du se till att du har mätt det område du vill måla korrekt. Detta är viktigt eftersom Smart Whiteboard-färg inte säljs i liter, men beroende på det område du vill täcka. Det betyder att du måste se till att du köper tillräckligt med färg för att täcka hela ditt område. Om du sträcker tavelfärgen för att täcka ett större område än den kan, fungerar inte tavlan.

Därefter måste du se till att du täcker och skyddar området runt din vägg. Detta förhindrar att din arbetsyta eller klassrum blir rörig med whiteboardfärg. Då måste du fylla hålen i väggen med fyllmedel eftersom tavelfärgen måste målas på en perfekt slät yta.

Nästa steg som krävs för att förbereda färger är ytslipning. Slipskivan levereras i ett whiteboardfärgpaket.

Det sista steget du behöver göra när du förbereder en yta för torkning av färg är att grunda ytan. Att applicera en grundfärg är ett nödvändigt steg för att måla en Smart Whiteboard Paint White. Applicera två lager Smart White Primer (3 lager om de appliceras på färskt gips) innan du applicerar Smart Whiteboard Paint White.

När du har grundat ytan är nästa steg att applicera färgen.


 

Måla ett lager whiteboardfärg

När du har grundat väggen vill du börja applicera whiteboardfärgen.

Först måste du hälla alla nödvändiga A-delar i B-delar och blanda ordentligt. Du måste blanda i minst fem minuter med mixerstaven på förpackningen. Du måste applicera tavelfärgen inom en timme efter att du har blandat delarna A och B.

Smart whiteboardfärg bör appliceras i en yta på en kvadratmeter i taget. Valsen ska appliceras mer än tio gånger på det område som ska målas, så att tavlan målarytan är tillräcklig, slät och jämn.

När varje metrisk del är klar, kontrollera den målade ytan från tre vinklar för att kontrollera om det finns några fel, saknade punkter eller områden med ojämn applikation. Applicera vid behov mer Smart Whiteboard-färg på omålade områden.

Du måste se till att varje sektion av kvadratmeter har tillräckligt med smart whiteboardfärg för att skapa en skrivyta innan du går vidare till nästa sektion av kvadratmeter.


Tips för att använda en whiteboardvägg för första gången

När tavelfärgen är torr måste du vänta fyra dagar innan du kan applicera den nya ytan. Detta beror på att färgen behöver härdningstid för att bli funktionell. Om du använder din målningsvägg innan fyra dagar har gått kommer ytan inte att fungera ordentligt. Din yta måste skrynklas i ytterligare trettio dagar för att den ska bli en optimal whiteboard-yta, så vårt råd är att rengöra ytan dagligen.

Det finns flera sätt du kan hålla dina whiteboardväggar i gott skick och undvika spöken. Ett av dessa sätt är att använda tillbehör av hög kvalitet som de vi nämnde nedan.

Först vårt eget sortiment av whiteboard rengöringsspray och mikrofiberduk. Whiteboardtvättvätskan är perfekt för dagligt underhåll av whiteboardväggen. Du kan använda den på nästan vilken whiteboard-yta som helst, inklusive Smart Dry Erase Paint, Smart Dry Erase Sheets och traditionella whiteboards. Tillsammans med den här produkten rengör du väggen med en mikrofiberduk.

Om du har svåra att lämna fläckar eller av misstag använt permanent toner på tavlan kan du rengöra väggen med en permanent tonerborttagare. Vi rekommenderar att du inte använder en permanent vävnadsborttagare i daglig användning eftersom det kan skada ytan över tiden.

Du vill också se till att whiteboardmarkörerna du använder på whiteboardväggen är av god kvalitet. För att underlätta vår kundupplevelse har vi dessa på vår webbplats här. Vi rekommenderar att du använder högkvalitativa markörer för att undvika att lämna fläckar på väggen. Detta håller din whiteboardvägg så ren som möjligt, så den kommer att se bra ut länge. Istället för att köpa alla dessa whiteboardtillbehör individuellt kan de köpas i ett paket som produktpaket för Whiteboard User Kit eller Pro Whiteboard User Kit. Köp whiteboard tillbehörspaket här.


Whiteboardfärg eller whiteboardtapet?

Whiteboard Paint är inte den enda whiteboardbeläggningen i vårt sortiment av torra våtservetter. Båda produkterna skapar whiteboardtavlor av hög kvalitet, även om de faktiskt är helt olika.

Med Smart Whiteboard Wallpaper kan du skapa en så stor eller liten whiteboard-yta som du vill, medan storleken på traditionella whiteboards vanligtvis är begränsad. Du kan köpa så många rullar av denna whiteboardtapet som du behöver för att skapa en oändligt stor whiteboard-yta. Allt beror på storleken på ditt tavlaområde. Whiteboardtapetet är klart att användas så snart tapetlimet har torkat (vanligtvis 24 timmar) så att du kan börja njuta av alla dess fördelar redan nästa dag.

Smart Dry Erase väggbeklädnad är blank. Liksom Smart Whiteboard Paint appliceras den direkt på väggen, vilket innebär att den skapar en slät yta. Det ser inte heller klumpigt ut som vanliga whiteboards, utan kan istället göra ett rum större.

Smart whiteboardfärg finns i både vitt och transparent, till skillnad från whiteboards och whiteboardtapet. Den genomskinliga versionen låter dig skapa en whiteboardvägg i vilken färg som helst. Den kan också användas ovanpå digital utskrift. Detta gör att du kan skapa en whiteboard-yta i valfri färg och storlek.

Om du kan måla kan du måla tavlan med vår målning. Smart whiteboardfärg kan appliceras i bara fem enkla steg och du får enkla att följa instruktioner som ingår i paketet. Den målade ytan kan sedan användas fyra dagar efter målningen.

När whiteboardfärg är klar är dess yta alltid blank. Den kan appliceras sömlöst på alla utrymmen, och när den inte används ser den bara lite annorlunda ut än vanlig vit färg på grund av dess glans. Eller om du väljer den transparenta versionen kan du hålla väggens färg jämn gul, blå eller röd.

Både Smart Whiteboard-färg och Smart Whiteboard-tapet kan hållas i gott skick med både högkvalitativa whiteboard-rengöringsmedel och whiteboard-rengöringsmedel. Vi erbjuder ett urval av dessa samt en mängd whiteboard-rengöringssprayer som hjälper dig att få ut det mesta av din yta. Se dessa produkter här.


Whiteboardfärg eller traditionell whiteboard?

Hur fungerar whiteboardfärg jämfört med en konventionell whiteboard?

Traditionella tavlor kräver vanligtvis en person som är bekant med installationen av tavlan. Installatören måste installera kortet i rät vinkel och se till att det sitter ordentligt fast på väggen. Dessa steg kan låta svåra, men om du eller din installatör har arbetat med brädorna tidigare kan deras lätthet komma som en överraskning.

Whiteboardfärg är otroligt lätt att installera. Vem som helst kan göra det. Applicera grundfärgen i två lager och vänta sedan 12 timmar innan du applicerar ett lager whiteboardfärg. Du behöver inte heller oroa dig för att få en installatör, läs bara de djupgående instruktionerna som finns på vår webbplats. Den levereras också som en tryckt kopia med whiteboardfärgpaketet.

Traditionella plattor täcker vanligtvis bara ett visst område. Detta innebär att om du inte hittar en särskilt stor, kan du ibland vara begränsad när det gäller areal. De har vanligtvis lister som ibland kan kännas stora om du vill lägga till mer än en på din vägg.

Smart whiteboardfärg kan göras helt sömlös, så du behöver inte oroa dig för stora ramar eller ramar. Du kan skapa whiteboardväggar som inte ens ser ut som whiteboards om du inte drar på dem. Whiteboardfärg är inte begränsat till väggar, men du kan också applicera den på alla dörrar, skrivbord, skåp eller släta ytor i ett kontor, mötesrum eller klassrum.

De flesta torra torkbrädor finns endast i vitt, men det är också möjligt att få en färgstark eller flerfärgad ritbräda. Detta är dock vanligtvis mindre brädor som vanligtvis inte är av hög kvalitet som några av de andra tillgängliga.

Färgen å andra sidan finns i två färger, vit och transparent. Med det transparenta alternativet kan du bestryka vilken färgfärg som helst (utom vit) och du måste skriva ytan i den färg du vill ha.


 

Varför Smarter Surfaces whiteboardfärg vs andra märken?

Varför ska du välja Smarter Surfaces Whiteboard Paint istället för andra märken? Det finns flera anledningar och vi har tagit med några av dem nedan.

Smart Whiteboard Paint slår alla konkurrenter på marknaden. Det är den bästa whiteboardfärgen på marknaden och erbjuder kunderna en långvarig whiteboardfärg. Smart Whiteboard Paint är mycket miljövänlig och LEED-certifierad. Detta innebär att Smart Whiteboard Paint till skillnad från våra konkurrenters produkter verkligen kan öka byggnadens miljövänlighet. Smarter Surfaces produkter håller.

 

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden