Vit tavelfilm

Vit Whiteboardfilmen är Sveriges mest populära självhäftande tavelfilm, vilket gör en plan yta till en whiteboard. Tavelfilmen är särskilt väl lämpad för beläggning av möbler som platta paneler, bord, hyllor, dörrar och skåp. Kan också användas för att belägga gamla vita tavlor eller svarta tavlor.

Vit tavelfilmen är särskilt väl lämpad för beläggning av möbler som platta paneler, bord, hyllor, dörrar och skåp.

Rullen levereras med material 10m^2 framför. Kokkärlets storlek är 8,25 meter x 1,22 meter, varifrån bitar av lämplig storlek kan skäras för mindre ytor.

Den självhäftande tavelfilmen fästs på möblerna med den självhäftande ytan färdig i filmen. Så det finns inget behov av borrning, målning eller limning med whiteboardfilmen!

Endast 2 kvar i lager (kan restnoteras)

Självhäftande whiteboardfilm skapar gamla svarta tavlor och whiteboards enkelt och billigt!

Whiteboardfilm skapar en yta som du kan använda som en vanlig whiteboard. Den självhäftande filmen är främst avsedd för släta ytor som möbler, gamla whiteboardytor, skåp, glas och dörrar. Den vita whiteboardfilmen påminner om en traditionell whiteboard-nyans.

Vi rekommenderar inte whiteboardfilmer för målade eller tapeterade väggar, eftersom den underliggande färgen eller tapeten kan orsaka luftbubblor under filmen på grund av deras ojämnheter. För målade eller tapeterade väggar rekommenderar vi whiteboardfärg eller whiteboard tapeter.

Applikationer för självhäftande whiteboard

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Filmen låter dig skapa en sömlös och stor yta som gör att du kan arbeta med och utnyttja alla ytor som dörrar, skåp, pelare, lister och andra plana ytor! Sådana multifunktionella ytor möjliggör deltagande av brainstorming, möten, coachning, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration, samt full användning av annars outnyttjade ytor.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,15 mm
 • Vikt 6 kg
 • Självhäftande
 • Färg: blank vit
 • Enkel och snabb att installera
 • Innehåller inte flyktiga organiska föreningar (VOC) eller lösningsmedel

Whiteboard-ordlista

Vi kallar dessa självhäftande whiteboardtransparenter eftersom de har sin egen självhäftande yta och du kan rita på dem med whiteboardtavlor och torka bort dem med whiteboardverktyg. Blanda inte dessa whiteboardtransparenter med sin egen limyta med whiteboardfilmer som fäster vid statisk elektricitet. Statiskt bundna lim är avsedda att användas 5 till 20 gånger, varefter de ersätts med en ny film. Dessa whiteboardtransparenter är inte avsedda att flyttas eller bytas ut på samma sätt som mer engångsstatiska elektriskt fästa whiteboardtransparenter.

Andra termer som vi har använt själva och har hört från våra kunder inkluderar whiteboardfilm, whiteboardplast, möbelplast, möbelfilm, whiteboard dcfix, limbelagd whiteboardfilm, whiteboardkontaktplast, och självhäftande whiteboard. På engelska kallas produkten self adhesive whiteboard film.

  0
  Din kundvagn
   Beräkna fraktkostnaden