Transparent whiteboardfilm

Den transparenta tavelfilmen är Finlands mest populära självhäftande genomskinliga tavelfilm, vilket gör en plan yta till en whiteboard. Tavelfilmen är särskilt väl lämpad för beläggning av möbler som platta paneler, bord, hyllor, dörrar och skåp. Kan också användas för att belägga gamla vita tavlor eller svarta tavlor.

Det finns oändliga färgalternativ, eftersom den genomskinliga tavelfilmen gör att möbelns egen färg eller mönster kan visas genom ritytan.

Rullen levereras med material 10m ^ 2 framför. Kokkärlets storlek är 8,25 meter x 1,22 meter, varifrån bitar av lämplig storlek kan skäras för mindre ytor.

Den transparenta tavelfilmen fästs på skåpet med hjälp av en självhäftande yta färdig i filmen. Så med en självhäftande whiteboardfilm behöver du inte borra, måla eller limma!

Endast 2 kvar i lager (kan restnoteras)

Den självhäftande transparenta tavelfilmen reparerar gamla tavlor och tavlor enkelt och billigt!

Den transparenta tavelfilmen skapar en yta som du kan använda som en vanlig tavla. Den självhäftande filmen är främst avsedd för släta ytor som möbler, gamla whiteboardytor, skåp, glas och dörrar. Den vita tavelfilmen påminner om en traditionell tavelskugga. Den transparenta tavelfilmen bevarar den ursprungliga färgen eller mönstret på ytan som ska installeras. Den lägre blanka vita är lämplig för ytor som också ska projiceras med en videokanon eller projektor.

Vi rekommenderar inte whiteboardfilmer för målade eller tapeterade väggar, eftersom den underliggande färgen eller tapeten kan orsaka luftbubblor under filmen på grund av deras ojämnheter. För målade eller tapeterade väggar rekommenderar vi whiteboardfärg eller whiteboard tapeter.

Applikationer för transparent whiteboardmembran

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Filmen låter dig skapa en sömlös och stor yta som gör att du kan arbeta med och utnyttja alla ytor som dörrar, skåp, pelare, lister och andra plana ytor! Sådana multifunktionella ytor möjliggör deltagande av brainstorming, möten, coachning, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration, samt full användning av annars outnyttjade ytor.

Funktioner

 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,15 mm
 • Vikt 6 kg
 • Självhäftande
 • Färg: transparent
 • Enkel och snabb att installera
 • Innehåller inte flyktiga organiska föreningar (VOC) eller lösningsmedel

Whiteboard-ordlista

Vi kallar dessa transparenta självhäftande whiteboardfilmer eftersom de har sin egen limyta och du kan rita på dem med whiteboardtavlor och torka av dem med whiteboardverktyg. Blanda inte dessa whiteboardtransparenter med sin egen limyta med whiteboardfilmer som fäster vid statisk elektricitet. Statiskt bundna lim är avsedda att användas 5 till 20 gånger, varefter de ersätts med en ny film. Dessa whiteboardtransparenter är inte avsedda att flyttas eller bytas ut på samma sätt som mer engångsstatiska elektriskt fästa whiteboardtransparenter.

Andra termer som vi har använt själva och har hört från våra kunder inkluderar whiteboardfilm, whiteboardplast, möbelplast, möbelfilm, whiteboard dcfix, limbelagd whiteboardfilm, whiteboardkontaktplast, och självhäftande whiteboard. På engelska kallas produkten self adhesive whiteboard film.

  0
  Din kundvagn
   Beräkna fraktkostnaden