Smart Wall Paint finns i vit eller genomskinlig färg, med vilken man kan måla jämna ytor och använda de målade området som en vanlig whiteboardtavla.

Smart Wall Paint används i byråer, kontor, skolor och hotell överallt i världen. Smart Wall Paint används mest på ytor i konferensrum, klassrum, arbetsrum, korridorer samt på arbetsbord, pelare och stolpar. Ett utrymmes storlek eller form är inga begränsningar för Smart Wall Paint. De ytor som man vill måla med Smart Wall Paint får vara ut- eller inåtbuktande eller ha vilken form eller storlek som helst. Det är ett verktyg som kan användas länge och på många sätt av kreativa människor som behöver ytor att skriva eller teckna på, till exempel design, arbetsscheman, tidsplaner, diagram eller anteckningar.

Smart Wall Paint finns vit och genomskinlig, doften är mild och sammansättningen är miljövänlig. Det är inte svårt att måla en yta med Smart Wall Paint, du behöver bara följa bruksanvisningen noggrant. Förpackningen innehåller färgen och det som behövs för att måla.
takuu

FM product of the year 2014 logo

Inköp på över 500kr – gratis leverans!

Vi levererar varor som beställts via näthandeln inom 1-10 vardagar.