Transparent grundfärg

Vattenburna primer är den optimala basen för Smarter Surface Whiteboardfärgeroch förhindrar att whiteboardfärg absorberas i den porösa botten. Vi rekommenderar också primrar för våra andra produkter, som tapeter. Transparent primer och whiteboardfärg kan bevara rymdets personliga färger och material, som mönster för tapeter. Det är bra att alltid lägga primern under produkten om du inte är säker på hur primern är gjord eller ojämn.

235.60 kr inkl moms

Kan restnoteras

Artikelnr: PrimerC Kategori: Etiketter: ,

Smart Clear Primer är speciellt utformad för användning med transparent whiteboardfärg. Det är en snabbtorkande transparent grundfärg som är idealisk för att täta porösa och nya ytor för att måla en transparent tavla.

Den har en låg lukt och är lämplig för gips, gipsskivor, trä, tapeter och andra torra eller porösa ytor.

Funktioner

 • Yta 6m²
 • Mild lukt
 • Gripar till alla ytor utan slipning
 • Perfekt för gips, trä och plast
 • Torktid 2-4 timmar
 • Färg: vit/transparent

Certifieringar

Våra färger innehåller väldigt lite organiska flyktiga ingredienser (VOC). De släpps ut i luften, till exempel när färgen torkar, och vissa kan ha hälsoeffekter på kort eller lång sikt. Inomhus kan VOC vara upp till tio gånger så mycket som utomhus och släpps från tusentals produkter.

Vi tror på kvalitetsprodukter, så VOC-nivåer har hållits till ett minimum. Det är så miljön är tacksam.

Smart Primer vit:
produkterna innehåller högst 30 g / l VOC
EU-gränsen är 130 g / l Voc

Smart Primer transparent:
produkter har en maximal VOC på 20 g / l
EU-gränsen är 30 g / l Voc

M1:
Våra färg- och avfallsprodukter är laboratorietestade och uppfyller utsläppskraven för M1. Vi har dock inte förnyat det officiella godkännandet från Building Information Foundation för M1-klassificeringen, så även om våra produkter uppfyller klassificeringskraven hittar du inte våra produkter i deras officiella databaser.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden