Projektor whiteboard tapet

En tapeter med lägre glanstavla eller projektor-whiteboardtapet skapar en yta som kan projiceras med en projektor och kan ritas med whiteboard samtidigt. En tapeter med lägre blank whiteboard har skapats för ett utrymme där både en skärm och en whiteboard behövs samtidigt. Om så önskas kan tapeten eliminera behovet av en separat skärm från till exempel undervisningsrum. Denna projektor whiteboard tapet har utvecklats för att minska den s.k. En ”hotspot” ljuseffekt som en videoprojector kan skapa på blanka ytor.

Installerad som alla tapeter. En rulle blir ett 10m^2, dvs. dess mått är 1,22m x 8,25m. Naturligtvis kan du hugga tapeten efter eget tycke genom att klippa den som alla andra tapeter.

Du kan skriva och rita på ytan med vilken standard whiteboard som helst. Alla typer av markeringar torkas bäst med en vanlig mikrofiberduk och Whiteboard Cleaner.

Produkten har certifierade brandklassificeringar
Euroclass B och ASTM E84

Produktpaketets innehåll:
1 Projektor tapeter 10m2
1 Mikrofiberduk
1 Smarter Surfaces-klistermärke
1 Installationshandbok
1 Handskar
1 Spatel

6 776.10 kr inkl moms

Bakgrund att rita och reflektera!

Projektor-whiteboard-tapeten skapar en skärm och en whiteboard-yta som kan skrivas på och projiceras på en whiteboard samtidigt. Den lägre glansiga whiteboardtapetet har skapats speciellt för ett utrymme där både en whiteboard och en videokanon behövs.

Montering

Denna multifunktionella tapet skapar verkligen en slät yta, är enkel att installera och är redo att användas inom cirka 48 timmar efter installationen. Tapetspip kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt, och även på konvexa ytor. Innan installationen, se till att botten nedan är i nivå. Vid behov måste ytan som ska installeras planas och grundas. För att underlätta användningen rekommenderar vi att du installerar produktens mitt i ungefär ögonhöjd. Den optimala användningen av produkten är lätt att mäta med din egen hand: vad du når utan att nå och sitta på huk är den punkt som oftast används. Om så önskas kan några tiotals cent läggas till både topp och botten. Det bästa och säkraste installationsresultatet uppnås när du använder tapetpasta som är designad för våra multifunktionella tapeter. Officiella installationsanvisningar finns här. Vi rekommenderar högkvalitativa whiteboardmarkörer och rengöring med alkoholfria rengöringsmedel. Den optimala projiceringsvinkeln för projektorn är 45 grader.

Applikationer för tapeter för projektor whiteboard tapeter

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Tapeten kan användas för att skapa en sömlös och stor ytarea att arbeta med. Även hela väggar eller besvärliga hörnytor kan omvandlas till "färdiga" skärmar. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt i grunden kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Samtidig projektion och ritning på projektorn optimerar effektiviteten i lektioner, möten och lagarbete. Att använda projektorn blir enklare när ett steg kan utelämnas. Men även en traditionell skärm kan ofta hitta sin plats, till exempel förutom tapet, om anteckningarna i bakgrunden tillfälligt är dolda. Genom att kombinera olika verktyg, metoder och material uppnås bästa möjliga resultat. För att stödja planeringen av implementeringar kan du begära hjälp från våra partners.

Smarter Surfaces

Smarter Surfaces är ett prisbelönt, internationellt varumärke som erbjuder funktionella ytlösningar för professionellt bruk. Torr-radera whiteboard tapeter är ett alternativ till traditionella emalj whiteboards samt engångs blädderblock papper. Tapet är ett ekologiskt alternativ till emaljtavlan som förfogar över farligt avfall. Våra tapeter är miljövänliga och luktfria VOC-fria produkter.

Funktioner

 • 10 års garanti
 • 10 m² rulle
 • Bredd 1,22 m, längd 8,25 m
 • Tjocklek 0,30 mm
 • Vikt: 5,7 kg
 • Färg: matt vit
 • Fungerar med alla projektorer
 • Optimal projektorvinkel 45 grader
 • Klar för användning 24 timmar från installationen

Installationinstruktioner och mera information

Med whiteboardtapet kan enkelt skapa en whiteboard med en installation. Den är monterad som vanlig tapet med en stark tapetpasta och resulterar i önskad storlek, säkert konsekvent och slät whiteboardyta.

Tapeten kan installeras på vilken plan och rak yta som helst. Om ytan som ska installeras är mer komplicerad, se whiteboardfärge.

Du hittar installationsinstruktionerna för denna produkt och mer information på följande länk:
Installationsinstruktioner och mera information för whiteboardtapeter

Du kan också ladda ner installationsinstruktionerna för denna produkt som PDF från följande länk:
Installationsinstruktioner för whiteboardtapeter (PDF)

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden