Vit grundfärg

Vattenbaserade grundfärger är den optimala basen för Smarter Surfaces whiteboardfärger och förhindrar att whiteboardfärgen absorberas i den porösa basen. Vi rekommenderar också primrar för våra andra produkter, som tapeter. Det är bra att alltid lägga primern under produkten om du inte är säker på hur primern är gjord eller ojämn.

från 595.20 kr

Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: ,

Smart White Primer är en snabbtorkande primer av hög kvalitet som är speciellt utformad för att fungera som bas för alla Smarter Surfaces produkter. Den har ett högt pigmentinnehåll och använder ett mycket högkvalitativt harts, vilket är nödvändigt för att avlägsna ojämn och kraftigt färgad bas.

Den kompakterar också den porösa ytan innan nästa funktionella beläggning appliceras. Detta säkerställer att nästa beläggning som kommer på inte absorberas i den porösa ytan för bästa resultat.

Speciellt med vit tavelfärg och vit skärmfärg är grundfärg ett viktigt steg innan du applicerar tavelfärg eller projektorfärg.

Funktioner

 • Område 6m²/24
 • Mild lukt
 • Gripar till alla ytor utan slipning
 • Perfekt för gips, trä och plast
 • Täcker färger och fläckar
 • Torktid 2-4 timmar
 • Färg: vit/transparent

Certifieringar

Våra färger innehåller väldigt lite organiska flyktiga ingredienser (VOC). De släpps ut i luften, till exempel när färgen torkar, och vissa kan ha hälsoeffekter på kort eller lång sikt. Inomhus kan VOC vara upp till tio gånger så mycket som utomhus och släpps från tusentals produkter.

Vi tror på kvalitetsprodukter, så VOC-nivåer har hållits till ett minimum. Det är så miljön är tacksam.

Smart Primer vit:
produkterna innehåller högst 30 g / l VOC
EU-gränsen är 130 g / l Voc

Smart Primer transparent:
produkter har en maximal VOC på 20 g / l
EU-gränsen är 30 g / l Voc

M1:
Våra färg- och avfallsprodukter är laboratorietestade och uppfyller utsläppskraven för M1. Vi har dock inte förnyat det officiella godkännandet från Building Information Foundation för M1-klassificeringen, så även om våra produkter uppfyller klassificeringskraven hittar du inte våra produkter i deras officiella databaser.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden