Tillbehör för whiteboards

Vi samlade de bästa whiteboardtillbehören i praktiska kombinationer. Vi har testat och validerat alla whiteboardtillbehör som säljs i vår webbutik. Förutom whiteboardfärger och whiteboardtapet är dessa också lämpliga för vanliga whiteboards.

från 928.76 kr

Artikelnr: Valkotaulutarvikkeita Kategori:

Högkvalitativa whiteboardtillbehör

Whiteboard-tillbehör spelar roll så att du kan få ut det mesta av dina ytor! Därför sätter vi ihop de bästa tillbehören i en hög och kombinationer.

Pilot whiteboard markör är tydligt synliga på grund av deras ljusa ton. Dessa har också en utbytbar bläckpatron, så du behöver inte kasta hela pennan om bläcket tar slut!

Mikrofiberdukar kan tvättas i maskin och på grund av sin stora yta och mjuka struktur är de utmärkta för rengöring av stora ytor med whiteboardfärg eller whiteboardtapet. Stora ytor kräver vanligtvis en större ytorstorkare och den mjuka strukturen på mikrofiberduken är mer graciös om ytan är lite ojämn.

Whiteboard rengöringsvätska är en giftfri och luktfri spraybar rengöringsvätska som du kan använda om ytan inte blir ren bara genom att torka av den med en mikrofiberduk.

Det är bra att ta bort den permanenta tusselborttagaren för situationer där kortet inte kan rengöras på annat sätt. Vi rekommenderar det inte för vardagligt bruk, men när skador uppstår med permanent titus eller om smuts inte annars lossnar bör du gräva ut den här flaskan.

Artline 525T whiteboardmarkörer har två huvuden, så det finns totalt 16 huvuden. Ta med när du behöver fler färger!

    0
    Din kundvagn
    Din vagn är tomÅtergå till Shop
      Beräkna fraktkostnaden