Tavlan färg

Svarta tavlan är till exempel ett roligt och enkelt sätt att skapa en anslagstavla för dagens meny. Tavlan ytan varar och är också lätt att rengöra. Vattenlöslig tavelfärg kan målas på nästan vilken slät yta som helst, som gips, trä, plast eller metall. En burk gör 4m^2 av färdig tavla. Ett prisvärt alternativ till en svart tavla!

 

372.00 kr inkl moms

Kan restnoteras

Artikelnr: SSC-BBP Kategori: Etiketter: , ,

Svarta tavelfärg är ett billigt och atmosfäriskt alternativ till en vanlig tavla. Traditionell svart tavlafärg. Skapad för att hålla. I en burk är utbytet 4m^2. Används på kontor, klassrum, hem och andra platser.

Kan målas när rummet används, eftersom det har en mild lukt och lågt VOC-innehåll. En primer kan krävas för obehandlade ytor som plywood eller trä. Vår svarta tavelfärg är en högkvalitativ produkt på professionell nivå. Skapa ett svarta tavlaområde med en tålig matt svart yta med bara två färger. Svarta tavelfärger kan målas av vem som helst så länge du följer instruktionerna. Applicera på en jämn, icke-porös yta som gipsskiva, trä, förmålad yta eller metall.

Funktioner

 • 4m² per burk
 • Färg: Matt svart
 • Finns med alla krita och whiteboardbrädor
 • Lätt att rengöra med en fuktig trasa
 • Mild lukt och låg VOC
 • Kan måla om det inte längre behövs
 • Endast för inomhusbruk

Beställningsinstruktioner för svarta tavelfärger

Beräkna området du ska måla med t.ex. en rullmätare. Du får området när du beräknar höjd och bredd i meter med en räknare. Till exempel är en svarta tavla 1,25 meter hög och 3,2 meter bred ca 4m^2 (1,25 x 3,2 = 4). Här hittar du också en räknare för beräkning av olika områden: https://www.calculator.net/area-calculator.html.

Lägg till erforderlig mängd tavlanfärg i kundvagnen, ange leveransadressen i kassan och betala med bankens betalningsknappar, kreditkort, PayPal eller faktura.

Svarta tavelfärg online med upp till 24 timmars leveranstid

Jämfört med tavlan eller skrivtavlorna kommer tavelfärgen snyggt i en burk till närmaste postkontor. Produkter som beställts före 11:00 packas och skickas under samma arbetsdag.

  0
  Din kundvagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
   Beräkna fraktkostnaden