Med små förbättringar uppnår man arbetslokaler där kreativiteten, idéerna och samarbetet blommar.

Vi är säkra på att omgivningen har en stor inverkan på vår produktivitet och kreativitet. För att skapa funktionella rum behöver man emellertid inte avancerad och dyr teknologi – med små, planmässiga förbättringar har man åstadkommit trivsamma och funktionella lokaler som är till nytta för användarna.

Genom att förse vanliga väggytor i nuvarande rum med funktionella ytor, t.ex. med Smart Wall Paint, kan man göra vilken yta som helst till ett verktyg. Vanliga dammiga krittavlor samt whiteboard- och glastavlor med sina begränsade storlekar kan ersättas med områden bestrukna med Smart Wall Paint. Väggar, bord, dörrar och pelare med Smart Wall Paint fungerar som glas- och whiteboardtavlor. På dem kan man skriva och teckna med vanliga whiteboardpennor som på vanliga whiteboardtavlor. Med Smart Wall Paint har din whiteboardyta den form eller storlek du vill ha, den kan t.o.m. vara utåt- eller inåtbuktande. Smart Wall Paint hamnar inte på soptippen som problemavfall, utan målas eller tapetseras över. Smart Wall Paint har tio års garanti.

Med projektorfärg målar du en filmduk för videokanonen och med magnettapet eller -färg gör du ytor för magneter. Whiteboard Sheets är lätta att ta med sig. Vi har även tillbehör och utrustning.

Smart Wall Paint används av företag och organisationer i hela världen.

Så här drar Napoleon Creative nytta av Smart Wall Paint

Case: Soundwave

Case: Pixel Federation

Case: Killashee House Hotel

Smarter Surfaces produkter används i hela världen.

Smart Wall Paint är säkert och miljövänligt.

FM product of the year 2014 logo

Smart Wall Paint har tio års garanti och klassificeringen M1. Garantin gäller normal användning. Klassificeringen M1 som tilldelas byggnadsmaterial garanterar att Smart Wall Paint har låga utsläpp och att det som beträffar inneluft är i skick. Smart Wall Paint har utsetts till årets kontorsprodukt 2014.

 

 

Be om anbud eller köp direkt i näthandeln!

Vi vill att det ska finnas funktionella ytor där de behövs. Vi importerar, testar, planerar med er, levererar, instruerar målare och montörer samt ger råd om användning. På våra webbsidor hittar du många vanliga frågor och svar. Om du inte hittar svar på några frågor är det bara att ta kontakt!

Kontakta oss