Smarter Surfaces

 

Arbetslokaler där kreativiteten, idéerna och samarbetet blommar.

 

Whiteboardfärg

Magnetisk

 

Filmduksfärg

 

Tillbehör

Så här drar Napoleon Creative nytta av Smart Wall Paint

Case: Soundwave

Case: Pixel Federation

Case: Killashee House Hotel

Med små förbättringar uppnår man arbetslokaler där kreativiteten, idéerna och samarbetet blommar.

Vi anser att miljön har en stor inverkan på hur produktiva och kreativa vi är. Man behöver inte den senaste dyra tekniken för att skapa bra utrymmen, utan redan små planerade förbättringar gör det möjligt att skapa bekväma och funktionella utrymmen som betjänar sina användare.

Genom att lägga till en funktionell yta, exempelvis tuschtavelfärg, ovanpå väggytorna i befintliga utrymmen, kan man göra vilken yta som helst till ett arbetsverktyg. Vanliga dammiga svarta tavlor och whiteboard- och glastavlor med begränsad storlek kan ersättas med tuschtavelfärg. Väggar, bord, dörrar och pelare som målats med tuschtavelfärg fungerar som glas- och whiteboardtavlor som man kan skriva och rita på med vanliga whiteboardmärkpennor. En whiteboardyta som målats med tuschtavelfärg har den form och storlek som du vill ha, och kan till och med vara konvex eller konkav. Tuschtavelfärgen slutar inte som farligt avfall i deponier, utan tas ur bruk genom övermålning eller tapetsering. Smart Wall Paint har 10 års garanti

Med projektorfärg skapar du en filmduk för projektorn, och med magnetisk tapet eller magnetfärg får du väggar där du kan fästa magneter. Whiteboardfilmer i sin tur är lätta whiteboardtavlor som är enkla att ta med sig. Vi erbjuder även utvalda tillbehör och utrustningar.

Smarter Surfaces produkter används över hela världen.