Whiteboardfilm

En whiteboardfilm är en självhäftande film som gör en plan yta till en whiteboard. Filmen är särskilt väl lämpad för beläggning av möbler som platta paneler, bord, hyllor, dörrar och skåp. Kan också användas för att belägga gamla vita tavlor eller svarta tavlor.

Det finns oändliga färgalternativ, eftersom det transparenta alternativet tillåter möblernas egen färg eller mönster att visas genom ritningsytan. Den vita färgen liknar den traditionella whiteboardfärgen i färg, och den lägre glansiga vita färgen gör det också möjligt att använda videokanon med ytan.

Tavelfilmen fästs på möblerna med den självhäftande ytan som är klar i filmen. Så det finns inget behov av borrning, målning eller limning med whiteboardfilmen!

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , Taggar: , , ,

Självhäftande whiteboardfilm reparerar gamla tavlor och whiteboards enkelt och billigt!

Whiteboard-filmen skapar en yta som du kan använda som en vanlig whiteboard. Den självhäftande filmen är främst avsedd för släta ytor som möbler, gamla whiteboardytor, skåp, glas och dörrar. Den vita whiteboardfilmen påminner om en traditionell whiteboard-nyans. Den transparenta filmen bevarar den ursprungliga färgen eller mönstret på ytan som ska installeras. Den lägre glansviten är lämplig för en yta på vilken en bild också ska projiceras med en videokanon eller projektor.

Vi rekommenderar inte whiteboardfilmer för målade eller tapeterade väggar, eftersom den underliggande färgen eller tapeten kan orsaka luftbubblor under filmen på grund av deras ojämnheter. För målade eller tapeterade väggar rekommenderar vi whiteboardfärg eller whiteboard tapeter.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Filmen låter dig skapa en sömlös och stor yta som gör att du kan arbeta med och utnyttja alla ytor som dörrar, skåp, pelare, lister och andra plana ytor! Sådana multifunktionella ytor möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd projekthantering, presentation och illustration, samt utnyttjar fullt ut det annars outnyttjade utrymmet.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt i grunden kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Ritning är ett av de bästa sätten att illustrera och optimera effektiviteten i lektioner, möten och lagarbete. Men även traditionella skärmar och målningar hittar ofta sin plats. Genom att kombinera olika verktyg, metoder och material uppnås bästa möjliga resultat.

Installations instruktioner

Den självhäftande whiteboardfilmen är enkel att installera och redo att användas direkt. Huden kan installeras antingen vertikalt eller horisontellt, även på konvexa eller konkava ytor. Den vita filmen är halvt ogenomskinlig, så om ytan som ska installeras är mycket annorlunda i färgen kan den först målas helt vit. Den transparenta filmen är, som namnet antyder, transparent, dvs den underliggande färgningen och mönstret förblir synlig genom filmen.

1. Förbered ytan

Se till att ytan passar på whiteboardfilmen. Ytan måste vara möbelfri och fri från damm / skräp.

2. Mät och skär

Mät ytan till vilken filmen är fäst och skär filmen till lämplig storlek.

3. Montering

Whiteboardfilms är självhäftande med avtagbart underlagspapper. Ta bort baksidan först när du är redo att montera filmen enligt följande steg:

 • Placera filmen på ytan utan att ta bort baksidan.
 • Starta från ena sidan, ta bort baksidan jämnt längs filmens bredd, 8–10 cm i taget.
 • Använd en mikrofibertrasa för att trycka filmen jämnt mot ytan och se till att det inte uppstår några luftbubblor.
 • Applicera filmen varsamt och jämnt längs ytan och dra bort baksidan allt eftersom.
 • Om du hittar en luftbubbla drar du tillbaka materialet varsamt, avlägsnar luftbubblan och fortsätter.

4. Om det behövs: runt kanterna

Om kanten på filmen förblir vass kan du klippa kanterna med en mattkniv eller liknande skarp kniv i 45 graders vinkel mot ytan, till exempel.

5. Vid behov: Flödesanslutning till en annan

 • För att skarva materialet på en panel eller plan yta monterar du först den första delen av filmen som vanligt.
 • Överlappa den andra delen av filmen med 3 cm.
 • Ta inte bort filmens baksida.
 • Använd en rakkniv eller en mycket vass kniv för att skära genom båda lagren av filmen i mitten av överlappningen.
 • Ta bort det trimmade materialet från baksidan.
 • Ta bort baksidan från den andra delen.
 • Använd en mikrofibertrasa för att skjuta materialet tillbaka och att pressa ihop tätt.

6. Underhåll

Ytan ska underhållas som en normal whiteboardyta. Använd bra markeringspennor och rengöringsvätskor av hög kvalitet från Smarter Surfaces.

  0
  Din kundvagn
   Beräkna fraktkostnaden