Rea!

Whiteboard tapet

från 4,575.60 kr

En whiteboard tapet är en tapet som förvandlar en belagd yta till en whiteboard. Du kan skriva och rita på ytan med en standard whiteboard och torka av med whiteboard wipers och tillbehör. Whiteboard tapeter finns med eller utan magnetisk och glansig eller matt yta. Med magnetiska alternativ kan du använda magneter för att fästa papper och föremål på en yta. Den lägre glansnivån tillåter ytan att fungera som en videokanonskärm.

Panelen kan tapetseras vertikalt eller horisontellt och är också lämplig för konvexa eller konkava ytor.

Produktpaketets innehåll:

  • Whiteboard tapet 10m²
  • Mikrofiberduk
  • Smarter Surfaces-klistermärke
  • Installations instruktioner
  • Skyddshandskar
  • Spatel
Nollställ

Whiteboard-tapetet är tillverkat av högkvalitativa material, så förutom att det ser bra ut fungerar det på bästa möjliga sätt. Den flexibla och klippta designen möjliggör ett obegränsat antal olika whiteboardkonstruktioner utöver standardrektangeln. Kan också monteras på konvexa eller böjda ytor. Kan monteras vertikalt eller horisontellt.

Det finns fyra olika whiteboard tapeter tillgängliga. Du kan välja antingen glansigt eller halvglansigt, beroende på om ritningsytan också ska projiceras med en videokanon mellan både magnetiska och icke-magnetiska alternativ.

Glansig whiteboard tapet är ett idealiskt alternativ till en vanlig whiteboard eller till exempel att täcka en gammal svart tavla.

Den halvblanka whiteboardtapeten skapas för ett utrymme som kräver både en projektor och en whiteboard. Denna whiteboard tapet har utvecklats för att vara lägre glans för att minska den så kallade "hotspot" som en videoprojektor kan skapa på glansiga ytor.

Magnetglansig whiteboard tapet, som namnet antyder, täcker två funktioner - egenskaperna hos magnetism och whiteboard från samma rulle!

Den magnetiska halvglansa whiteboard tapeten innehåller tre olika funktioner i samma tapet - rita som på en whiteboard, fästa saker med magneter och projicera på whiteboard med en videokanon.

Rita och skriva på whiteboard tapet

Du kan skriva och rita med vilken normal whiteboard som helst. Vi rekommenderar whiteboards och våtservetter av hög kvalitet som gör det lättare att rengöra ytan, vilket minskar det arbete som krävs för rengöring.

Torka

Alla typer av markeringar torkas bäst med en vanlig mikrofiberduk. För mer envisa märken kan du dämpa en mikrofiberduk något eller använda en whiteboardrensare.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Tapeten kan användas för att skapa en sömlös och stor ytarea att arbeta med. Även hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan omvandlas till ”färdiga” whiteboards. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt i grunden kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Samtidig ritning och användning av fysiska komponenter optimerar effektiviteten i lektioner, möten och lagarbete. Ofta, genom att kombinera olika verktyg, metoder och material, uppnås bästa möjliga resultat.

Installationsinstruktioner för tapeter som inte är magnetiska

Välj installationsinstruktioner beroende på om tapeterullen har magnetism eller inte. Skillnaden i installationen mellan dessa bakgrundsalternativ beror på skillnaden i produktens vikt. Magnetiska tapeter är något tyngre än icke-magnetiska, så tapetpasta måste vara starkare.

1. Förarbete

Se till att ytan är ren och torr. Ta bort den gamla tapeten nedan. Slipa ojämnheter, fylla hål och sprickor med avskrapning. De porösa ytorna bör beläggas med en primer, till exempel den vita primer som finns i vår webbutik.

2. Applicera tapetlim

Applicera tapetlim på väggen med en rulle. Följ tapettillverkarens anvisningar.

3. Installera Whiteboard-tapeten

Whiteboard tapeter kan installeras både horisontellt och vertikalt, även om vi rekommenderar att du installerar whiteboard tapet horisontellt för att minimera effekten av möjliga sömmar på skrivområdet.

– Häng den första whiteboard tapeten ungefär 0,5 m från golvet så att sömmen inte förblir i mitten av väggen (dvs. så att sömmen inte förblir i mitten av det använda skrivområdet
– Fäst whiteboardtapeten på det rullade tapetlimet på väggen
– Slät från mitten mot kanterna med t.ex. en tapetborste. Se till att det inte finns luftbubblor under tapeten
– Ta bort överskott av tapetlim
– För sömmar, dra en tapet över den andra och klipp med en vass kniv
– Byt ut bladet eller håll bladet vass med andra klämmor för att säkerställa ett skarpt snitt
– Sträck inte tapeten vid sömmarna
– När tapetinstallationen är klar, torka av hela ytan med en fuktig trasa eller liknande för att ta bort överskott av tapetlim.

4. Låt torka

Det är tillrådligt att låta whiteboardhängaren torka i 24 timmar före användning.

Certifieringar

Brandmotstånd:

Alla våra bakgrundsbilder är certifierade av brandreaktionsbetyg. I händelse av en byggnadsbrand beror den tillgängliga tiden för evakuering av byggmaterialen och deras brandmotstånd.
Byggnadsmaterialens brandsäkerhet definieras av EuroClass-systemet, som är under kontroll av Europeiska kommissionen. Produkterna testas enligt harmoniserade metoder.
Smarter Surfaces tapet har visat sig vara EuroClass B-s1-d0

Installationsinstruktioner för magnetiska tapeter

Välj installationsinstruktioner beroende på om tapeterullen har magnetism eller inte. Skillnaden i installationen mellan dessa bakgrundsalternativ beror på skillnaden i produktens vikt. Magnetiska tapeter är något tyngre än icke-magnetiska, så tapetpasta måste vara starkare och torktiden längre än en dag.

Bakgrundsbilder med magnetfunktion

1. Förbered ytan

• Täck golvet med plast eller annat lämpligt skyddsmaterial.
• Kontrollera och fyll eventuella hål och sprickor på ytan med vanligt spackel.
• Ta bort alla gamla tapeter eller gammal/lös färg.
• Använd sandpapper för att slipa bort ojämnheter.
• Porösa ytor bör grundas innan du täcker den magnetiska tapeten.

2. Mät och markera

• Vi rekommenderar att du hänger upp tapeterna horisontellt och börjar från den nedre delen av väggen.
• Strålens höjd är ungefär 1,22 cm från markören. Rikta in den första tapetens nedre kant mot linjen för att få den rak.
• Mät tapeten till önskad längd och kapa med en vass kniv eller sax.

3. Applicera limet

• Den magnetiska tapeten fästs med vinyllim. Vanliga tapetlim är inte lämpliga.
• Rör om limet före användning. Om limmet är mycket tjockt eller trögflytande kan du tillsätta 2,5 %–5 % vatten tills det är jämnt.
• Applicera en stor mängd vinyllim på väggen med en rulle och en borste. Applicera inte för mycket lim.

4. Montering

Första läckan:

• Börja från hörnet, installera botten först. Rulla tapeten längs väggen med en 1,22 cm blyertslinje.
• Rulla bakgrundsbilden försiktigt längs väggen medan du pressar luften och överflödigt lim bakom tapeten.
• Använd en tapetsspatel och tryck hela tapetytan på väggen. Tryck bort överskottslim och luft bort från tapeten.
• Använd kraft och konstant tryck för att ta bort luftbubblor och överflödigt lim.


Nästa läcka:

• Vi rekommenderar att du sätter ihop dem för att kombinera dem. Sängarnas kanter är rena och raka, som passar ihop.
• Det är viktigt att den undre pipen hängs först så att den övre pipen fästs naturligt på den.
• Arbeta sömfläcken med en tapetspackel så att sömmen blir så liten som möjligt. Arbeta materialet med jämnt tryck upp och ner tills de är tillsammans.
• Lägg vid behov lim i sömmen och fortsätt bearbetningen.
• Om sömmen inte är platt, lyft försiktigt upp en kant på tapeten från väggen och led materialen tillsammans och bearbeta med mursalen. Lite lim kan behöva tillsättas.
• Kontrollera hela tapeten för att ta bort luftbubblor, överflödigt lim, luftfickor och tryck kanten med en spatel.
• Upprepa tills ytan är färdig.
• Torka av hela ytan med en fuktig trasa efter installation för att ta bort överflödigt lim / smuts. Slutligen, kolla efter luftbubblor.

Anmärkning
Om det behövs kan tapeten överlappa varandra och dubbelklippas. Snittet dödades i en vinkel på 90 grader mot väggens hörn.

5. Låt torka och torka av hela ytan

Tapeten måste få torka i 48 timmar före användning. Torka av fett innan du använder det, till exempel med en mikrofiberduk.

FAQ

F: Kan jag installera en whiteboardhängare på någon yta?

S: Whiteboard tapet är utformat för att installeras på släta ytor. Det kan också monteras på konvexa eller konkava ytor. Se till att allt material som lätt kommer från väggen, som smuts och gammal tapet, tas bort innan du installerar whiteboard tapet. Porösa ytor bör behandlas med en grunning.

F: Hur fäster jag bakgrundsbilden?

S: Smart Whiteboard-tapet kan fixas med färdig tapetlim. Applicera limet på en yta som är jämnt fixerad med en rulle.


F: Vilket tapetlim / lim ska jag använda?

S: Förblandade tapetlim / pastor krävs för att installera whiteboard-tapeten. Vi rekommenderar färdiga blandningar för att säkerställa ett jämnt lim.

F: Hur installerar jag tapet på whiteboard?

S: Whiteboard kan installeras både horisontellt och vertikalt. Vi rekommenderar att du installerar whiteboard tapeten horisontellt för att minimera sömmar och fogar.

F: Hur minimerar jag fogar / sömmar?

S: Installera tapeten så att det område du använder oftast inte har några sömmar. Vid sömmen, överdriva en tapet över den andra och klipp med en vass kniv.

F: Vilken typ av pennor har whiteboard tapeter?

S: Alla högkvalitativa whiteboard tapeter kommer att gå med whiteboard tapeter. Vi rekommenderar whiteboard markörerna på vår webbplats eftersom de har testats med whiteboard tapeter och liknande whiteboardytor.

F: Vad gör jag om jag av misstag ritade en permanent tatuering på en whiteboard-tapet?

S: Använd en stark rengöringsvätska och mikrofiberduksom finns i vår onlinebutik.

F: I vilka färger kan whiteboard tapeter komma in?

S: Whiteboard tapeter finns endast i vitt. För att skapa en färgstark ritbar whiteboardyta, kolla in den genomskinlig whiteboardfärg.

F: Finns det whiteboard tapeter i fler storlekar?

S: Whiteboard tapeter finns i rullar på 10 m².


F: Vilken storlek är rullen?

S: En rulle är 122 cm bred och 8,25 m lång.

Kontorsmaterial onlinebutikVarför köpa whiteboardtapet?

Uppfinna hela kontor, mötesrum, klassrum och andra samarbetsutrymmen med whiteboardtapet. Förvandla alla släta ytor till ett magnetiskt, skrivbart och utskjutbart område. Våra whiteboard-ytlösningar är utformade för att öka kreativiteten och produktiviteten hos ditt team, personal eller studenter.

Whiteboard tapet är en innovativ väggbeklädnad som låter dig ha obegränsat utrymme att skapa och arbeta med. Du kan förvandla hela väggar till magnetiska whiteboards snabbt och enkelt, samtidigt som du har en projektionsskärm redo att gå när du behöver det.

Med whiteboardtapet, utmärkt användbarhet utan att kompromissa med utrymmets elegans.

Whiteboard tapet är ett högkvalitativt alternativ till traditionella whiteboards eller blädderblock. Du kan skriva på den med whiteboards som en vanlig whiteboard, bifoga papper och förnödenheter med magneter och projicera en bild på en projektor. Du kan använda alla dessa tre funktioner samtidigt och ge dig möjlighet att optimera din tid i möten.

När den inte används, kommer den vita, blanka ytan på denna trippelfunktion tapet att bibehålla en minimal och elegant arbetsmiljö. När den inte används håller den traditionella vita ytan en minimal och värdefull atmosfär i lokalerna.

Dra nytta av slösat utrymme

Din tapeter med låg glans på whiteboard minskar garanterat risken för “hotspots” när den används med en projektor. Du kan använda den här produkten med de flesta projektorer inklusive standard-, interaktiva, 3D- och 4K-projektorer.

För bästa resultat med våra magnetprodukter rekommenderar vi att du använder våra neodymmagneter. Använd din nya magnetiska yta för brainstorming med team och kunder, planering och schemaläggning, projektledning, presentationer, skapa och samarbeta och mycket mer. Du är också säker på att komma med dina egna nya kreativa sätt att dra nytta av det.

Kreativitet, samarbete och en vision av idéer. För att organisera tankar, todo-listor, anteckningar för systematiska.

Om du behöver en magnetisk tavla för ett rum som får mycket naturligt ljus är detta en idealisk lösning. På grund av den matt finishen kommer denna produkt att ha en lägre bländning i dessa inställningar, vilket gör det lättare för dig att läsa tavlan.

Whiteboard tapet är ett miljövänligt alternativ, eftersom det är VOC, lösningsmedel och isocyanatfritt jämfört med konkurrenter.