Rea!

Whiteboard tapet

från 4,575.60 kr

En whiteboard tapet är en tapet som förvandlar en belagd yta till en whiteboard. Du kan skriva och rita på ytan med en standard whiteboard och torka av med whiteboard wipers och tillbehör. Whiteboard tapeter finns med eller utan magnetisk och glansig eller matt yta. Med magnetiska alternativ kan du använda magneter för att fästa papper och föremål på en yta. Den lägre glansnivån tillåter ytan att fungera som en videokanonskärm.

Panelen kan tapetseras vertikalt eller horisontellt och är också lämplig för konvexa eller konkava ytor.

Produktpaketets innehåll:
1 Tapeter 10m2
1 Mikrofiberduk
1 Smarter Surfaces-klistermärke
1 Installationshandbok
1 Handskar
1 Spatel

Nollställ

Beskrivning

Whiteboard-tapetet är tillverkat av högkvalitativa material, så förutom att det ser bra ut fungerar det på bästa möjliga sätt. Den flexibla och klippta designen möjliggör ett obegränsat antal olika whiteboardkonstruktioner utöver standardrektangeln. Kan också monteras på konvexa eller böjda ytor. Kan monteras vertikalt eller horisontellt.

Det finns fyra olika whiteboard tapeter tillgängliga. Du kan välja antingen glansigt eller halvglansigt, beroende på om ritningsytan också ska projiceras med en videokanon mellan både magnetiska och icke-magnetiska alternativ.

Glansig whiteboard tapet är ett idealiskt alternativ till en vanlig whiteboard eller till exempel att täcka en gammal svart tavla.

Den halvblanka whiteboardtapeten skapas för ett utrymme som kräver både en projektor och en whiteboard. Denna whiteboard tapet har utvecklats för att vara lägre glans för att minska den så kallade “hotspot” som en videoprojektor kan skapa på glansiga ytor.

Magnetglansig whiteboard tapet, som namnet antyder, täcker två funktioner – egenskaperna hos magnetism och whiteboard från samma rulle!

Den magnetiska halvglansa whiteboard tapeten innehåller tre olika funktioner i samma tapet – rita som på en whiteboard, fästa saker med magneter och projicera på whiteboard med en videokanon.

Rita och skriva på whiteboard tapet

Du kan skriva och rita med vilken normal whiteboard som helst. Vi rekommenderar whiteboards och våtservetter av hög kvalitet som gör det lättare att rengöra ytan, vilket minskar det arbete som krävs för rengöring.

Torka

Alla typer av markeringar torkas bäst med en vanlig mikrofiberduk. För mer envisa märken kan du dämpa en mikrofiberduk något eller använda en whiteboardrensare.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är kontor, skolor och mötes- och representationsrum. Tapeten kan användas för att skapa en sömlös och stor ytarea att arbeta med. Även hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan omvandlas till ”färdiga” whiteboards. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Vi tror att denna innovativa och ekologiska produkt i grunden kommer att förändra vårt sätt att arbeta. Samtidig ritning och användning av fysiska komponenter optimerar effektiviteten i lektioner, möten och lagarbete. Ofta, genom att kombinera olika verktyg, metoder och material, uppnås bästa möjliga resultat.

FAQ

F: Kan jag installera en whiteboardhängare på någon yta?

S: Whiteboard tapet är utformat för att installeras på släta ytor. Det kan också monteras på konvexa eller konkava ytor. Se till att allt material som lätt kommer från väggen, som smuts och gammal tapet, tas bort innan du installerar whiteboard tapet. Porösa ytor bör behandlas med en grunning.

F: Hur fäster jag bakgrundsbilden?

S: Smart Whiteboard-tapet kan fixas med färdig tapetlim. Applicera limet på en yta som är jämnt fixerad med en rulle.


F: Vilket tapetlim / lim ska jag använda?

S: Förblandade tapetlim / pastor krävs för att installera whiteboard-tapeten. Vi rekommenderar färdiga blandningar för att säkerställa ett jämnt lim.

F: Hur installerar jag tapet på whiteboard?

S: Whiteboard kan installeras både horisontellt och vertikalt. Vi rekommenderar att du installerar whiteboard tapeten horisontellt för att minimera sömmar och fogar.

F: Hur minimerar jag fogar / sömmar?

S: Installera tapeten så att det område du använder oftast inte har några sömmar. Vid sömmen, överdriva en tapet över den andra och klipp med en vass kniv.

F: Vilken typ av pennor har whiteboard tapeter?

S: Alla högkvalitativa whiteboard tapeter kommer att gå med whiteboard tapeter. Vi rekommenderar whiteboard markörerna på vår webbplats eftersom de har testats med whiteboard tapeter och liknande whiteboardytor.

F: Vad gör jag om jag av misstag ritade en permanent tatuering på en whiteboard-tapet?

S: Använd en stark rengöringsvätska och mikrofiberduksom finns i vår onlinebutik.

F: I vilka färger kan whiteboard tapeter komma in?

S: Whiteboard tapeter finns endast i vitt. För att skapa en färgstark ritbar whiteboardyta, kolla in den genomskinlig whiteboardfärg.

F: Finns det whiteboard tapeter i fler storlekar?

S: Whiteboard tapeter finns i rullar på 10 m².


F: Vilken storlek är rullen?

S: En rulle är 122 cm bred och 8,25 m lång.