Primer

från 297.60 kr

Vattenburna primer är den optimala basen för Whiteboardfärger och förhindrar att whiteboardfärg absorberas i den porösa botten. Vi rekommenderar också primrar för våra andra produkter, som tapeter. Transparent primer och whiteboardfärg kan bevara rymdets personliga färger och material, som mönster för tapeter. Det är bra att alltid lägga primern under produkten om du inte är säker på hur primern är gjord eller ojämn.

Nollställ

Smart White Primer är en snabbtorkande primer av hög kvalitet som är speciellt utformad för att fungera som bas för alla Smarter Surfaces produkter. Den har ett högt pigmentinnehåll och använder ett mycket högkvalitativt harts, vilket är nödvändigt för att avlägsna ojämn och kraftigt färgad bas.

Den kompakterar också den porösa ytan innan nästa funktionella beläggning appliceras. Detta säkerställer att nästa beläggning som kommer på inte absorberas i den porösa ytan för bästa resultat.

Speciellt med vit tavelfärg och vit skärmfärg är grundfärg ett viktigt steg innan du applicerar tavelfärg eller projektorfärg.

Smart Clear Primer är speciellt utformad för användning med transparent whiteboardfärg. Det är en snabbtorkande transparent grundfärg som är idealisk för att täta porösa och nya ytor för att måla en transparent tavla.

Den har en låg lukt och är lämplig för gips, gipsskivor, trä, tapeter och andra torra eller porösa ytor.

Funktioner

  • Område 6m²
  • Mild lukt
  • Gripar till alla ytor utan slipning
  • Perfekt för gips, trä och plast
  • Täcker färger och fläckar
  • Torktid 2-4 timmar
  • Färg: vit/transparent

Certifieringar

Våra färger innehåller väldigt lite organiska flyktiga ingredienser (VOC). De släpps ut i luften, till exempel när färgen torkar, och vissa kan ha hälsoeffekter på kort eller lång sikt. Inomhus kan VOC vara upp till tio gånger så mycket som utomhus och släpps från tusentals produkter.
Vi tror på kvalitetsprodukter, så VOC-nivåer har hållits till ett minimum. Det är så miljön är tacksam.

Smart Primer vit:
produkterna innehåller högst 30 g / l VOC
EU-gränsen är 130 g / l Voc

Smart Primer transparent:
produkter har en maximal VOC på 20 g / l
EU-gränsen är 30 g / l Voc