Filmdukfärg

Skärmfärg är en färg speciellt utformad för en videokanon eller projektor. Ekologiskt, helt matt och sammetslen jämnt resultat.

Vi rekommenderar det för hemmabio, kontor och klassrum. Fungerar med vanliga videokanoner, smarta projektorer, 3D-projektorer och 4k-projektorer. Den vita ytan återger färger och vita toner rent och ljust. Storleken är helt konfigurerbar. Hela väggen kan också fungera som en stor skärm.

I en burk är avkastningen ca. 12m^2 med ett lager och 6m^2 med två lager.

927.02 kr

Kan restnoteras

Vit filmduksfärg skapar projektorytor för skola, kontor och hem. Tack vare färgen kräver ingen hemmabio, klassrum eller konferensrum en separat skärm. Skärmfärg är lämplig för inomhusbruk, t.ex. för följande ytor: murbruk / gips, inre panel, trä, metall och betong. Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material.

Montering

Denna vattenlösliga färg är lätt att måla. Kan målas på nästan vilken yta som helst. Innan installationen ska du dock se till att botten nedan är så slät som möjligt och med en enhetlig vit färg. Skärmfärg är inte helt ogenomskinlig. Färgen kommer att forma ytan under, så vid behov ska ytan som ska installeras jämnas och grundas. Vi rekommenderar en skumrulle för installation. Färgen kan också spraymålas.

Om du vill göra en "skärm" gjord av färg tydligt avgränsad och platt kan du göra det vackert med stora dekorativa band, till exempel.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är hemteatrar, studenter, klassrum och mötes- och representationsrum. Färgen kan användas för att skapa en helt sömlös och vid behov mycket stor ytarea. Till och med hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan konverteras till "färdiga" projektorpaneler som inte tar utrymme från att fungera när ingen skärm behövs. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.

Installations instruktioner

Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material. Prima nakna, obehandlade ytor med grunning.

Montering

Applicera två lager filmduksfärg på en grundad eller tidigare målad vit yta.
Applicera med en varg, rulle (kort stapelrulle rekommenderas), trimmer eller spray.

Dryghet

750 ml är tillräckligt för ett skikt över en yta på cirka 12 kvadratmeter och för två skikt över en yta av cirka 6 kvadratmeter, beroende på ytans porositet. Färgen är vattenbaserad, så du kan förlänga färgen med vatten vid behov.

Torktid

Rör torrt på 12 timmar. Kan måla om cirka fyra timmar. Filmen kan sätta på snurra även direkt.

Rening

Rengör utrustningen med varmt tvålvatten.

Säkerhet

Skölj huden med varmt tvålvatten vid kontakt.
Skölj ögonen noggrant med rent vatten vid kontakt med ögonen och kontakta en läkare. Förvaras utom räckhåll för barn.
Se till att rummet är tillräckligt ventilerat under installation och torkning.

Kontorsmaterial onlinebutikVarför vit skärmfärg?

Vi tror att skärmfärg förbättrar ditt arbete och kreativitet också. Skärmfärg är ett budgetvänligt alternativ för skärmstorlek som säkerställer hög prestanda samtidigt som hotspot-effekten förhindras.

Med projektorfärg kan du skapa en projicerad yta utan storleksbegränsningar som fungerar bättre än projektortyger som är begränsade till storlek. Skapa en skärm som alltid är redo att användas och smälter in i bakgrunden när den inte behövs.

Konvertera och modernisera snabbt och enkelt befintliga väggar, kontor och klassrum till skärmar utan behov av separata skärmar. Projektorfärger är perfekta när du behöver en projektorskärms funktioner, men vill ha en minimal och elegant arbetsyta eller inlärningsmiljö.

Vit skärmfärg är en prisvärd och högkvalitativ projektionslösning som ger dig obegränsat utrymme för projektplanering. Den är idealisk för användning på kontor för presentationer eller i klassrum med interaktiva projektorer.

Observera att det inte går att skapa en whiteboard-yta med skärmfärg. Om du letar efter en whiteboard-yta och projektorfunktioner kan du till exempel kolla in mer glansiga whiteboardtapet.

Smartare ytor skärmfärg är ett miljövänligt alternativ eftersom det har låga VOC-nivåer. Det betyder också att det är säkert att måla i ett rum med andra människor samtidigt.

. . .