Vit filmduksfärg skapar projektorytor för skola, kontor och hem. Tack vare färgen kräver ingen hemmabio, klassrum eller konferensrum en separat skärm. Skärmfärg är lämplig för inomhusbruk, t.ex. för följande ytor: murbruk / gips, inre panel, trä, metall och betong. Ytan som ska målas måste vara ren och torr och fri från lösa eller flisande material.

Montering

Denna vattenlösliga färg är lätt att måla. Kan målas på nästan vilken yta som helst. Innan installationen ska du dock se till att botten nedan är så slät som möjligt och med en enhetlig vit färg. Skärmfärg är inte helt ogenomskinlig. Färgen kommer att forma ytan under, så vid behov ska ytan som ska installeras jämnas och grundas. Vi rekommenderar en skumrulle för installation. Färgen kan också spraymålas.

Om du vill göra en “skärm” gjord av färg tydligt avgränsad och platt kan du göra det vackert med stora dekorativa band, till exempel.

Tillämpningar

De vanligaste användningsplatserna för produkten är hemteatrar, studenter, klassrum och mötes- och representationsrum. Färgen kan användas för att skapa en helt sömlös och vid behov mycket stor ytarea. Till och med hela väggar eller obekväma hörnutrymmen kan konverteras till “färdiga” projektorpaneler som inte tar utrymme från att fungera när ingen skärm behövs. Sådana multifunktionella väggar möjliggör deltagande brainstorming, möten, coaching, lektioner och stöd för projektledning, presentation och demonstration.