Vi vill göra klassrum till lokaler där undervisningen är lätt och rolig.

 Vi vill ändra om i traditionella klassrum och göra dem lämpliga för mångsidig undervisning. Vi erbjuder hjälpmedel som kan göra inlärning till en upplevelse. Klassrum behöver inte vara fulla av avancerad teknik. Med små kreativa lösningar kan man skapa klassrum som ger näring åt fantasi, inlärning, kreativitet och samarbete.

Produktfamiljen Smarter Surfaces motsvarar många av skolvärldens behov. Med Smart Wall Paint-färger kan man skapa stora undervisningstavlor för lärarna och bord som eleverna kan teckna på. Med projektorfärg blir en vägg till en filmduk, med magnetiska tapeter och färger kan man göra t.ex. anslagstavlor och Whiteboard Sheets är lätta whiteboardtavlor som den aktiva människan har med sig.

Så här använder Ratoath National School Smart Wall Paint i undervisningen.

Se vilken nytta The Deaf Society har av en vägg med Smart Wall Paint.

Smart Wall Paint lämpar sig för dörrar, bord och pelare.

Smarter Surfaces produkter används i skolor och undervisning överallt i världen.

Smart Wall Paint är säkert och miljövänligt.

Smart Wall Paint har tio års garanti och klassificeringen M1. Garantin gäller vanlig användning. Klassificeringen M1 som tilldelas byggnadsmaterial garanterar att Smart Wall Paint har låga utsläpp och att det som beträffar inneluft är i skick.

En med Smart Wall Paint målad yta dammar inte vid användning, som krittavlor. Om man vill ta en med Smart Wall Paint målad yta ur bruk räcker det att man målar den över. Den hamnar alltså inte på en soptipp som problemavfall som whiteboardtavlor.

 

 

Vem kan vi vara i kontakt med?

Vi vill gärna vara i kontakt med beslutsfattare som planerar skolor och klassrum. Lämna dina egna kontaktuppgifter eller dens uppgifter som har hand om anskaffningar, och vi tar kontakt.

Vi kommer gärna och tittar på och planerar rum med er. Vi instruerar och ger råd om målning, montering och användning. Om ni inte hittar svar på era frågor på våra webbsidor, då är det bara att ta kontakt och fråga.

Kontakta oss